duminică, 28 decembrie 2014

De crăciun, dăruieşte!

Crăciunul acesta a fost minunat. Am fost prin oraş şi am văzut cum lumea se bucura de atmosfera produsă cu prilejul acestei sfinte sărbători. Oamenii cumpărau cadouri pentru prietenii lor, gen: haine, dulciuri sau chiar carucioare sport de la andino. Presupun că înainte de toate, înainte de a se gândi la darurile pe care urmau să le primească din partea altor persoane, cei în cauză s-au gândit la minunatul gest de a dărui cuiva un cadou. Valoarea unui cadou dăruit din suflet este inestimabilă. De fapt, ceea ce transformă această sărbătoare într-o perioadă minunată este chiar această calitate a omului, dezvoltată în timp, de a dărui cadouri, fără să aştepte cadouri din partea altora. Mi se pare pur şi simplu genial sentimentul pe care îl simt atunci când fac acelaşi lucru.

În ceea ce priveşte persoana care a cumpărat un cărucior pentru bebeluşi, am auzit-o, din întâmplare, cum vorbea cu o persoană foarte apropiată, din cele ce am putut observa. Îi spusese că avea un nepoţel abia născut şi că i-ar plăcea foarte mult să îi cumpere acest cărucior. Un gest foarte frumos, aş spune. De obicei, părinţii sunt cei care cumpără aceste lucruri, însă, un asemenea cadou poate fi mai mult decât bine-venit.

Aşadar, Crăciunul este acea perioadă din an în care cu toţii ne schimbăm, în ceva mai bun. Efectul Naşterii Domnului asupra milioanelor de suflete rătăcitoare este acela de unire şi îndrumare spre restul turmei. Turma, în aceste condiţii, reprezintă dreapta credinţă. Până şi cei cu o inimă îngheţată poate fi afectat de spiritul Crăciunului. Oricum, nu este o noutate faptul că sărbătoare Crăciunului ne învăluie pe toţi cu harul ei şi că ne transformă în oameni mai buni.

Trecând de la o idee la alta, vreau să vorbesc puţin şi despre cei care au făcut cumpărăturile pe internet în perioada aceasta. Sătul de shopping-ul din magazinele convenţionale, internetul reprezintă o foarte bună modalitate de a economisi timp şi bani. În primul rând trebuie să subliniez faptul că unele dintre cele mai căutate produse de oameni în mediul virtual sunt mult mai ieftine decât cele din magazinele reale. Internetul prezintă modalităţi numai bune de a cumpăra un cadou perfect, pentru o persoană iubită. Eu, de când mi-am dat seama că internetul este mult mai profitabil decât aş fi putut crede, îmi fac toate cumpărăturile în mediul virtual. Pe voi ce vă opreşte? Cu siguranţă ignoranţa şi lenea. Presupun că persoana care a cumpărat acel cărucior pentru bebeluşi s-a gândit de 10 ori înainte să facă o decizie în ceea ce priveşte achiziţionarea cadoului.

Cum am văzut eu Crăciunul

Crăciunul acesta a fost unul destul de plăcut. Nu pot să spun că m-am putut bucura de le la maxim, întrucât un membru al familiei a lipsit, aproape ca în fiecare an. Şi ştiţi şi voi cum este să vă aflaţi în postura de a sărbători Naşterea Mântuitorului în absenţa unui membru foarte iubit al familiei. Cu toate acestea, nu m-a oprit nimic să mă distrez şi să fac tot posibilul să nu mă simt singur sau să mă plictisesc. Am petrecut o mare parte din timp în oraş, astfel încât nu am avut parte de niciun sentiment de tristeţe din pricina faptului că acasă eram incompleţi. Pentru mine, acel -1 la numărul de membri care să ne adunăm în jurul mesei şi să mâncăm împreună a însemnat foarte mult. Este neplăcut să ştii că un membru al familiei este plecat într-o altă ţară, singur, iar tu eşti acasă şi te bucuri de căldura sărbătorii.


Ieşind în oraş, am fost la o cafenea cu unii dintre cei mai buni prieteni ai mei. Cafeneaua era veche, însă nu o încercasem niciodată până atunci. Probabil că a fost una dintre cele mai frumoase experienţe pe care le-am putut avea anul acesta, în ceea ce priveşte cafenelele şi restaurantele vizitate. Numărul de ore petrecute în oraş trece cu uşurinţă peste 5. Cu toate acestea, am reuşit să uit sentimentul acela neplăcut de neîmplinire. În final, cam aşa mi-am petrecut Crăciunul. Am stat în oraş cu prietenii, am băut ciocolată caldă şi am meditat foarte mult la cele pe care le-am făcut de-a lungul anului. Sper că voi aţi avut un Crăciun nemaipomenit!

vineri, 26 decembrie 2014

Oferte speciale la bijuterii mireasă

Ok, deci am fost martorul unei mirese nemulţumite de bijuteriile ei. Dat fiind faptul că mă aflam într-un magazin de bijuterii, în căutarea unui cadou pentru o foarte bună prietenă de-a mea, puteam să îi aud nemulţumirile faţă de accesoriile pe care urma să le poarte în vara anului în care urmează să intrăm. Vestimentaţia îi era deja aleasă, din cele auzite, însă bijuteriile erau foarte păcătoase şi nu o ajutau deloc. Probabil că domnişoara încă nu auzise de Melize. Ce este Melize? Melize este un magazin online de bijuterii mireasa, şi nu numai, unde femeile au parte de o groază de oferte la bijuterii. Eu, care sunt un internaut înfocat, am găsit această pagină web din întâmplare. Ei bine, din întâmplare sau dinadins, chiar nu îmi pasă. Am făcut o descoperire minunată accesând acest magazin online, întrucât toate bijuteriile afişate pe pagina web îmi par minunate, iar prietena mea va fi mulţumită de bijuteria aleasă de mine. 

Revenind la bijuteriile pentru mireasă, acestea sunt minunate. Deşi nu sunt multe la număr, calitatea şi aspectul plăcut al acestora compensează numărul redus. Sincer, cerceii pe care i-am văzut pe Melize arată geniali. Şi credeţi-mă pe cuvânt! Când un bărbat este atras de o bijuterie, atunci acel bărbat chiar vede acel ceva special ce se ascunde în bijuteria respectivă. În orice caz, mireasa era dezamăgită de bijuteriile ei, lucru care nu poate fi schimbat foarte uşor. Ştiţi şi voi că, femeile, sunt mai dificile decât bărbaţii, iar pentru a le mulţumi trebuie să le arăţi sute de exemplare pentru a se hotărâ în ceea ce priveşte alegerea unui accesoriu.

În ceea ce priveşte magazinul Melize, este foarte uşor de accesat, iar design-ul prietenos permite tuturor persoanelor o navigare plăcută pe pagina web. Site-ul este împărţit pe mai multe meniuri menite să vă satisfacă nevoia de a căuta bijuterii în funcţie de categoria pe care o accesaţi. Acest site găzduieşte o gamă largă de accesorii frumoase şi elegante. Comenzile se fac foarte uşor, fiind necesare doar câteva click-uri pentru a adăuga un produs în coşul de produse pe care urmează să le achiziţionezi. Pe prima pagină a site-ului eşti întâmpinat cu mai multe produse recomandate de administratorii magazinului online. De asemenea, Melize pune la dispoziţia clientului informaţii referitoare la motivele pentru care ar trebui să aleagă Melize în locul altor magazine destinate accesoriilor pentru femei.

Ceea ce m-a mirat foarte mult la acest magazin este faptul că preţurile sunt foarte accesibile. Clienţii care au apelat la produsele Melize au fost cu toţii mulţumiţi de calitatea şi frumuseţea accesoriilor. Ba chiar mai mult de atât, există un meniu special făcut pentru testimoniale din partea celor care au cumpărat deja accesorii marca Melize. Eu cred că merită să faci cumpărături pe internet, iar Melize este unul dintre acele magazine cărora le ofer încrederea mea pentru seriozitate şi calitate. Pentru toate femeile ce vor fi viitoare mirese, un sfat simplu: nu vă mai chinuiţi cu toate magazinele din oraş. Politicile magazinelor de pe internet vă permit să returnaţi produsele, în majoritatea cazurilor, astfel încât, dacă nu sunteţi mulţumite de calitatea produselor, puteţi face oricând retur accesoriilor. Mult spor la cumpărături!

joi, 25 decembrie 2014

Lumini magice cu Magicled.ro

Noi, românii, avem nevoie de o gândire nouă. Din timpul conducerii comuniste şi până în prezent, foarte rar am auzit de persoane care să apeleze la schimbarea becurilor obişnuite de la locuinţe, în aşa fel încât să le schimbe cu becuri led magicled. În această perioadă specială din an, am început să mă uit pe internet la documentare şi interviuri despre anumiţi preoţi din România. Ochii mă cam lasă spre seară, întrucât este întuneric, iar lumina laptopului, oricât de mult ar fi reglată, tot nu mă poate ajuta. Din păcate, pentru mine, Magic Led nu are un showroom şi în oraşul meu natal. Cu toate acestea, nu mă împiedică nimic să dau o raită până în Bucureşti.


Showroom-ul din Bucureşti poate fi găsit cu uşurinţă pe B-dul Ion Mihalache la nr. 42-52, bloc 35, Sector 1. Foarte mulţi clienţi au trecut pragul acestui magazin, întrucât aceştia cunosc beneficiile becurilor cu LED. Magic Led oferă posibilitatea unui consum mult mai mic şi o perioadă îndelungată de funcţionare. De obicei, aceste corpuri de iluminat led sunt foarte apreciate de cele mai mari firme din ţară, şi nu numai, întrucât sunt "nature friendly". Nu folosesc des aceste două cuvinte, însă îmi place la nebunie ideea. Becurile sunt concepute în mod special pentru a reduce poluarea.


Întotdeauna am considerat că becurile cu LED sunt ceea ce îmi trebuie pentru a-mi schimba modul de a percepe anumite imagini asupra mediului înconjurător. De asemenea, cred că şi pe voi v-ar ajuta foarte mult. V-ar deschide ochii în privinţa protejării faunei şi florei. În final, aceste corpuri de iluminat sunt responsabile de nivelul nostru de trai pe care îl putem avea în viitor, care, între noi fie vorba, nu este unul tocmai roz. Ocrotiţi natura pentru a vă ocroti viaţa dumneavoastră şi pe cea a celor din jurul dumneavoastră.

miercuri, 24 decembrie 2014

Crăciun fericit!

Presărată cu multă fericire, vă fac această urare în spiritul Crăciunului! Sper ca toate dorinţele să vi se îndeplinească în seara ajunului şi totodată sper ca Naşterea Domnului să vă aducă bucurie şi căldură în suflete. O sărbătoare cu o semnificaţie foarte importantă în vieţile creştinilor, Crăciunul este una dintre cele mai importante zile ale anului, de aceea este imperativ necesar să o simţim mai profund decât orice altă sărbătoare. Venirea Mântuitorului pe Pământ marchează cel mai important eveniment din anul 0 până în prezent. Aşadar, haideţi să îl primim cu toţii pe Iisus şi pe Tatăl în casele noastre. Crăciun fericit tuturor!

Aveţi lipici pentru stickere personalizate?

Fraţilor! A fost o perioadă în care nu aveam niciodată destul timp ca să îmi pun lucrurile la locul lor. Trebuia să îmi etichetez fiecare coşuri cu obiecte, toate pungile şi locurile în care ştiam că pot găsi obiecte personale. Cum etichetele erau peste tot, mi-a venit o idee nemaipomenită. Deoarece fratele meu se mai întorcea din când în când de la facultate, am decis să îi fac o mare surpriză. Într-o zi, după ce am făcut o aprovizionare serioasă, am transformat întreg dormitorul într-un labirint al cuvintelor. Pe fiecare centimetru al camerei se aflau mai multe etichete personalizate labelprint cu nişte cuvinte scrise pe ele. De obicei era vorba de nişte cuvinte şi acţiuni care îl defineau ca persoană.


Spre uimirea mea, fratele meu a rămas impresionat de banalitatea acestui gest evident juvenil. Deşi am 17 ani, imaginaţia nu m-a trădat niciodată, iar acest plan de a-l întâmpina într-o cameră complet nouă a fost genială. Genială? Da! Pentru simplul fapt că mi-a oferit un zâmbet de milioane, consider că acea idee a fost genială.

Apropo, pentru că tot am deschis acest subiect şi am pomenit despre etichete, haideţi să vă spun câteva despre Labelprint.ro, despre care ştiu sigur că v-am mai vorbit în trecut. Este o firmă care se ocupă cu producerea şi comercializarea etichetelor personalizate, stickere şi multe altele, la preţuri extraordinar de mici. Foarte multe firme au apelat la produsele celor de la Labelprint stickere personalizate, întrucât au observat potenţialul şi influenţa pe care le pot avea aceste etichete asupra omului. Pe mine, chiar m-a convins de potenţialul lor! Cu o experienţă de 10 ani în piaţă, Labelprint este printre singurele firme cunoscute din ţară pentru serviciile profesionale şi de calitate pe care le are în acest domeniu. Aşadar, vă recomand cu încredere să apelaţi la Labelprint, cea mai tare firmă, cu "lipici" şi stickere personalizate.

marți, 23 decembrie 2014

Brad natural sau artificial?

Pentru mine alegerea a fost foarte uşoară. De câţiva ani am decis că este mult mai util un brad artificial, chiar dacă nu are miros şi nu are acelaşi aspect ca bradul natural. Am văzut utilitatea, frumuseţea şi, mai mult de atât, rezistă peste ani şi ani. În primul rând, cred că acesta a fost motivul pentru care am renunţat la brazii naturali. Ne săturasem să tot aruncăm brazii, în fiecare an după ce treceau sărbătorile. Erau bani irosiţi! Şi... nu erau bani puţini. Aşa cum bine ştim, în ultima perioadă, preţurile brazilor oscilează foarte mult. Din fericire, am cumpărat exact când trebuia acest brad artificial despre care vă vorbesc, aşadar am reuşit să economisim din bani şi am salvat viaţa unui brad.


În ultimul an am ajuns la concluzia că sunt împotriva brazilor naturali. Şi ştiu că poate suna ciudat... "sunt împotriva brazilor naturali"... însă am un motiv foarte bine întemeiat! Pur şi simplu nu pot fi părtaş la distrugerea pădurilor. Mă cunoaşteţi foarte bine şi ştiţi că sunt un iubitor de natură, deci nu pot să mai distrug vieţile dăruitorilor de viaţă. V-aş mai scrie foarte mult despre acest subiect, însă nu mai am timpul necesar. De ieri sunt foarte ocupat, iar până în seara de 24, nu voi avea parte de răgaz. În orice caz, vă sugerez să recurgeţi la brazi artificiali, întrucât sunt mult mai buni. Înainte de a lua decizia de a cumpăra un brad natural, gândiţi-vă la motivele pe care le aveţi, şi lăsaţi deoparte aroganţa, că ştiţi la fel de bine ca mine că nu vă pasă de "mirosul de brad".

luni, 22 decembrie 2014

2014, anul bloggerilor

Anul acesta a fost presărat cu foarte multe probleme, dureri de cap şi puţine pauze, dar acest lucru nu m-a oprit din veşnica mea căutare de bloggeri. În decursul acestui an am reuşit să identific mai multe bloguri pe care le-am urmărit cu drag. Le-am fost alături autorilor, stând în colţişorul meu, fiind un simplu observator. 2014 a fost cel mai bun an pentru bloggeri, asta din punctul meu de vedere, întrucât am observat foarte multe noi campanii menite să sporească interesul tinerilor de a se implica în Blogosfera Românească. Desigur, nu numai cei tineri au fost invitaţi să se alăture comunităţii noastre, ci şi aceia deja înaintaţi în vârstă. 

Am purtat un foarte mare respect următorilor bloggeri: Călugăru Ovidiu Marius (www.blogatu.ro), Lore (www.culore.blogspot.ro), Francisc Vasile (www.spanac.eu), Ana (www.everythingaboutlittlesecrets.blogspot.com), Diana (www.cherryqueendee.blogspot.com) şi mulţi alţii, însă aceştia sunt cei care îmi vin cel mai des în minte. În orice caz, deoarece vreau să spun câteva cuvinte despre bloggerii menţionaţi anterior, vreau să încep prin a spune că fiecare a reuşit să îmi aducă zâmbetul de foarte multe ori, de obicei dimineaţa, când mă trezeam şi verificam ce mai este nou prin "lume". 


Din nou, premiul pentru cel mai hazliu şi original blogger îi revine lui Spanac! Nu cred că încape îndoiala, articolele lui pe blog sunt foarte amuzante şi pline de imaginaţie. Modul în care abordează Spanac subiectele sunt un mod total nou şi inedit pentru blogosferă. Am observat foarte mulţi alţi bloggeri încercând să îi copie stilul, însă nimeni nu îl întrece. Congratz!

Lui Marius nu pot să îi aduc decât cuvinte de laudă pentru implicarea sa în toate concursurile şi campaniile destinate bloggerilor. Anul acesta a fost foarte roditor pentru mulţi dintre noi, chiar şi pentru mine. Printre toate celelalte lucruri pe care le-am câştigat, anul acesta mă pot mândri cu o cameră foto Canon IXUS 132, despre care v-am scris într-o altă postare. Aşadar, îţi mulţumesc nespus de mult Marius! Keep up the good work!

În ceea ce le priveşte pe bloggeriţele mele preferate de fashion, care le văd de asemenea muncind pe brânci pentru a se menţine în picioare cu blogurile, de la ele am primit dozele zilnice de informaţii despre viaţa frumoasă. Tot prin intermediul lor am reuşit să contactez nişte sponsori cu care am avut parte de nişte parteneriate chiar reuşite. În orice caz, lor le mulţumesc pentru simţul estetic pe care l-am dezvoltat anul acesta.

De asemenea, toţi bloggerii pe care i-am urmărit şi citit anul acesta sunt nişte persoane minunate! Noi am redefinit Blogosfera! La mulţi ani, bloggeri!

duminică, 21 decembrie 2014

Sfârşitul acestui blog?

Oficial, nu mai am subiecte despre care să scriu pe blog. Am ajuns în acea fază a fiecărui blogger în care pur şi simplu habar nu am despre ce să mai scriu. Tot anul acesta am scris despre muzică, filme, seriale, bani, viaţă, prieteni... şi multe, multe altele! Iar acum, de sărbători, am rămas pur şi simplu fără idei. Aşa ceva pur şi simplu nu se poate! La un moment dat mă gândeam să scriu despre ce am mai făcut, dar, desigur, am mai scris despre aşa ceva. Pe lângă faptul că nu prea mai am nici trafic, motivaţia pare şi ea că absentează. De la începutul anului mi-am dat seama că voi apuca această perioadă "întunecată", deoarece blogul nu mă prea ajută cu nimic în privinţa acestei situaţii. Dacă aş fi fost fată, probabil că mi-aş fi deschis un blog despre stiluri de viaţă şi frumuseţe. Astfel, nu aş fi avut probleme în ceea ce priveşte numărul de articole scris pe săptămână, nici câştigurile nu mi-ar fi scăzut. Dat fiind faptul că urmăresc frecvent blogurile unor bloggeriţe desăvârşite care scriu cu multă pasiune şi câştigă foarte mult pe urma acestor articole, susţin cu tărie ideea că femeile sunt mai bune în blogging decât bărbaţii. În orice caz, la un moment dat, luna aceasta, chiar m-am gândit dacă este sfârşitul meu în Blogosferă. Ca blogger, să rămâi fără idei sau subiecte despre care să scrii... practic devii inexistent! Activitatea ta începe să fie din ce în ce mai scăzută, publicul pleacă, iar tu poţi observa asta, apoi tot ceea ce ai clădit în ani de muncă... se prăbuşeşte în faţa ta. Sper totuşi că aceasta este o stare trecătoare şi că nu este nimic permanent. Nu vreau să fiu pus în situaţia de a cu piciorul în orele de somn nedormite şi toate lucrurile de care am avut parte prin intermediul acestui blog. În final, voi da drumul boxelor şi voi asculta puţină muzică bună pentru a-mi reîmprospăta mintea. Cred că asta este tot ceea ce îmi trebuie!

vineri, 19 decembrie 2014

Sa faci sau nu videochat...?


Buna! Numele meu este Carina si sunt studenta la Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi din Iasi. Mi-am urmat visul cand am decis sa vin la aceasta facultate pentru ca parintii mei mi-au spus inca de la inceput ca nu isi vor permite sa ma intretina. Totusi, mi-am dorit foarte mult sa urmez aceasta facultate si am facut-o, chiar daca nu imi este prea usor.

Nu imi este deloc usor sa reusesc sa ma mentin pe linia de plutire, pentru ca parintii mei nu au posibilitate sa imi ofere tot ceea ce am nevoie. Este adevarat ca am nevoie de foarte multe lucruri pe langa masa si cazare. Nu imi permit sa le cer parintilor pentru ca stiu ca ei nu au posibilitate sa imi ofere mai mult decat atat.


Recent, o colega de la facultate mi-a spus ca si-a gasit de munca. Am intrebat-o unde este acel loc si mi-a povestit despre Lucky Studio Iasi. Este vorba despre un studio de videochat foarte celebru in Iasi. Chiar daca lucreaza doar de 2 luni in acest loc, Simona isi permite sa isi cumpere tot ce isi doreste ea.

