sâmbătă, 24 februarie 2018

Prima întâlnire în aer liber: 3 idei de activități în doi

Poate că a face sport împreună nu sună tocmai ca cel mai romantic date din lume, însă este, fără doar și poate, o cale sigură de a construi o relație stabilă între voi. Atunci când te antrenezi, organismul tău produce endorfine, ceea ce automat îți conferă o stare de fericire. Iar dacă faci sport alături de o altă persoană, vei asocia întotdeauna acea stare de bine cu ea, întărind și mai mult legătura emoțională dintre voi.

Așadar, pregătește echipamentul sportiv, haine lejere și organizează un weekend în natură. În cazul în care vrei să pornești la drum cu mașina și constați că ai probleme cu ea, nu te îngrijora, pe https://roauto.ro/ găsești piese de schimb de cea mai bună calitate și consultanță tehnică de specialitate gratuită. 

Iată 3 idei pentru un prim date în aer liber:

• Drumeție la munte România are multe zone montane deosebit de frumoase, tot ce trebuie să faci este să ieși din zona de confort și să le explorezi. Dacă nu ești un munțoman dedicat și aceasta este prima ta ieșire la munte, încearcă platoul Padina, din Bucegi. În apropiere este și lacul Bolboci, cunoscut pentru culoarea sa de un albastru intens, iar platoul în sine oferă multe oportunități pentru a practica diverse activități în aer liber. Un pont de care poți ține cont este că pe Hitmag găsești mese de tenis la prețuri avantajoase, perfecte ca să te antrenezi înainte de ieșirea la munte. Ai fi surprins să știi câte campionate de tenis de masă ad-hoc au loc pe platoul Padina. Desigur, nu poți merge la munte fără a încerca o drumeție. Tot de la Padina, ai un traseu relativ ușor până pe vârful Omu. Nimic nu te ajută să te cunoști mai bine decât muntele, iar o plimbare împreună vă va ajuta să vă cunoașteți limitele și să vă apropiați ca și cuplu. Rămâneți seara la un foc de tabără și o cană de vin fiert în fața cabanei, admirând stelele. 


• Sport în aer liber Dacă nu poți evada la munte, nu este nicio problemă, deoarece și orașul oferă multe posibilități celor cărora le place să se mențină activi și în formă. Alergați împreună dimineața, pedalați pe aleile parcurilor sau înscrieți-vă la un curs de yoga împreună (yoga pentru cupluri este foarte la modă acum!). De asemenea, dacă ai un cățeluș, poți transforma plimbările regulate cu el într-o ieșire în doi (și jumătate) pe străduțele orașului. 


• Picnic în parc Într-o zi însorită, împachetează tacâmuri, o pătură, limonadă și multe sandwichuri, și invit-o la un picnic în parc. Poți pregăti, pe lângă acestea, și o mică surpriză: un tort de înghețată pe care să îl savurați în parc și să vă spuneți cele mai amuzante povești din copilărie, într-un loc care să devină numai al vostru. Ori, dacă îți plac fructele, încearcă o delicioasă salată de vară cu pepene roșu, căpșuni și fructe de pădure. Yummy! 


Profită de vremea frumoasă și ieșiți împreună în natură - cu siguranță, vă veți simți mai fericiți și mai apropiați unul de celălalt până la finalul zilei. Sau, dacă zilele însorite întârzie să apară, poți întotdeauna să o inviți la o bulgăreală pe cinste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu