duminică, 2 iulie 2017

De ce să nu îţi duci maşina la un service auto neautorizat

Una dintre problemele cele mai mari ale românilor în ceea ce priveşte repararea şi întreţinerea autoturismelor este faptul că le duc în numeroase ateliere de reparaţii neautorizate. Acest lucru poate costa foarte mult, atât din punct de vedere financiar, cât şi din punct de vedere al stării de funcţionare a autoturismului. Un motiv foarte important pentru care nu ar trebui să îţi duci niciodată maşina la un service auto neautorizat este acela că nu toate persoanele care deţin un astfel de atelier sunt instruite sau au vreo diplomă în vederea practicării meseriei de mecanic auto. Un mecanic auto autorizat vă va ajuta să înţelegeţi problemele cu care se confruntă maşina dumneavoastră, în timp ce un aşa-zis mecanic doar vă va pune în dificultatea de a înţelege care este posibila defecţiune.


În afară de faptul că mecanicii neautorizaţi nu sunt capabili (majoritatea acestora) să conducă o afacere corectă şi să ofere respect şi încredere clientului, aceştia au tarife super mari pentru operaţiunile pe care le efectuează. De exemplu, în Bucureşti există o mulţime de ateliere auto improvizate care au preţuri exorbitante, în timp ce altele, adică atelierele auto autorizate, au preţuri rezonabile, iar majoritatea clienţilor service-urilor autorizate sunt mulţumiţi de calitatea serviciilor şi de timpul rapid în care au fost efectuate operaţiunile. Şi cea mai mare frică a clienţilor este aceea că nu au garanţia că vor pleca acasă cu maşina în funcţiune, ci doar cu banii cheltuiţi şi nervii la pământ.


Un service auto Bucuresti foarte cunoscut şi apreciat de majoritatea şoferilor aparţine celor de la Autohut. Această firmă este recomandată datorită promptitudinii cu care efectuează fiecare reparaţie şi modul în care programează clienţii. Nicio problemă nu este prea mare pentru Autohut. Cei care deţin maşini marca Volkswagen sunt extrem de mulţumiţi, deoarece Autohut oferă un service VW Bucuresti foarte bun încât orice maşină aparţinând acestei mărci pornesc precum în prima lor zi de funcţiune. Partea cea mai bună la acest service auto este aceea că până şi începătorii sunt primiţi cu braţele larg deschise, deoarece mecanicii de la Autohut explică orice detaliu şi învaţă până şi cele mai mărunte lucruri despre becurile auto.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu