vineri, 19 decembrie 2014

Sa faci sau nu videochat...?


Buna! Numele meu este Carina si sunt studenta la Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi din Iasi. Mi-am urmat visul cand am decis sa vin la aceasta facultate pentru ca parintii mei mi-au spus inca de la inceput ca nu isi vor permite sa ma intretina. Totusi, mi-am dorit foarte mult sa urmez aceasta facultate si am facut-o, chiar daca nu imi este prea usor.

Nu imi este deloc usor sa reusesc sa ma mentin pe linia de plutire, pentru ca parintii mei nu au posibilitate sa imi ofere tot ceea ce am nevoie. Este adevarat ca am nevoie de foarte multe lucruri pe langa masa si cazare. Nu imi permit sa le cer parintilor pentru ca stiu ca ei nu au posibilitate sa imi ofere mai mult decat atat.


Recent, o colega de la facultate mi-a spus ca si-a gasit de munca. Am intrebat-o unde este acel loc si mi-a povestit despre Lucky Studio Iasi. Este vorba despre un studio de videochat foarte celebru in Iasi. Chiar daca lucreaza doar de 2 luni in acest loc, Simona isi permite sa isi cumpere tot ce isi doreste ea.

Cand vad ca fetele din jurul meu au tot ceea ce au nevoie, ma gandesc ca mi-as dori si eu acelasi lucru.
Stiu ca nu este o meserie demna si ca parintii mei nu si-ar dori sa fac asta insa ma gandesc ca asa le-as usura si lor si mie viata. Tot timpul am fost impotriva acestor job-uri insa din disperare cred as putea sa il fac.

De multe ori, ma intreb ce parere si-ar face oamenii despre mine daca ar afla ca sunt model de videochat. Din acest motiv, as dori sa fac asta insa fara sa stie nimeni. Imi povestise Simona ca la Lucky Studio personalul este compus doar din femei si ca exista discretie. Sunt constienta ca cele mai multe dintre fete nu recunosc ca au aceasta meserie insa mi-as dori si eu sa o fac fara sa mai afle nimeni. Faptul ca in aceasta afacere nu exista barbati ma face sa am si mai mare incredere ca pot face acest job fara sa stie nimeni.


Despre aceasta meserie nu stiu prea multe lucruri, insa stiu ca scopul este sa mentina cat mai multa vreme vizitatorii in Privat Chat. Plata se face per minut. Am mai aflat de aceste bonusuri care se dau la angajare la Lucky Studio. Sunt unele dintre cele mai mari bonusuri, iar plata lunara ajunge intre 1000$ si 2000$.

Mi-as dori foarte mult sa ii ajut pe parintii mei sa iasa din anumite impasuri, sa ii ajut cu bani si sa ii fac sa fie mandri de mine pentru ca sunt independenta. Stiu ca aceasta munca nu ii innobileaza si ca ar fi mai multumiti sa fiu independenta prin intermediul unui alt job, insa doar asa voi reusi sa trec peste acest impas.

9 comentarii:

  1. Daca vrei un sfat, poate ca cel mai ibne ar fi sa iti vezi de treaba ta, sa nu te bagi in asa ceva. Cand prinzi gustul banilor, este imposibil sa mai renunti la el.

    RăspundețiȘtergere
  2. bai,am auzit si eu de lucky studio asta si cica sunt destul de tari...ma refer la faptul ca le ofera fetelor tot felul de posibilitati, invata limbi straine si au tot felul de oportunitati, ca sa nu mai vorbim despre bani..cu tonaaa!

    RăspundețiȘtergere
  3. eu nu pot sa le condamn pe fetele astea deloc, bravo lor ca pot sa faca lucrurile asteasi ca pot sa castige atat de multi bani facand ceva usor

    RăspundețiȘtergere
  4. nu stiu ce treaba are lumea cand spune ca e cam acelasi lucru cu prostitutia. Fratilor, nare nici o legatura una cu alta. Bravo fetelor ca stiu sa proasteasca oamenii.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pacat ca romanii nu sunt atat de deschisi la mine ca sa vada lucrurile asa cum ar trebui. Daca fetele reusesc sa ii pacaleasca pe unii,castigand multsi bani, asta nu inseamna nicidecum ca au vreo munca nepotrivita. Bravo lor!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nai cum sa nu-tsi doresti tot felu de haine,masini sau case.Toata lumea isi doreste.Sunt ipocriti cei care nu recunosc.Fetele astea sunt destepte

    RăspundețiȘtergere
  7. In ziua de azi, daca nu au vreun mos ca sa le intretina fetele apeleaza la videochat. Oricum, e mai bine cu videochatu decat cu mosu :)))

    RăspundețiȘtergere
  8. Videochatul te face sa fii independenta. Trebuie sa recunoastem ca este singura metoda prin care reusesc si fetele noastre sa aiba o situatie buna cat de cat materiala.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce vina au bietele fete ca s-au nascut in Romania.Daca din alta parte nu pot sa faca bani nu e vina nimanui.Nu trebuie sa le judecam pe fetele astea.

    RăspundețiȘtergere