marți, 27 ianuarie 2015

Fashion post #3

Vreau să devin un băiat foarte stilat anul acesta, de aceea mi-am propus să îmi caut și câteva accesorii pe lângă hainele pe care vreau să le cumpăr. Așadar, în această postare vreau să vă prezint câteva din accesoriile pe care le văd cele mai importante în vestimentația unui bărbat care vrea să fie elegant.

În primul rând vreau să discut despre pălării. Acestea nu au fost niciodată prea puține, iar femeile din țările occidentale cunosc acest lucru mai bine ca oricine, dar nici bărbații nu sunt de lepădat, întrucât ei sunt foarte cunoscuți pentru pălăriile simple care ajutau la construirea imaginii. Pe vremuri, dacă purtai o pălărie înaltă erai considerat un aristocrat, un om din înalta societate. Desigur, existau și situații în care astfel de pălării ajungeau în mâinile celor săraci, cu toate acestea, fără cei săraci moda nu ar fi reușit să ajungă la ceea ce este astăzi. Revenind la subiectul inițial, vreau să vă prezint o pălărie care mi-a atras atenția în mod deosebit. Este vorba de o pălărie care are denumirea luată după categoria celor care obișnuiau să o poarte: newsboy hat.


Problema mea la pălării este aceea că am capul puțin prea mare pentru ele. Cu toate acestea, nu mă dau bătut, deoarece știu că există și o mărime pentru mine. Îmi doresc foarte mult o astfel de pălărie, la care cred că s-ar asorta minunat un tricou alb cu o pereche de blugi și niște ochelari de soare de culoarea neagră.

Fiecare dintre noi ne facem stilul în moduri diferite, iar mie îmi place în mod special să combin stilurile vechi cu cele actuale. Ador moda generațiilor trecute, întrucât nu sunt niciodată prea vechi pentru a reaprinde o scânteie de eleganță și rafinament în imaginea celor care abordează asemenea haine. 

Și pentru că tot suntem la categoria accesorii, chiar sunt interesat de niște genți/rucsacuri. Am observat cum foarte mulți tineri de vârsta mea, sau chiar și mai mari, sunt obișnuiți să poarte câte ceva după ei, de obicei în rucsac. Rucsacul este un obiect destinat în special transportului de obiecte, însă acesta poate fi transformat cu ușurință într-un accesoriu frumos, simplu și util. Știți voi vorba aia, a combina plăcutul cu utilul... cam așa și în acest caz!

În ceea ce mă privește, o să merg pe o geantă de umăr, deoarece nu prea suport să simt că am ceva lipit de spate în majoritatea timpului meu liber. Stilul vintage mă caracterizează și de această dată în vederea alegerii genții.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu