vineri, 31 octombrie 2014

Pregătiri pentru iarnă cu Ideal-Shopping.ro

Încetişor, dar sigur, iarna parcă deja îşi face resimţită prezenţa în România. Cu toate că românii nu sunt încă pregătiţi pentru a înfrunta nămeţii de zăpadă ce îi aşteaptă, magazinul Ideal-Shopping.ro vine în ajutorul nostru şi ne echipează cu tot ce avem nevoie pentru a trece peste iarna grea ce ne aşteaptă. Pe Ideal-Shopping.ro se poate cumpăra în rate, de aceea consider că nu se putea mai bine de atât. Eu totuşi iubesc zăpada, însă îmi ajunge şi mie la un moment dat să mai ies din casă şi să mă plimb, iar atunci sunt neputincios şi stau blocat cu zilele în faţa televizorului. Iarna aceasta spun NU lopeţii şi mă gândesc serios la o modalitate mult mai modernă de a îndepărta zăpada. 


Tatăl meu s-a cam săturat să dea din 3 ore în 3 ore cu lopata zăpada din curte, de aceea anul acesta i-am recomandat să îşi cumpere o freză pentru zăpadă. Pentru cei interesaţi, puteţi să intraţi pe Ideal-Shopping.ro şi să căutaţi pe cont propriu câteva modele de freze pentru zapada. Doar în acest fel o să reuşiţi să înţelegeţi de ce este acesta unul dintre cele mai apreciate magazine din domeniu. Iarna devine mai uşoară când ai o sculă motorizată care să facă toată treaba în locul tău. Ca o învăţătură de minte, iarna trecută am suferit câteva degerături din cauza orelor pierdute afară, încercând să mut blocuri de zăpadă pentru a elibera curtea. Mi-ar plăcea foarte mult să aflu că tata a cumpărat o freză pentru zăpadă, pentru că, odată cu el, şi eu sunt responsabil cu starea gospodăriei şi chiar nu îmi permit să mai pierd prea mult timp pe afară.

Nu degeaba se numeşte magazinul „Ideal”. Este locul ideal de unde poţi cumpăra multe lucruri necesare unui gospodar adevărat, la preţuri mici. Vă recomand cu încredere acest magazin!

Dormitorul devine mai frumos cu Homex.ro

De ce îmi plac lenjeriile de pat cu imprimeu 3D? Nu ştiu nici eu sigur, dar ştiu că mă încântă de fiecare dată când privesc un model. Lenjeriile de pat sunt, cel puţin în ultima perioadă, un subiect foarte dezbătut în familia mea. Mai am un singur an de liceu şi va trebui să îmi iau traista în spinare şi să mă car spre facultate. Problema se pune atunci când mă voi aşeza la un cămin sau voi închiria o cameră de apartament. Dat fiind faptul că acasă nu folosim prea multe lenjerii de pat, mă gândesc la situaţia în care aş fi dispus să am mai mult de o lenjerie de pat. De unde aş putea să cumpăr una? Desigur, fără să coste mult, iar calitatea să fie superioară. La doar câteva taste şi click-uri distanţă, am găsit pe internet site-ul Homex.ro. Navigând puţin printre categoriile principale ale site-ului am reuşit să identific o gamă largă de produse de calitate, la preţuri ieftine. 


Revenind la motivul pentru care apreciez o lenjerie de pat 3D, nu găsesc vreo diferenţă din punct de vedere calitativ, iar preţurile sunt cam la fel ca ale lenjeriilor simple. Cu toate acestea, parcă mă simt mai ok să ştiu că am dat nişte bani pe produsele care îmi plac. Nu sunt mofturos, însă, la o gândire mai amplă, mă gândeam: de ce să mă mulţumesc doar cu o simplă lenjerie când pot să am o lenjerie 3D? Mai mult de atât, Homex.ro desfăşoară o campanie super avantajoasă. La o lenjerie de pat cumpărată primeşti una gratis. Sună super, aşa-i? Şi nu scriu neaparat din dorinţa de a vă „îndulci” în ceea ce priveşte opinia dvs. faţă de lenjeriile simple de pat, ci mai mult vreau să evidenţiez motivele care te-ar putea ajuta să iei în considerare achiziţionarea unui astfel de produs.
  1. Fiecare lenjerie 3D pentru pat spune o poveste.
  2. Calitatea este la fel de bună ca la lenjeriile de pat simple.
  3. Preţurile sunt accesibile pentru oricine.
  4. Sunt foarte prietenoase cu pielea sensibilă, lăsând-o să respire.
  5. Reţin căldura pe timp de iarnă, iar vara te fereşte de transpiraţie şi te ajută să ai un somn relaxant.