Cand vad ca fetele din jurul meu au tot ceea ce au nevoie, ma gandesc ca mi-as dori si eu acelasi lucru.
Stiu ca nu este o meserie demna si ca parintii mei nu si-ar dori sa fac asta insa ma gandesc ca asa le-as usura si lor si mie viata. Tot timpul am fost impotriva acestor job-uri insa din disperare cred as putea sa il fac.

De multe ori, ma intreb ce parere si-ar face oamenii despre mine daca ar afla ca sunt model de videochat. Din acest motiv, as dori sa fac asta insa fara sa stie nimeni. Imi povestise Simona ca la Lucky Studio personalul este compus doar din femei si ca exista discretie. Sunt constienta ca cele mai multe dintre fete nu recunosc ca au aceasta meserie insa mi-as dori si eu sa o fac fara sa mai afle nimeni. Faptul ca in aceasta afacere nu exista barbati ma face sa am si mai mare incredere ca pot face acest job fara sa stie nimeni.


Despre aceasta meserie nu stiu prea multe lucruri, insa stiu ca scopul este sa mentina cat mai multa vreme vizitatorii in Privat Chat. Plata se face per minut. Am mai aflat de aceste bonusuri care se dau la angajare la Lucky Studio. Sunt unele dintre cele mai mari bonusuri, iar plata lunara ajunge intre 1000$ si 2000$.

Mi-as dori foarte mult sa ii ajut pe parintii mei sa iasa din anumite impasuri, sa ii ajut cu bani si sa ii fac sa fie mandri de mine pentru ca sunt independenta. Stiu ca aceasta munca nu ii innobileaza si ca ar fi mai multumiti sa fiu independenta prin intermediul unui alt job, insa doar asa voi reusi sa trec peste acest impas.

Ce a fost, a fost! Ce o să fie...

Anul acesta a fost probabil cel mai groaznic din ultimul deceniu. Aruncând o privire la toate evenimentele care au definit acest an, au fost foarte multe semne care să dovedească un posibil război mondial. De la anexarea Crimeei până la războiul dintre arabi, am crezut că tot ceea ce am făcut până acum a fost în zadar. Şi de ce spun asta? Să fim sinceri, România nu mai are puterea de a face faţă unui război fără a fi ajutată de alte popoare. Aşadar, o mică bombă pe ici-colo şi totul ar fi fost rezolvat! Cu toate acestea, apele s-au mai liniştit, însă tot am rămas într-un butoi cu pulbere gata oricând să explodeze.

2014 a fost totodată un an foarte bun pentru mine. Reuşitele mele cele mai mari au avut loc în acest an, ca o continuare a anului trecut. Per total, pentru mine a fost o perioadă de maximă dezvoltare, din mai multe puncte de vedere. Cu blogul am reuşit să ajung foarte departe, deşi nu aveam habar câte pot să fac cu el. Mare parte din lucrurile, banii şi vocabularul dobândit sunt datorate blogului. Familia mea este mândră de evoluţia mea, dat fiind faptul că am ajuns să îi ajut cu multe lucruri de când am început să am un venit. Ce a fost, a fost... acum, ce o să fie...

joi, 18 decembrie 2014

Pasiunea mea? Gaming-ul!

Viaţa mea de adolescent s-ar putea rezuma la câteva aspecte simple. Din nefericire, eu nu am apucat copilăria pe care au apucat-o fraţii mei mai mari. Ei au avut ocazia să meargă la ţară, la bunici. Între timp, aceştia au murit, iar pentru mine nu a mai rămas nimeni care să mă atragă departe de aglomeraţia şi nebunia oraşului. Aşadar, a trebuit să mă distrez aşa cum ştiam mai bine. Am dezvoltat în acest mod acea parte din mine numită "gamer". De când mă ştiu, ador să mă joc jocuri video. Sunt un adept al jocurilor video! Desigur, trebuie să recunosc faptul că de când meşteresc la blogul acesta... nu am prea mai avut timp de jocuri. În orice caz, vreau să fac un top al jocurilor care îmi plac la nebunie.

DOTA (Defense of the Ancients), este unul dintre jocurile care mă readuce la viaţă după o zi lungă şi obositoare. Acest joc de strategie a prins ramuri în întreaga lume şi reuneşte jucători care mai de care pregătiţi. Jocurile de strategie au fost întotdeauna unele dintre jocurile mele preferate, întrucât ador să controlez armate şi să aleg destinul eroilor. Desigur, în cazul jocului DOTA totul se petrece într-un timp relativ scurt. Acest joc se joacă pe meciuri şi poate să dureze ore întregi până când se termină meciurile.


Call of Duty: World At War, este pe departe jocul meu preferat. Întotdeauna am fost atras de poveştile despre cel de-Al Doilea Război Mondial, iar acest joc respectă foarte multe detalii ale istoriei. Grafica şi povestea personajelor pe care le controlezi transformă acest joc într-o activitate de neuitat. 


Grand Theft Auto: San Andreas... Doamne! Ce joc! Acesta, chiar dacă nu este preferatul meu, tot are un loc special în sufletul meu. Am petrecut ani întregi jucându-mă acest joc, cu alţi prieteni de-ai mei, întrucât este un joc ce simulează viaţa reală. Cele două versiuni ale jocului sunt minunate şi le-am jucat pe amândouă. Versiunea single player permite jucătorului să trăiască viaţa unui individ pe nume Carl Johnson, care se întoarce dintr-un alt oraş. În ceea ce priveşte versiunea multiplayer, aici începe adevărata distracţie. Prin intermediul versiunii multiplayer ai posibilitatea de a te conecta pe servere din diferite ţări şi să joci cu alţi jucători. Partea cea mai bună la acest joc? Deciziile pe care le iei, în ambele versiuni ale jocului, influenţează viitorul personajului pe care îl întruchipezi.


Yep! Aţi mai aflat ceva despre mine, şi anume faptul că iubesc jocurile video. Desigur, joc mai multe jocuri, însă acestea mi-au atras atenţia în mod special.

Cadourile mele pentru cei dragi

Luna aceasta a fost o fugă constantă pentru mine. A trebuit să mă orientez prin foarte multe magazine după cadouri pentru cei dragi mie. Cu toate acestea, mi-a făcut foarte multă plăcere să mă plimb şi să aleg pentru ei. Pentru fratele meu am decis că este vremea să treacă la un alt nivel. I-am cumpărat tocmai din Asia o pereche de ghete de iarnă, întrucât ale lui deja erau mult prea folosite şi chiar doream să îi fac ziua mai bună.


Pe sora mea am ajutat-o să completeze o sumă de bani pentru a-şi cumpăra de asemenea o pereche de ghete pentru primăvara anului 2015. Am fost cu ea pentru că am vrut să mă asigur că îşi cumpără ceva din bani. Banii nefolosiţi sunt bani irosiţi, pentru că şi eu de fiecare dată când am o sumă de bani, dacă nu o folosesc când trebuie, pentru ceea ce vreau, pur şi simplu rămân fără ea!


În ceea ce îl priveşte pe tatăl meu, i-am cumpărat nişte parfumuri pe care vreau să i le ofer în seara de Crăciun. Acesta nu îşi doreşte nimic, fiind mulţumit să afle că suntem fericiţi alături de el, atâta timp cât mama este plecată în străinătate la muncă. Uneori mă doare sufletul să ştiu că sunt la distanţă unul de altul, însă viaţa merge înainte... şi odată cu ea şi noi. Chiar şi aşa, cândva ştiu că situaţia se va schimba şi că nu va mai fi nevoie să fim divizaţi. Revenind la parfumuri, luna aceasta chiar am fost într-o criză de produse cosmetice, motiv pentru care a trebuit să îmi refac stocul. Am cumpărat câteva anti-perspirante şi creme, dar şi câteva parfumuri. Parfumurile însă sunt alese cu atenţie, întrucât vreau să i le ofer în seara de Crăciun, pentru a-i înfrumuseţa seara.

miercuri, 17 decembrie 2014

Un Revelion de excepţie

Anul acesta am promis că o să fie cel mai bun an de până acum. Probabil că tot ceea ce îmi propun de Anul Nou urmează să se întâmple. Ei bine, anul acesta chiar a fost unul foarte bun pentru mine. Am avut foarte multe de câştigat şi am trecut cu uşurinţă peste toate problemele. Cu toate acestea, parcă nu sunt foarte mulţumit de ceva. Îmi doresc cu multă ardoare să sărbătoresc intrarea în noul an aşa cum se cuvine. Cum altfel aş putea să sărbătoresc Revelionul mai bine dacă nu lansând câteva artificii împreună cu familia şi prietenii? Artificiile au fost cele mai palpitante lucruri pe care le-am putut cunoaşte de când m-am născut. 

Timp de 17 ani, până acum, am trăit fiecare clipă la maxim la trecerile dintre ani. Artificiile au jucat un rol foarte important în viaţa mea. Prin intermediul lor am reuşit să mă menţin întotdeauna tânăr. Chiar şi acum, la 17 ani, recunosc fără ruşine că aş înălţa la cer un licurici care să lumineze şi să producă scântei pentru un minut sau două. Magia pe care o aduce o explozie de culori şi sunetul pe care îl produc acestea, îţi provoacă o stare nostalgică, menită să îţi readucă aminte de vremurile de mult apuse. 

Cu toate acestea, anul ăsta nu sunt sută la sută sigur că voi reuşi să dau foc nici măcar unei petarde. Din cauza legilor foarte aspre care fac referire la utilizarea produselor pirotehnice, chiar îmi este frică să mă mai apropii de ele. Cei de la nunţi nu au însă o asemenea problemă. Ei pot vizita şi apela echipa Otimar pentru a le furniza informaţii despre cele mai bune produse pirotehnice pe care le deţin aceştia. Desigur, Otimar se ocupă şi cu aranjamentele florale pentru nunţi, dar asta este o altă mâncare de peşte!

Revenind la subiectul iniţial, mă gândeam că, dacă nu voi apuca să cumpăr de la cineva o cutie cu petarde, să dau foc la un fitil sau să privesc cum cineva apropiat foloseşte pirotehnice, voi fi oarecum dezamăgit. Mă asigur de pe acum că aceasta va fi ultima dorinţă din an, întrucât chiar nu văd ce altceva mi-aş mai putea dori într-un timp atât de scurt. Posibil, ca în majoritatea anilor când nu aveam posibilităţile de a cumpăra produse pirotehnice, voi da o fugă până în centrul oraşului şi mă voi bucura de muzică, voia bună şi jocul artificiilor, care, la fel ca în fiecare an, este organizat de primărie.

Şi totuşi, oare merită să cumpăr artificiile acestea la care tânjesc? Ştiu că preţurile sunt cu mult peste sumele de bani pe care le pot deţine într-o lună de zile, lucrată. Probabil că nu este încă prea târziu pentru a mă pregăti. Cine ştie, poate că voi reuşi, în cele din urmă, să mă bucur împreună cu familia mea, de propriul nostru joc de artificii. Păi, doar sunt român, iar românii sunt foarte descurcăreţi! Aşadar, tot prin intermediul acestei postări, vă urez sărbători fericite şi multă sănătate, alături de cei dragi!

Reţeta succesului

Care ar fi reţeta succesului? M-am întrebat foarte des acest lucru, întrucât la un moment dat am crezut că nu pot fi mai bun. Mă consideram un copil mediocru, un puşti ca oricare altul. M-am înşelat! Perseverenţa, cred eu, este cheia spre un viitor exact aşa cum mi-l doresc. Cel mai bun exemplu pe care îl pot oferi este blogul. Deşi ştiu că nu este un blog tocmai cunoscut şi citit, ştiu că prin intermediul lui am reuşit să îmi fac un venit consistent şi două gadget-uri. Desigur, probabil că blogul este un exemplu simplu. M-am gândit la ceea ce am devenit în doar doi ani de zile. Frica de viitor, timiditatea şi faptul că eram introvertit... nu mă ajutau deloc! Am ţinut morţiş să mă descopăr pe mine însumi, să-mi dau seama ce anume ar trebui să mai implementez la caracterul meu. Nu am căutat niciodată să fiu perfect, dar am vrut să excelez în orice domeniu. Cred că pentru a fi o persoană de succes trebuie să ne acceptăm mai întâi pe noi înşine.

luni, 15 decembrie 2014

Motoare electrice de la Braco

Câţi dintre noi ne-am gândit vreodată la importanţa aerului? Probabil că acest lucru s-a întâmplat prin şcoala generală. Dacă nu vă mai aduceţi aminte, nu-i nicio problemă. Cu toate acestea, aerul este sursa noastră principală de viaţă. Poluarea lui a căpătat proporţii uriaşe în ultimii ani, iar organismul suferă din ce în ce mai mult pe urma acestui factor. Mulţumim totuşi lui Dumnezeu că există braco motoare electrice! Cu ajutorul lor putem purifica aerul dintr-o clădire. Am schiţat imaginar o clădire a unei afaceri de succes. Să spunem că este vorba de o clădire uriaşă cu foarte mulţi angajaţi. Câţi oameni circulă pe holurile clădirii? Sute! Acum, mă gândeam, oare câţi dintre ei au pantofii curaţi? Mai mult de atât. Cât de des se spală oamenii din clădirea respectivă? Luând în calcul aceste două necunoscute... ei bine, nu cred că mai încape îndoiala în ceea ce priveşte necesitatea unui sistem funcţional de ventilatoare distribuit la distanţe optime.

Ca patron, pe lângă riscul de a te face de râs din cauza aerului stătut din clădire, se poate pune şi problema sănătăţii. Un mediu curat a fost întotdeauna mult mai benefic decât mediul neîntreţinut. Eficienţa angajaţilor creşte cu cât atmosfera şi mediul de activitate este unul potrivit pentru îndeplinirea sarcinilor. Braco, cu o experienţă de peste 25 de ani în domeniu, vine şi asigură sănătatea angajaţilor cât şi puritatea aerului cu ventilatoarele lor de înaltă calitate. Serviciile acestora se extind de la întreprinderile mici până la nivelul industriei. Atât de buni sunt! Gradul de credibilitate asupra serviciilor şi produselor Braco este unul foarte mare, întrucât aceştia furnizează totul după ultimele tehnologii de fabricaţie.

