duminică, 21 septembrie 2014

Pariuri sportive

Nu ştiu despre voi, dar eu de când merg la liceu, începând cu clasa a IX-a, am dezvoltat o mică dependenţă faţă de pariurile sportive. Îmi place să merg cu regularitate la casele de pariuri şi să îmi încerc norocul pe meciurile de fotbal, chiar dacă nu sunt microbist sau un cunoscător prea bun al echipelor. Îmi place totuşi să risc câţiva bani de buzunar pentru a-mi testa cunoştiinţele în materie de fotbal. Am avut foarte multe momente în care eram foarte aproape să câştig sume destul de mari, însă eu sunt mai ghinionist de fel şi nu a prea ţinut cu mine norocul. Cu toate acestea, nu am băgat niciodată sume colosale în pariuri. De fiecare dată când voiam să fac un pariu, mă uitam prin clasamente şi studiam alături de un alt coleg de-al meu meciurile pe care le-au jucat echipele care aveau să intre pe teren. Când nu prea aveam timp ca să ies în oraş şi să pun bilete la casa de pariuri, intram pe pariuri online bet 365 şi continuam de acolo activitatea.

Îmi place foarte mult să risc, întrucât viaţa fără riscuri este foarte anostă. Viaţa este făcută să fie trăită la maxim, iar pariurile sunt o formă de a ne distra şi a ne asuma nişte riscuri menite să creeze o formă de divertisment. Dacă iniţial v-am spus că am creeat o dependenţă pentru pariurile sportive, adevărul este că, deşi îmi place să merg din când în când la o casă de pariuri, nu am băgat niciodată atât de mulţi bani încât să fac datorii sau să ajung să nu mai am cu ce să ies în oraş. Îmi aduc aminte totuşi o întâmplare hazlie care chiar m-a mâhnit. Acum un an sau doi, plecând de la liceu alături de mai mulţi băieţi, ne-am propus să mergem şi pe la o casă de pariuri. Colegul meu îşi făcuse un bilet pentru câteva echipe de fotbal şi îmi sugerase să pariez pe acelaşi bilet. Fiind încăpăţânat de fel, am refuzat. Când să ajung acasă şi să verific online scorurile meciurilor, ce să vezi? Îi ieşise biletul, iar eu puteam să fiu mai bogat cu 200 lei într-o singură seară. Vedeţi voi? La fel ca la lotto, dacă nu rişti, nu câştigi! Şi ce ar fi viaţa totuşi fără puţin suspans?


Aceste pariuri online m-au ajutat în nenumărate rânduri să "condimentez" rutina mea zilnică. Nu oblig pe nimeni să facă ceea ce fac eu, însă eu văd mai multe şanse de câştig în pariurile sportive decât în orice alte jocuri de noroc, de aceea subliniez faptul că şi un pariu de câţiva lei pot aduce câştiguri de milioane. De ce să nu riscăm puţin şi să fim mai bogaţi cu sute de lei? Pe mine mă atrag foarte mult pariurile, şi datorez acest lucru prietenilor mei, cei care m-au iniţiat în această lume a riscului. Părinţii mei sunt de acord cu pariurile mele, ştiind că nu pariez niciodată foarte mulţi bani şi că, una peste alta sunt banii munciţi de mine. Dacă şi voi doriţi un loc sigur unde să puteţi paria în linişte, vă recomand să intraţi pe site-ul www.pariurisportive.com, dedicat pentru cei siguri de norocul lor. Este uşor de accesat de pe orice fel de gadget (telefon, tabletă, laptop, etc.) şi are o interfaţă prietenoasă care nu vă va face probleme.

Un comentariu:

  1. pfff...eu am scapat de dependenta asta. in liceu bagam in fiecare zi, poate de 2ori pe zi, la mondialul trecut, imi luam nepotul cu mine, saracul, invatase drumul la Stanley :)) acum m-am lasat. desi poate n-ar trebui, ca la mondialul de anul asta am ghicit toate meciurile, in afara de 2. noroc as fi avut...

    RăspundețiȘtergere