Părerea mea despre alegerile prezidenţiale

În următoarele zile vor fi alegerile pentru preşedinţia ţării, însă nu ştiu de ce, chiar dacă nu am încă 18 ani, acest eveniment îmi lasă un gust amar. Simt cum se apropie un nou regim menit să distrugă şi să jupuiască ţara, pentru încă două mandate catastrofale. În condiţiile în care la nivel înalt corupţia este mama tuturor învăţăturilor, nu văd ce motiv aş fi avut să ies la vot, ştiind că alegerile sunt pe departe de a fi reale şi că preşedintele a fost ales cu mult timp în urmă de populaţia neştiutoare. Cu toate acestea, mi-aş dori să se schimbe ceva la ţara asta. Observ pe zi ce trece cum tinerii devin adulţi cu mult înainte de a fi majori, iar părinţii, bieţii de ei, îşi rup spinările pentru un salariu de nimic, doar pentru a ajunge acasă, obosiţi şi cu grija zilei de mâine. Sincer, m-am săturat! Lumea trebuie să înţeleagă faptul că nu o găleată, nici o şapcă sau o pungă de mălai face diferenţa dintre bine şi rău. Influenţa pe care o au aceste elemente de propagandă electorală nu fac nimic altceva decât să prostească populaţia deja mult prea îndoctrinată pentru a vedea dincolo de zidul ce li se află în faţă.

Nu vreau să fac politică, însă eu nu l-aş vota pe Victor Viorel Ponta. Acesta este inamicul statului, la fel ca mulţi alţii. Dacă ar fi fost să aleg pe cineva la alegerile de anul acesta, l-aş fi votat cu încredere şi speranţă pe Klaus Iohannis. Motivele pentru care aş face un asemenea lucru sunt nenumărate, însă vă voi prezenta unul dintre ele. România, după moartea marilor domnitori, nu a mai fost niciodată condusă de un lider curajos, bun şi vrednic de puterea ce i se oferă. Pe de altă parte, odată cu venirea monarhilor străini şi instaurarea acestora la putere, ţara a avut o creştere radicală în domeniul economic, cultural şi religios. Contribuţia pe care o aduc liderii străini la această ţară este una nemăsurată, de aceea consider că, Iohannis, un om cu origini străine, ar fi mult mai vrednic să ne conducă, decât unul de-al nostru. Adevărul este că toţi politicienii sunt marionetele unor păpuşari bătrâni care nu fac nimic altceva decât să îşi distrugă ţara şi îşi cresc sursele de venit, însă eu am ambiţia aceasta şi cred că mai există şi oameni buni. În cele din urmă, fac un apel către toţi cititorii şi îi îndemn să voteze raţional şi cu frică faţă de ziua de ceea ce i-ar putea aştepta. Votaţi pentru o ţară mai bună!

miercuri, 29 octombrie 2014

Cadourile perfecte se aleg din timp

Să fiu oare nostalgic şi să îmi aduc aminte de zilele pe când eram un ţânc de doar câţiva anişori? Momentele când mama mă ajuta să mă leg la şireturi, iar eu abia dacă ştiam să pronunţ câteva silabe... Doamne, ce vremuri frumoase! Îmi aduc aminte de toate acestea ca şi cum s-ar fi întâmplat ieri. Nu am avut foarte multe jucarii si jocuri cand eram mic, însă m-am mulţumit întotdeauna cu ce am avut. Cu toate acestea, mă gândesc la cât de mult m-aş fi putut distra dacă aş fi avut jumătate din lucrurile pe care le au copiii de astăzi.

Foarte mulţi tineri părinţi apelează la produsele magazinului Erfi.ro, care şi-a deschis şi un showroom în Mall Plaza, datorită faptului că sunt disponibile o mulţime de lucruri care să faciliteze o copilărie cât mai fericită şi frumoasă. Am descoperit foarte multe jucării care, cu siguranţă, m-ar fi ajutat să îmi menţin copilăria mult mai activă, însă timpul nu poate fi dat înapoi. Întotdeauna mi-au plăcut machetele, fiindcă sunt foarte interactive şi provoacă un sentiment inegalabil atunci când fiecare piesă este pusă la locul ei. Dar nici jucăriile de lemn nu mi-au displăcut! Trebuie totuşi să recunosc, am avut o slăbiciune faţă de jucăriile de pluş. De fiecare dată când îmbrăţişam unul dintre puţinii mei ursuleţi de pluş, sufletul mi se umplea de căldură şi fericire.


Acest magazin intră automat în topul preferinţelor mele, iar motivele sunt foarte simple. De fiecare dată când îl accesez şi „cotrobăi” printre produse, ceva se declanşează în mintea mea şi încep să mă simt din nou copil. Varietatea produselor şi preţurile sunt două aspecte foarte importante pe care trebuie să le aibă în vedere un părinte atunci când doreşte cu adevărat să îşi răsfeţe copilul cu cele mai bune şi mai educative jucării. Deoarece shopping-ul virtual este la modă în zilele noastre, Erfi.ro este unul dintre puţinele magazine care promit calitate şi seriozitate. Şi pentru că pregătirile pentru Crăciun se fac din timp, recomand tuturor părinţilor acest magazin. Copiii nu vor fi dezamăgiţi de calitatea jucăriilor, iar părinţii vor scăpa cu uşurinţă de stresul provocat de alegerea cadourilor.

marți, 28 octombrie 2014

Kurtmann's October

Luna aceasta, deşi am întârziat puţin cu recenzia asupra hainelor pe care le-am primit de la Kurtmann, nu mi-am permis să nu vă arăt cu ce mă echipez pentru sport. De la începutul verii mi-am dorit foarte mult să mă apuc de sport, lucru care s-a întâmplat în cele din urmă. Maieul şi perechea de pantaloni care urmează să îi prezint sunt cele mai confortabile haine pe care le-am putut purta vreodată în timpul activităţilor sportive. Aceste haine îmi permit să mă mişc şi să mă simt liber. Nu de mult eram un fan al leneviei, dar mi-am dat seama că trebuie să fac ceva în privinţa acestui aspect. Astfel, cu multă muncă şi sudoare, am început să fac sport. 

Am ales maieul negru deoarece ştiam că o să transpir foarte mult de la efort, iar faptul că port o haină fără mâneci reprezintă un avantaj pentru mine. Bershka, pentru că în ultima perioadă port din ce în ce mai des haine de la această marcă, este numele ce apare pe eticheta de la spate. Materialul este foarte bun, întrucât până acum nu m-am confruntat cu iritaţii sau pete. Se calcă foarte uşor şi lasă pielea să respire. 

În ceea ce priveşte perechea de pantaloni, am fost mult mai mulţumit de ei decât de perechea anterioară de pantaloni de sport. Cel mai mult la aceşti pantaloni îmi place faptul că sunt foarte confortabili şi nu capătă un aspect neplăcut, nici după spălare. Drept este faptul că am avut o problemă cu mărimea, întrucât mi-ar fi trebuit o pereche ceva mai mică, însă nu mă deranjează nici cu un număr mai mare decât măsura pe care o port de obicei la celelalte perechi de pantaloni. Pe interior sunt foarte pufoşi, iar la exterior au o ţesătură elastică şi foarte rezistentă la căzături. Au croi conic şi un aspect simplu (exact ce căutam de mult timp la o pereche de pantaloni). Pentru că nu vreau să omit poate unul dintre cele mai importante aspecte, pantalonii sunt marca Jack n Jones.