Partea cea mai bună la Braco este că preţurile sunt pe măsura calităţii. Iată, din nou se alătură un colos pe lista site-urilor/firmelor de încredere din România! Produsele furnizate de Braco pot fi concepute după cerinţele clientului, ceea ce mi se pare minunat. Acestea sunt optimizate să aibă un consum minim de energie, făcând astfel posibilă economisirea banilor. Afacerile prosperă atunci când costurile sunt mai mici, iar Braco vine în ajutorul tuturor. Consider că, apelând la ei, afaceriştii se implică într-o situaţie tip "câştig-câştig". Cei de la Braco îşi primesc banii, afaceriştii economisesc bani şi investesc în lucruri importante. Şi ce este oare mai important decât sănătatea? Banii nu pot cumpăra viaţa unui om, de aceea sănătatea ar trebui pusă întotdeauna pe primul plan într-o afacere/firmă. Recomand cu încredere Braco, pentru o creştere a eficienţei la locul de muncă!

duminică, 14 decembrie 2014

Some chilling time

Nu ştiu ce anume m-a apucat, dar ieri şi astăzi am fost foarte implicat în căutările mele asupra muzicii. M-am întors puţin la vremurile de aur ale generaţiei lui Michael Jackson şi am ascultat câteva din melodiile regelui. Cel mai mult mi-a atras atenţia melodia "They don't care about us". Mesajele pe care le-a transmis Michael prin melodiile lui sunt foarte puternice. Acestea au un ecou puternic chiar şi astăzi, după moartea lui.

Într-o altă ordine de idei, weekend-ul acesta l-am petrecut butonând laptopul. Ar fi trebuit să ies până în oraş, însă am avut programul "puţin încărcat" şi am renunţat. Cu toate acestea, parcă nici acum, după ce că am terminat cu toate tezele şi am reuşit să dorm şi eu mai mult, tot nu sunt pe deplin odihnit. Doamne! Abia aştept să vină vacanţa de iarnă. Serios, mai este doar o săptămână, însă eu simt că nu mai rezist. Vreau să îmi văd fraţii reuniţi într-o singură cameră, să ascultăm muzică, să vorbim, să ne uităm la filme.

sâmbătă, 13 decembrie 2014

Când o să avem şi noi spitale moderne?

O întrebare des întâlnită în rândurile cetăţenilor acestei ţări, care mai mult sună ca un urlet de disperare, nu vom şti niciodată dacă ceva anume se va schimba la sistemul sanitar al României. Este greu de estimat când şi cum va fi schimbat ceva în această ţară, întrucât hoţii conduc, iar poporul moare cu zile. Spre exemplu, câte paturi, cărucioare sau tărgi sunt noi? Adică, serios, oameni buni! Există spitale în care tărgile au rulmenţi mai bătrâni decât mine!

Nu ştiu, probabil că persoana care a spus că suntem cu 50 de ani în urmă, a avut dreptate, dar mai presus de toate a avut un motiv pentru care să spună acest lucru. Îmi aduc aminte când mama mea lucra la spitalul municipal al oraşului în care trăiesc. Mizerabil! Deşi angajaţii făceau tot posibilul să aducă spitalul la standardele spitalelor din ţările cu o înainte mult mai mare în tehnologie decât noi, pur şi simplu îţi era scârbă să lucrezi în condiţiile acelea, asta din punctul meu de vedere. Am văzut oameni căraţi cu targa ca şi cum nu ar fi însemnat nimic. Mama mea mi-a povestit foarte multe cazuri în care oamenii bolnavi mureau din cauza incompetenţei de la conducerea ţării. Aceşti oameni nu aveau tratamente sau bani pentru a le procura. De cele mai multe ori, cei care erau victimele accidentelor sufereau cel mai mult din cauza lipsei de medicamente şi materiale. Ce vremuri! Câte facilităţi!

Privesc cu o oarecare compătimire către oamenii care lucrează în aceste locuri. Spre surprinderea mea, din când în când se mai arată şi soarele. Cei de la Tente oferă şansa de a schimba ceva la acest sistem. Deşi poate suna banal, cu o experienţă de peste 85 de ani, Tente este o firmă de provenienţă germană care şi-a început activitatea în comerţ în anul 1923. De atunci şi până în prezent, aceştia au ajutat la dotarea spitalelor cu role pentru uşi glisante şi role sub formă de bilă. Contribuţia pe care o au aceştia în spitalele româneşti, şi nu numai, este una foarte mare. Aşadar, în fiecare zi avem oportunitatea să aflăm lucruri de care habar nu aveam. Ce anume îi recomandă pe aceştia? Seriozitatea şi profesionalismul. Durata de viaţă a produselor pe care le comercializează este una foarte mare, motiv pentru care clienţi din peste 100 de ţări sunt mulţumiţi de produsele lor. Probabil că motto-ul ales de aceştia a fost predestinat pentru ţara noastră: "o mobilitate mai bună, o viaţă mai bună".

Gânduri de viitor

În ultima perioadă m-am tot gândit la ce o să fac după ce termin liceul. Am tot căutat pe internet programe de studii pentru a face facultatea în străinătate, întrucât România nu mă prea mai satisface la nivelul educaţiei. Să nu mă înţelegeţi greşit! Nu sunt vreun soi de geniu sau ceva de genul, însă nu îmi doresc un viitor în această ţară. Din păcate, ţara aceasta nu îmi rezervă nimic bun, de aceea am decis să îmi fac viitorul oriunde numai aici nu. 

În ceea ce priveşte programele de studii, am aflat de Edmundo. Prin intermediul lor aş avea posibilitatea de a studia în Anglia sau în Danemarca, deşi mai mult ca sigur Danemarca va fi ţara pe care o voi vizita cel mai curând. Îmi pare rău că a trebuit să iau o astfel de decizie, radicală atât pentru mine cât şi pentru cei dragi. Este foarte greu să te desparţi de locul tău, să pleci în lume singur şi să laşi totul în urmă, doar pentru a avea un început proaspăt. În orice caz, încă sunt indecis în privinţa facultăţii pe care o voi urma în străinătate. Visul meu de a deveni medic s-a dus de mult... la fel ca acela de a deveni jurnalist. Din fericire, mai am la dispoziţie doi ani până voi face decizia finală. Cu toate acestea, mă uitam la atâţia tineri care au devenit antreprenori, chiar şi fără diploma de Bacalaureat. La un moment dat, eram tentat de ideea de a abandona liceul şi să încep o afacere, însă stau cam prost cu finanţarea, temporar.

Nu ştiu câţi dintre voi aţi auzit vreodată de Levi, de la Friends Show, însă tipul mi se pare foarte tare. Iniţial nu prea îl înghiţeam, spunând că este doar un puştan, puţin mai mare decât mine, răsfăţat care nu făcea nimic altceva decât să promoveze nişte mesaje lacrimogene pe Youtube. După ce am văzut un reportaj cu el luna aceasta, m-am gândit şi mi-am dat seama că suntem relativ asemănători. Avem foarte multe lucruri în comun. Vă las un videoclip pentru că vreau să îl vizionaţi şi să aflaţi câteva lucruri despre el, pentru că, aflând aceste "câteva" lucruri despre el, o să vă daţi seama în ce situaţie sunt pus şi o să mă cunoaşteţi puţin prin intermediul lui.


Aşadar, habar nu am ce anume aş putea să fac în continuare. Oare ţara aceasta se scufundă atât de mult în mocirlă? Mai merită să dai BAC-ul? Mai merită să faci o facultate în România? De ce să mai urmez un sistem de învăţământ care oricum nu dă roade, când fac deja o grămadă de bani?

Mobilier living la cele mai bune preţuri

La începutul acestui an, tatăl meu mergea foarte des prin magazinele cu mobilier living pentru a se interesa de preţuri. Din când în când îl mai însoţeam, dar nu de alta, că mergeam doar ca să stau pe fotoliile acelea moi. Într-o altă ordine de idei, tata se uita după mobilă pentru sufrageria noastră. Voia să aducă un strop de rafinament şi să schimbe ceva la modul în care arată sufrageria. Într-un fel sau altul, nu prea sunt de acord cu această schimbare, însă la un mobilier deja frumos, cred că pot exista câteva accesorii. Îmi pare rău totuşi de un lucru. Pe vremea când ai mei părinţi au mobilat casa, nu s-au gândit niciodată să arunce o privire şi pe internet. Din punctul meu de vedere, era mult mai ok dacă făceau aceste cumpărături în mediul virtual. Preţuri mult mai bune, aceeaşi calitate. Ba chiar am găsit acest site www.vanzarimobilier.ro care este un magazin de mobilier foarte apreciat. La o mică cercetare a produselor am putut să observ numărul mare de piese de mobilă care aveau un preţ foarte bun. Dacă nu mă ştiţi încă, eu sunt genul de persoană care nu prea se uită după nişte porcării. Am apreciat întotdeauna frumosul şi am avut răbdarea să îl caut. Am selectat câteva piese de mobilier pentru living, asta doar pentru că nu mă puteam abţine să nu vă arăt şi vouă ce anume mi-a atras atenţia în mod special.


Sunt câteva lucruri în viaţă pe care nu o să le dau uitării niciodată, însă cel mai mult ţin să mă gândesc întotdeauna la două cuvinte: iubeşte calitatea. Este, probabil, cel mai de preţ principiu al meu. Mobilierul pe care vi l-am prezentat anterior este unul dintre cele mai apreciate de mine. Aspectul minimalist şi elegant m-a atras întotdeauna foarte mult. Sunt genul de persoană care iubeşte stilul minimalist. Simplicitatea acestui stil oferă foarte multe informaţii despre proprietar. Nu am vrut niciodată să caut extravagantul. Eleganţa stă în cele mai simple lucruri care ne înconjoară, iar eu vreau să fiu elegant, atât cât pot, cum pot şi prin orice pot. Aşadar, când voi avea propria mea casă, ştiu la ce tip de mobilier voi apela pentru a-mi transforma livingul în spaţiul meu preferat.


Un alt tip de mobilă care îmi place foarte mult este cea care păstrează aspectul lemnului. Sunt foarte multe piese care îmi plac, însă cel mai mult mă atrag cele de culoare maro. În momentul de faţă, sufrageria mea are mobilierul asemănător cu cel prezentat anterior. Camera capătă un aspect foarte frumos, iar atmosfera se schimbă în totalitate. Îmi place la nebunie textura pe care o are lemnul.

Aşadar, dacă sunteţi în căutare de mobilier pentru living, sau pentru orice altă cameră din casa dumneavoastră... sau dacă de abia v-aţi mutat în casa visurilor voastre şi vreţi să o mobilaţi, cred că www.vanzarimobilier.ro este ceea ce vă trebuie. Vă recomand să aruncaţi o privire asupra gamei variate de produse pe care o deţine acest magazin, şi credeţi-mă pe cuvânt: nu o să vă dezamăgească!

Cel mai fericit din lume

Ok, deci să vă spun cum stă treaba. După ce am plecat ieri la liceu, tatăl meu a rămas acasă în aşteptarea curierului care avea să livreze laptopul pe care l-am comandat de Black Friday de la eMag. Din nefericire nu am avut ocazia să îl primesc personal, întrucât a trebuit să mă grăbesc. Fix după 15 minute de la plecarea mea, tatăl meu mi-a spus că a primit un apel de la fratele meu, deoarece a fost sunat de curier să iasă cineva în întâmpinarea sa. Zis şi făcut!

Aseară, după ce am revenit acasă de la liceu, credeţi-mă că am fost în culmea fericirii! Adică, mă aşteptam să fie acasă, întrucât am vorbit cu un reprezentant de la eMag să aflu mai multe detalii despre comandă. Mi s-a spus că laptopul era deja în curs de livrare pe la ora 10:00, fiind ieşit din Focşani. Vă daţi seama ce fel m-am simţit în momentul în care am aflat că, în sfârşit, după aproape 3 săptămâni de aşteptare, laptopul avea să ajungă la mine. 

Pentru că nu mă puteam abţine să nu îl folosesc în aceeaşi zi în care l-am primit, am instalat Windows 7 pe el şi am început să îl butonez aşa cum ştiam mai bine. L-am testat şi chiar vreau să vă spun ce anume cred despre el. Înainte de toate trebuie să ştiţi că este vorba despre un Acer ES1-512-C99N, laptop care de Black Friday s-a vândut pe eMag la senzaţionalul preţ de 499,99 RON. Deşi caracteristicile acestui laptop nu sunt foarte mari, consider că pentru ceea ce am eu nevoie să fac este numai bun!


În primul rând trebuie să spun că sunt mulţumit de procesorul Dual Core cu frecvenţa de 2,16GHz. Întrucât mă săturasem să mă chinui cu vechiul meu computer (rest in peace!), nici memoria RAM nu m-a dezamăgit. Să fiu sincer, nu am aşteptări prea mari de la el, dar pentru 2 GB DDR3, eu îl văd destul de rapid şi eficient. Probabil că ar fi fost mult mai ok dacă ar fi avut o placă video dedicată, dat fiind faptul că are o placă video integrată, însă la preţul acesta, sunt foarte mulţumit de el. Cei 500 GB HDD sunt de asemenea mai mult decât mi-ar fi trebuit vreodată.

Trecând la design, aspectul laptopului este unul foarte simplu. Îmi place la nebunie materialul din care este făcută carcasa. Dacă ar fi să reproşez un singur lucru la aspect, probabil touchpad-ul este puţin prea mare şi mă încurcă uneori când scriu ceva, însă cu timpul mă voi obişnui. Este foarte uşor de cărat şi subţire, motiv pentru care cred că este un laptop atât pentru casă, cât şi pentru birou. Foarte elegant şi frumos, acest laptop cred că o să mă însoţească multă vreme de acum încolo. Aşadar, acesta este cadoul pe care mi l-am făcut singur, în avans, de Crăciun.

joi, 11 decembrie 2014

Cum să faci bani după liceu

Doar Dumnezeu ştie de câte ori am fost la casele de pariuri. Chiar dacă nu sunt încă major, în urmă cu un an, de fiecare dată când ieşeam de la liceu mergeam să pariez. Uneori îmi ieşeau strategiile... alteori mai pierdeam... în funcţie de meciuri! Ce pot să vă spun, pariurile nu sunt o ştiinţă tocmai exactă. În orice caz, la un moment dat căutam alte modalităţi prin care puteam să câştig aceste meciuri, şi anume site-uri cu propuneri şi ponturi pentru bilete. Spre exemplu, în urmă cu doar câteva zile am vrut să aflu ce meciuri se mai joacă, întrucât am avut o mică tentativă de a paria din nou. Am găsit această pagină minunată care propune bilete pentru câştig. Se numeşte www.ponturi.ro şi are un sistem unic şi nemaiîntâlnit în România. Odată ce încarci contul, poţi să plăteşti ponturile care îţi convin. În cazul în care un bilet este necăştigător, primeşti garantat banii înapoi!


