joi, 9 martie 2017

Cei mai profesionişti dezvoltatori de sisteme IT

De când mă ştiu sunt genul de persoană căreia nu i-au plăcut niciodată amatorii. Îmi pare rău, aşa sunt eu! Consider că în viaţă trebuie să dăm întotdeauna ceva mai mult şi să nu ne gândim niciodată la faptul că un ban în plus este un ban investit prosteşte. Nu! Deoarece de-a lungul timpului am investit mai mult în lucrurile puţin mai scumpe, am ajuns să cred că totuşi calitatea este dată şi de preţuri. În orice caz, astăzi vă voi vorbi despre Teamnet, cunoscut pentru dezvoltarea şi integrarea multor sisteme IT la nivel naţional, cât şi internaţional.



După ce v-am scris ultimul meu articol despre Teamnet, am ajuns să înţeleg şi mai bine de ce investitorii aleg Teamnet în detrimentul oricărui alt dezvoltator de sisteme IT. Am observat cum pe piaţă au început să apară din ce în ce mai mulţi astfel de dezvoltatori, însă nimeni nu are ceea ce îi trebuie pentru a face faţă în „cursa spre supremaţie”. Teamnet Romania este definit prin echipa sa de angajaţi, pregătiţi la cele mai înalte nivele. Sistemele IT sunt dezvoltate şi integrate pentru standardele zilelor noastre. Aceste sisteme IT acţionează în industrii precum: energie şi utilităţi, servicii publice şi guvernare, transporturi şi siguranţă publică. Un lucru pentru care sunt foarte cunoscuţi cei de la Teamnet Romania este faptul că oferă consultanţă privind proiectarea sistemelor integrate şi selecţia soluţiilor componente potrivite.



Unul dintre cele mai cunoscute sisteme pe care le-a dezvoltat vreodată Teamnet este eViza, un serviciu electronic pentru vize. Desigur, lista continuă cu multe alte proiecte de anvergură, însă ce este mai important de ştiut este faptul că în 2017 este foarte important să luăm în considerare migrarea sistemelor din generaţiile anterioare şi instruirea utilizatorilor şi administratorilor de sisteme. Preţurile celor de la Teamnet International dau clasă multor alte companii dezvoltatoare de sisteme IT. De cele mai multe ori, companiile dezvoltatoare de sisteme IT au preţuri exorbitante, iar clienţii nu dispun de un capital foarte mare pentru a achiziţiona sistemele lor, de aceea renunţă şi rămân cu ceea ce au avut până în momentul respectiv. Pentru care toate aceste neplăceri să dispară, eu recomand Teamnet. O companie care îşi respectă clienţii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu