marți, 23 decembrie 2014

Brad natural sau artificial?

Pentru mine alegerea a fost foarte uşoară. De câţiva ani am decis că este mult mai util un brad artificial, chiar dacă nu are miros şi nu are acelaşi aspect ca bradul natural. Am văzut utilitatea, frumuseţea şi, mai mult de atât, rezistă peste ani şi ani. În primul rând, cred că acesta a fost motivul pentru care am renunţat la brazii naturali. Ne săturasem să tot aruncăm brazii, în fiecare an după ce treceau sărbătorile. Erau bani irosiţi! Şi... nu erau bani puţini. Aşa cum bine ştim, în ultima perioadă, preţurile brazilor oscilează foarte mult. Din fericire, am cumpărat exact când trebuia acest brad artificial despre care vă vorbesc, aşadar am reuşit să economisim din bani şi am salvat viaţa unui brad.


În ultimul an am ajuns la concluzia că sunt împotriva brazilor naturali. Şi ştiu că poate suna ciudat... "sunt împotriva brazilor naturali"... însă am un motiv foarte bine întemeiat! Pur şi simplu nu pot fi părtaş la distrugerea pădurilor. Mă cunoaşteţi foarte bine şi ştiţi că sunt un iubitor de natură, deci nu pot să mai distrug vieţile dăruitorilor de viaţă. V-aş mai scrie foarte mult despre acest subiect, însă nu mai am timpul necesar. De ieri sunt foarte ocupat, iar până în seara de 24, nu voi avea parte de răgaz. În orice caz, vă sugerez să recurgeţi la brazi artificiali, întrucât sunt mult mai buni. Înainte de a lua decizia de a cumpăra un brad natural, gândiţi-vă la motivele pe care le aveţi, şi lăsaţi deoparte aroganţa, că ştiţi la fel de bine ca mine că nu vă pasă de "mirosul de brad".

Un comentariu:

  1. Sunt de aceeasi parere. Nu am mai cumparat brad natural de cand aveam eu 10 ani si nici eu nu cred ca voi cumpara copiilor mei.

    RăspundețiȘtergere