Aşadar, cum vă spuneam, când eram prin clasa a 10-a mergeam foarte des la pariuri. Din fericire, astăzi s-au făcut nişte schimbări prin casele de pariuri, iar cei care nu au 18 ani împliniţi nu pot intra să parieze. Pentru mine acest lucru nu a fost tocmai rău, întrucât m-a ajutat să scap de o posibilă boală ce ar fi putut să mă acapareze oricând. Totuşi, nu pot să neg faptul că mă distram pe cinste, împreună cu prietenii mei, urmărind rezultatele meciurilor. Uneori stăteam chiar ore întregi verificând scorurile. Adevărul din spatele acestor pariuri, cel puţin pentru mine, este acela că, făcând pariuri împreună cu cineva, distracţia este garantată! Chiar dacă uneori te mai înfurii, chiar dacă uneori mai pierzi, pariurile sportive sunt un prilej foarte bun prin care te poţi descotorosi de monotonia şi oboseala acumulată peste zi. 

Privind totul dintr-o altă perspectivă, pariurile sunt o foarte bună metodă de a face bani. Dacă eşti cumpătat şi ştii cum şi cât să pariezi, ai şanse foarte mari de câştig. Eu am simţit pe pielea mea acest lucru. Deşi la început nu eram experimentat, cu timpul am început să înţeleg cum stau lucrurile. Nu pariasem niciodată până la acea vreme. Nu aveam pe nimeni care să mă înveţe despre ele. Tactica mea era să pariez pe meciuri sigure. Nu puneam niciodată la bătaie sume mai mari de 10 lei. Încercam întotdeauna să mă rezum la câteva meciuri cu cote mai mari de 2.00. Aşadar, dacă sunteţi dispuşi să faceţi un ban, este nevoie de multă răbdare, perseverenţă şi nu trebuie să vă daţi niciodată bătuţi.

X motive pentru care iubesc Crăciunul

Nu este o noutate! Iubesc Crăciunul, iar acest lucru se poate datora multor motive ştiute doar de mine. Însă, astăzi mi-am propus să vă destăinui câteva dintre ele, pentru că vreau ca lumea să ştie mai multe despre mine şi să afle câte ceva cât mai frecvent.

În primul şi în primul rând este atmosfera care îmbie pe toată lumea şi îi uneşte. Probabil este din cauză că de Crăciun s-a născut Mântuitorul Iisus Hristos. Nu ştiu nici acum motivul, urmând calea bisericească, aceasta ar fi cea mai probabilă situaţie. Ziua de Crăciun este atât de specială încât mă înconjoară cu tot harul şi căldura ei, pentru câteva zile! 


Începe perioada cadourilor. Nu vreau sunt materialist sau ceva de genul! Mie, la fel ca mulţi altora, îmi place să dăruiesc. Ei bine, eu nu sunt genul de persoană care să aştepte cadouri din partea oamenilor. Am căutat să nu văd niciodată această parte a sărbătorii. Oricum, până la urmă este vorba de a dărui ceva, persoanelor dragi nouă. Nu?


Un alt aspect pe care îl ador odată cu venirea acestei mari sărbători este mâncarea. Doamne, ştiu că păcătuiesc fiind lacom, însă ai mei părinţi gătesc în fiecare an mâncăruri minunate, iar eu pur şi simplu nu mă pot abţine să nu mănânc din toate bucatele! Cu toate acestea, uneori am încercat să văd dincolo de această imagine a mâncărurilor şi am analizat puţin două motive de-ale lor. Este foarte evident faptul că românii îşi continuă tradiţiile cu reţetele de mâncare învăţate de la înaintaşii noştri, însă şi mai evident, cel puţin pentru mine, este faptul că ei încearcă să facă tot posibilul să pună pe masă tot ce au mai bun. Gândindu-mă la acest lucru, mă întristează puţin să ştiu că există familii care nu au aceeaşi situaţie precum cea a familiei mele şi mă face să meditez asupra ideii că aş fi putut fi oricând în locul lor, însă ei, părinţii mei, au făcut tot posibilul, în fiecare an, şi au luptat pentru noi, copiii lor, motiv pentru care le sunt dator pentru toată viaţa pe care mi-au oferit-o.


Nu vreau să trec cu vederea peste brad! De fiecare dată când mă simt trist în perioada aceasta, mă aşez lângă brad şi meditez pentru câteva clipe, în linişte. Acest lucru mă ajută foarte mult să mă gândesc la timpul care a trecut şi să privesc cu bucurie spre trecutul care nu a fost întotdeauna bun cu mine. Chiar şi aşa, prin intermediul lui văd un prieten întotdeauna ascultător şi bun. Luminiţele lui îmi aduc aminte de anii pe când eram mic copil.


Pot să spun că m-am obişnuit să petrec în fiecare an Crăciunul fără zăpadă, însă nu mereu se întâmplă să fie chiar aşa. Spre exemplu, anul acesta a nins mult mai devreme decât m-aş fi putut aştepta. Zăpada este cea care dă farmec Crăciunului!


Şi nu în ultimul rând, colindătorii. Ei, cei care aduc o sămânţă de bucurie în sufletele oamenilor, mă bucură în fiecare an. De fiecare dată i-am privit cu zâmbetul pe buze şi i-am ascultat cu sufletul. Colindele fac parte din tradiţia neamului românesc, de aceea nu aş putea să nu le înţeleg, întrucât şi eu merg în fiecare an la colindat, chiar dacă, probabil, pentru mine a trecut de mult vremea.

duminică, 7 decembrie 2014

Cheap prom dresses on Tidebuy.com

On the New Year's Eve I won't be home, so please, don't try to contact me! Why? Ehm... well, I will be dancing all night long with my friends. Even though, I need a girl to dance with, right? So I decided to invite one of my best friends to the party. Because it is me who has to come with the girl, I wanted to make her a gift and showed her some hot prom dresses I found on Tidebuy.com. If she will ever decide, this year, that she wants one of the dresses I am going to show you in this post, I will buy it for her! You can visit the following link - http://www.tidebuy.com/c/Prom-Dresses-2015-104286/ - and see the most beautiful prom dresses you can ever find on the internet.




















Dress 1: Ok, so I find these 3 dresses really attractive. These are the best I could find and I believe they would fit perfectly for the party! The first dress is my favorite because I love the color. I have always been lured by the wine red color. It is just perfect! This is the kind of dress I would like my wife to be dressed with!

Dress 2: The second dress looks fancy and elegant. It's one of those dresses that says everything about the person. I love the pattern and, again, the fact that it is red.

Dress 3: And finally, the third dress, but not the least, has a very confy look. I believe it is ok even for the summer period as the pattern and the material are made for hot days. Anyway, this dress is sexy!

So, if you want to order the best dresses you can ever find on the internet, just visit Tidebuy.com and search through the pages. They will give you the most famous looks you could ever wish!