duminică, 28 septembrie 2014

Îmi trebuie o tabletă nouă!

Aşa cum v-am promis ultima dată când vă povesteam despre gadget-urile fără de care nu cred că m-aş descurca, vreau să dedic această postare necesităţii unei tablete. Am o tabletă, însă nu este tocmai performantă, motiv pentru care mi-aş dori una nouă. Tabletele sunt nişte dispozitive portabile foarte utile, pe care eu le-am apreciat întotdeauna. Tabletele, din punctul meu de vedere, sugerează un aer de eleganţă şi complexitate. Sunt versatile, iar acest aspect le face minunate! Poţi să te uiţi la filme pe ele, să vorbeşti cu cineva în timp real prin intermediul reţelelor de socializare sau apelurilor video, şi, de ce nu? Te poţi distra de minune cu aplicaţiile din Android Market. Înainte de "a intra în pâine" doresc să recomand tuturor cititorilor magazinul Bocris.ro, fiind unul dintre cele mai bune magazine virtuale din domeniul electronicelor. Eu mi-am făcut deja o listă de produse pe care le-aş dori până la sfârşitul anului acesta. Mi-ar plăcea să cumpăr două televizoare LED, un smartphone şi un laptop.


Motivul pentru care am ales Bocris în defavoarea altor magazine din domeniu este simplu. Prin intermediul acestui site am reuşit să găsesc o gamă variată de tablete ieftine şi performante, care mi-au atras şi atenţia pe de altă parte. Una dintre tabletele care mi-a atras stârnit foarte mult interesul se numeşte Asus Transformer Book T100TA. Îmi aduc aminte că am avut ocazia să o testez la un magazin de electronice din oraş şi am rămas uimit de performanţa acesteia. Îmi place la nebunie! Caracteristicile tabletei sunt impresionante, de aceea mă cam duce cu gândul la un laptop. Preţul acestei tablete este de 1.599 lei, în acest moment fiind redus de la 1.999 lei. Ce mai ofertă!


Bocris este un magazin respectat care îşi onorează comenzile întotdeauna la timp, iar acesta ar fi unul dintre acele multe lucruri care m-a atras la el. Simplitatea cu care poţi finaliza o comandă, navigarea uşoară şi varietatea de produse facilitează vizita clientului pe site. Consider că prin Bocris promovăm performanţa şi calitatea produselor, de aceea eu aş apela cu mai multă încredere la serviciile lor decât la alte magazine. Cel mai important aspect pe care îl găsesc la acest magazin, deşi cu riscul de a mă repeta, este varietatea produselor. Atunci când un om intră pe un site, acesta se aşteaptă să găsească un număr cât mai mare de produse sau obiecte ce i-ar putea stârni interesul. Penru mine faptul că Bocris promovează mai multe categorii de produse, printre care şi electrocasnice, mi se pare genial!


În legătură cu tableta pe care am adus-o anterior în discuţie, aş cumpăra-o fără ezitare, întrucât am nevoie de un dispozitiv portabil cu care să îmi duc la bun sfârşit activităţile zilnice de pe internet. Conştientizând faptul că trăiesc în România, un laptop este foarte vulnerabil loviturilor şi furturilor, de aceea consider că un gadget, cum ar fi tableta, mult mai mic decât un laptop, este potrivit pentru a fi cărat prin oraş. Problema cea mai mare a mea în momentul de faţă este că nu deţin banii necesari pentru un asemenea dispozitiv! Cu toate acestea, rămân de părere că tableta Asus Transformer Book T100TA este un foarte bun înlocuitor pentru orice laptop, performanţa şi specificaţiile transformând-o într-un super gadget. Dacă ar fi să îmi cumpăr o tabletă nouă, aceasta ar fi aleasa, dar nu mi-ar displăcea nici un Asus Fonepad 7.

3 comentarii:

  1. Da, şi mie mi-a plăcut acest model. L-am testat de asemenea, de această dată la un prieten, şi pot să spun că sunt destul de mulţumit de funcţiile şi specificaţiile ei. Este foarte uşor de utilizat şi numai bună pentru a o utiliza prin oraş.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am accesat de cateva ori magazinul si chiar mi-a placut ce am vazut. Cred ca in curand imi voi achizitiona si eu un smartphone nou, deoarece al meu functioneaza cam greu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vai, ador tabletele! Iniţial m-am arătat sceptică în privinţa lor, însă în timp le-am descoperit utilitatea :)) şi le văd foarte bune pentru ceea ce facem (blogging). Apropo, şi eu am văzut câteva produse pe Bocris care cred că merită cumpărate. :D

    RăspundețiȘtergere