Adevărul este că după câteva ore de sport, chiar dacă mă aştept să fiu transpirat până la refuz şi să capăt un miros neplăcut, nu mi s-a întâmplat aşa ceva cu aceste haine. Aşa cum menţionam mai sus, maieul îmi lasă pielea să respire, iar pantalonii fiind puţin mai largi nu mă incomodează deloc. Nici nu mă trezesc cu vreo surpriză neplăcută la nivelul gambelor, loc în care am pielea destul de sensibilă. 

Spre deosebire de alte haine, pot spune că acestea două sunt foarte "prietenoase" şi chiar îmi plac. Sunt mulţumit de ele, iar de fiecare dată când mă îmbrac cu ele mă simt plin de energie, ştiind că pot să fac sport şi să mă simt în largul meu, fără să îmi fie frică de faptul că se aşează ciudat pe mine sau că voi face "baltă" la spate din cauza transpiraţiei.

În cele din urmă, aş vrea să le mulţumesc din nou pentru o sponsorizare reuşită, aş spune eu. Kurtmann mi-a dovedit din nou că se poate să existe şi un magazin de haine bun în ţara asta. M-am îndrăgostit pe loc de modelele lor la haine şi toate mărcile noi pe care le aduc frecvent, în folosul clientului. Recomand tuturor să îşi cumpere haine de pe site-ul acestora şi vreau să subliniez faptul că doar de pe Kurtmann te poţi îmbrăca elegant şi ieftin pentru vremea capricioasă de afară.

luni, 27 octombrie 2014

Lenjerii de pat fabricate în România

Câţi dintre noi ne-am gândit vreodată să răsfoim un catalog cu modele lenjerii de pat înainte de a ne decide în ceea ce priveşte achiziţionarea unui astfel de bun? Iubesc ţara asta şi chiar dacă mai am momente în care spun că aş face orice ca să scap de aici, ştiu că poporul acesta ascunde foarte multe bogăţii, iar oamenii sunt şi ei nişte bogăţii fără măsură. Din mâinile românilor ies o grămadă de lucruri bune, iar lenjeriile de pat nu fac o excepţie. Nu sunt genul de om care să boicoteze comerţul românesc, dar ştiu că prea multă vreme am acceptat produsele din alte ţări. Până aici! Spre exemplu, eu am găsit acest magazin virtual minunat cu lenjerii de pat. 

Lenjeriipucioasa.ro, magazinul despre care vă vorbesc, este unul dintre cele mai apreciate magazine din acest domeniu. Calitatea superioară a materialului şi modul de lucru foarte serios recomandă acest magazin la nivel naţional. Preţurile sunt calculate pentru orice buzunar, iar modelele diferă de la un client la altul. Trebuie apreciat faptul că lenjeriile sunt concepute din bumbac, deoarece bumbacul oferă un grad sporit de relaxare şi confort. De asemenea, lenjeriile se pot integra cu mediul înconjurător după bunul plac. Clientul are posibilitatea de a decide culoarea pe care şi-o doreşte. Ba chiar mai mult, cei de la Lenjeriipucioasa.ro oferă sfaturi despre curăţarea corectă a lenjeriilor de pat şi motivele pentru care ar trebui curăţate frecvent.


Cam atât şi cu frica faţă de iritaţiile pielii, pentru că bumbacul satinat este un material prietenos cu orice tip de piele, în special pentru cei cu pielea sensibilă. Puteţi spune la revedere şi insomniilor, deoarece lenjeriile sunt concepute în aşa manieră încât să vă influenţeze calitatea somnului. Poate un alt aspect foarte important al acestor lenjerii este acela că nu te face să transpiri în timpul somnului. În cele din urmă, nu pot să nu menţionez faptul că materialul este foarte rezistent şi are capacitatea de a rămâne la fel, chiar dacă a fost spălat de foarte multe ori. Vă recomand cu încredere să accesaţi acest magazin şi să vă gândiţi de o sută de ori înainte de a mai cumpăra de la comercianţii cu produsele de provenienţă străină.

Obicei nou şi o săptămână de şcoală teribilă

Recent am observat că am dezvoltat un nou obicei. În fiecare dimineaţă caut să beau o cafea, alături de familia mea. De obicei mă trezesc la ora 8 dimineaţa, şi cu toate că nu am probleme cu oboseala, parcă simt nevoia să mă energizez cu o ceaşcă de cafea caldă, la pat. Deşi pare un clişeu, femeia pregăteşte cafeaua, iar în acest caz mama este cea care mă serveşte cu ceaşca la pat. Ador să simt gustul unei cafele de calitate, chiar dacă nu sunt încă prea experimentat.

În ceea ce priveşte şcoala, deja orele de curs au început caraghios, şi este abia luni! Se prea poate ca săptămâna asta să am nişte probleme pe la liceu cu diriginta, dar oricum, acestea sunt cu siguranţă ultimele griji pe care le am în momentul de faţă. Săptămâna aceasta sunt din nou tehnician la postul de radio al liceului, iar eu m-am cam săturat să îmi tot pierd pauzele pentru a ajuta la difuzarea unor emisiuni care nici măcar nu sunt ascultate de către elevi. Parcă mi-e dor de zilele când eram tehnoredactor la revista şcolii, pentru că acolo măcar aveam satisfacţia că o mai citesc vreo doi-trei elevi.

Şi ca fapt divers, vreau să anunţ faptul că, printre probleme, un soi de amuzament îşi face loc. În liceul meu se organizează alegeri pentru postul de preşedinte al liceului, iar elevii candidaţi sunt mai pregătiţi decât ăştia de vor să ne conducă ţara. Sunt uimit să văd câtă forfotă este în liceu şi câte tabere există. Mai presus de toate, cele mai amuzante exemplare sunt afişele "electorale". Te poticneşte râsul când îi vezi lipiţi de pereţi pe candidaţii la "preşedinţie". Aşadar, cam aşa arată noua săptămână care abia a început pentru mine.

duminică, 26 octombrie 2014

Educaţie prin jucării

Îmi aduc foarte bine aminte că pe vremea când eram mic copil îmi plăceau la nebunie jocurile educative. Stăteam cu orele ca să rezolv un puzzle clasic şi aş fi făcut orice ca să fiu eu cel care punea ultima piesă la locul potrivit. De obicei foloseam o strategie destul de simplă. Întorceam cu faţa în sus toate piesele apoi căutam marginile ca să am după ce să mă ghidez. Astăzi cred totuşi că mi-am pierdut răbdarea şi nu aş mai fi la fel de rapid în rezolvarea lor, deşi nu m-aş da înapoi de la un puzzle bun. În ceea ce priveşte educaţia copiilor, aceasta începe acasă. Nu degeaba se spune că primii şapte ani de educaţie sunt cei mai importanţi. Părinţii mei au făcut tot posibilul să îmi dea doar ce au avut mai bun, iar jucăriile pe care le-am avut pe atunci şi-au adus şi ele contribuţia în persoana care sunt astăzi.


Mi-aş dori ca pe viitor să fiu şi eu un părinte bun faţă de copiii mei. Vreau ca tot ceea ce eu nu am reuşit să am, să le pot oferi copiilor mei. Îmi doresc să fiu mai bun cu ei decât au încercat părinţii mei să fie cu mine. În ideea că trebuie să fiu mai bun decât m-au învăţat ai mei să fiu, aş apela cu încredere şi foarte multă plăcere la jucăriile şi toate figurinele pe care eu le-am avut când eram mic. Era tehnologiei este în continuă desfăşurare, iar eu nu pot să concep ideea că telefoanele, computerele şi toate gadget-urile de ultimă generaţie ar putea lua locul jucăriilor convenţionale. 


De aceea, consider că magazinul virtual EduClass.ro este mai mult decât mi-aş putea dori. Procesul de achiziţionare a unor produse este foarte simplu şi la îndemâna oricui. Produsele sunt adăugate în coş printr-o singură apăsare de buton, plata se poate face prin virament (ordin de plată), numerar (la sediul EduClass) sau cu cardul bancar (de asemenea la sediul EduClass). Promoţiile se ţin în lanţ, iar preţurile sunt rezonabile. Mai mult de atât, comenzile care depăşesc suma de 200 lei beneficiază de transport gratuit în toată ţara. Aşadar, voi ţine cont de alegerea acestui magazin atunci când voi fi părinte şi mă voi gândi întotdeauna la modalităţile cele mai bune pentru a stimula creierul copilului meu.