joi, 27 aprilie 2017

Wheel-E - Inovaţii pe două roţi


De când mă ştiu sunt genul acela de persoană care merge pe jos foarte mult sau alege transportul în comun. Nu vreau să fiu ipocrit şi să spun că dacă aş fi avut un autovehicul personal încă aş fi mers cu transportul în comun sau pe jos, în majoritatea cazurilor, însă trebuie să recunosc faptul că nici după maşini nu mă dau foarte tare în vânt. Cum vara este la o aruncătură de băţ distanţă şi caut noi activităţi de făcut în vacanţă, am decis să fac câteva schimbări în viaţa mea şi să descopăr noi modalităţi de a cerceta locurile necunoscute şi interesante din oraşul meu. Am stat astfel ore în şir cu ochii în faţa laptopului şi am căutat metode îndrăzneţe şi amuzante de a mă plimba şi de a promova un nou stil de viaţă. După ce mi-am stors creierii şi am trecut pe o listă toate ideile posibile şi imposibile, am ajuns la concluzia că magazinul Wheel-E îmi oferă noi posibilităţi de a petrece timpul în aer liber vara aceasta. 

De ce Wheel-E?
Wheel-E este unul dintre cele mai importante magazine de biciclete electrice din ţară. Conform unor cercetări realizate în particular, Wheel-E deţine cele mai performante biciclete electrice la nivel naţional, având preţuri super avantajoase. Autonomia unui transport electric este suficientă pentru a oferi o experienţă nemaipomenită şi momente de neuitat în zonele greu accesibile pentru vehicule şi autovehicule. Magazinul comercializează trotinete, skateboarduri, biciclete şi motociclete, toate fiind electrice! Acestea se găsesc pe Wheel-E, un magazin pentru cei care îndrăgesc gadget-urile mobile electrice.

Ce garanţii oferă Wheel-E?
Deoarece clientul este cel mai important, iar magazinul este loial clientului şi nevoilor sale, Wheel-E respectă orice comandă şi le onorează la timp, astfel încât cumpărătorul să se poată bucura de noua achiziţie. Aşadar, comenzile sunt transportate în cel mai scurt timp cu putinţă, imediat după ce au fost procesate. De asemenea, magazinul garantează cea mai bună calitate a produselor, în caz contrar acestea pot fi returnate sau schimbate. Şi nu în ultimul rând, Wheel-E oferă garanţia că veţi fi satisfăcuţi de un preţ decent şi accesibil.

Trotineta Electrica Master + geanta incarcator 
3,200lei 3,080lei

Ce produse se găsesc pe Wheel-E?
Eşti probabil unul din clienţii aceia nerăbdători care vrea să se plimbe curând cu noul lui mijloc de transport personal electric, nu? Important este ca oferta magazinului să fie studiată înainte de a lua o decizie referitoare la ce produs urmează să fie adăugat în coşul de cumpărături. Pe Wheel-E găseşti o varietate de gadget-uri electrice mobile, precum biciclete, skateboarduri, hoverboard-uri, segway, motociclete, dar şi accesorii pentru acestea. Preţurile lor suferă frecvent modificări, deoarece produsele au deseori reduceri.

Cine recomandă Wheel-E?
Dacă nu aveţi încredere în acest articol, vă invit să aflaţi ce părere au persoanele care lucrează în televiziune sau la radio despre Wheel-E. Magazinul are nenumăraţi clienţi cunoscuţi la nivel naţional, dar fiindcă Wheel-E este de fapt un brand care acţionează la nivel internaţional, vedete precum Justin Bieber şi Jamie Foxx au încercat produsele lor şi au fost foarte încântaţi de ele. Nu mă credeţi pe cuvânt când vă spun asta, ci convingeţi-vă singuri accesând pagina cu testimoniale a magazinului.
 
 
Cum pot accesa magazinul Wheel-E?
Fiind un magazin online, Wheel-E şi mijloacele de transport electrice ale aceluiaşi brand se găsesc accesând pagina web Wheel-E.ro. Site-ul este conceput în aşa manieră încât orice utilizator să se descurce la vizualizarea mijloacelor de transport şi amplasarea lor în coşul de cumpărături/plasarea unei comenzi. De asemenea, magazinul mai poate fi găsit şi pe Facebook, purtând numele brandului: Wheel-E.

Gadget-urile mobile electrice reprezintă viitorul, iar ele vin ca o propunere de promovare a unui nou stil de viaţă, mai sănătos, mai puţin poluant şi 100% mult mai distractiv. Mijloacele de transport electrice sunt menite să ducă ciclistul din punctul x în punctul z în cel mai scurt timp cu putinţă, evitând astfel zonele intens practicate de autovehicule sau pistele de biciclişti frecventate de pietoni. Gadget-urile Wheel-E sunt o investiţie inteligentă care nu ar trebui să lipsească din casa unui tânăr al secolului 21. Nu trebuie să fii hipster pentru a ieşi în evidenţă şi nici nu îţi trebuie un autovehicul cu care să te făleşti. Ceea ce îţi trebuie pentru a ieşi din tipar şi pentru a deveni centrul atenţiei este un astfel de gadget care să te pună în evidenţă.

Anul acesta sunt convins că trebuie să încerc neobişnuitul. Acest brand aduce inovaţia în ţară prin gadget-urile sale, iar eu sunt una dintre persoanele care se pregăteşte să ia cu asalt noile "jucării" de vară. Nu a fost niciodată mai uşor să cari o bicicletă sau o trotinetă oriunde, în orice condiţii, precum este astăzi. Sunt super entuziasmat de mijloacele de transport electrice Wheel-E şi cred că ele pot schimba foarte mult modul în care vedem cum afectează autovehiculele mediul înconjurător. Pe lângă nivelul ridicat de noxe care se degajă în atmosferă, autovehiculele produc o hărmălaie de nedescris, aşadar asistăm fără voie la poluare fonică de fiecare dată când suntem în oraş. Aceste gadget-uri sunt schimbarea mult aşteptată de români, sunt cele care ne fac să conştientizăm cât de mult distrugem prin nepăsarea noastră!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu