vineri, 5 septembrie 2014

Review Garnier Men Mineral Invisible spray anti-perspirant

Nu este o noutate faptul că vă povestesc despre produsele de la Aoro, iar asta o ştiţi şi voi, însă astăzi mă aflu într-un mare impas. Noul an şcolar se apropie foarte rapid, iar eu chiar nu am habar cu ce alte produse să mă „echipez”. Într-un an de zile consum cel puţin 8 deodorante, 6 parfumuri, 1 fixativ, 2-3 creme pentru hidratarea pielii şi pe puţin 15 măşti de faţă. Poate suna puţin ciudat, dar de când am aflat care sunt beneficiile unei măşti pentru faţă, mi-am spus: „hei, dar de ce să nu încerc şi eu?”. Şi ce să vezi? Subsemnatul a început să utilizeze măşti pentru faţă. Am folosit foarte multe şi mă simt mândru de această decizie, întrucât am un ten foarte curat, iar coşurile apar foarte rar, doar în zonele mai puţin vizibile. Desigur, pe lângă toate aceste produse, mă asigur că înainte de a le folosi am făcut duş. Nu sunt genul de persoană care să se dea cu deodorant la subraţ fără să fi făcut duş. Am fost pus în situaţia de a mă afla lângă o persoană care mirosea a transpiraţie şi deodorant în acelaşi timp. În condiţiile în care am stat aproape o zi întreagă lângă acea persoană, vă cam daţi seama ce miros oribil am putut simţi. În orice caz, revenind la subiectul „produse pentru şcoală”, vreau să vă spun că îmi trebuie cel puţin două deodorante pentru început şi un parfum. De restul am eu grijă în timp.


O primă necesitate, şi anume deodorantul, este deja asigurată. Am de la Aoro spray-ul anti-perspirant Garnier pentru barbati. Eu prefer deodorantele de la Garnier tocmai pentru faptul că nu m-au dezamăgit niciodată, în special acest anti-perspirant. Nu mi-a lăsat până acum nicio urmă albă pe tricourile negre, nici pete galbene pe tricourile albe. De asemenea este un deodorant potrivit pentru toate tipurile de piele. Protejează foarte bine împotriva transpiraţiei, întrucât formula sa este îmbogăţită cu un mineral de origine vulcanică, foarte bun absorbant. Un detaliu pe care îl apreciez foarte mult la acest deodorant este acela că nu blochează porii şi lasă pielea uscată. Nu de la multe deodorante am putut obţine un asemenea rezultat. Este prima dată când Garnier lansează un deodorant cu asemenea proprietăţi. Ţara de provenienţă a acestui deodorant este Germania. A fost testat dermatologic şi s-a dovedit că nu conţine parabeni sau alcool. Mirosul său aromatic oferă prospeţime pentru întreaga zi, încă de la prima utilizare! Pe mine m-a impresionat încă de la început. Distribuitorii acestui deodorant sunt cei de la L’Oreal Romania. Produsul este prezentat sub forma unui tub verde cu negru, capacitatea maximă de stocare fiind de 150ml. Are un sistem de siguranţă care trebuie schimbat în direcţia potrivită pentru a putea acţiona butonul ce declanşează spray-ul. Nu sunt pretenţios de fel şi nici nu cheltui prea mult pe produsele de care am nevoie, în schimb sunt foarte atent la orice detaliu, oricât de micuţ. Garnier Mineral este o gamă de anti-perspirante care te ţine departe de transpiraţie până la 48 ore, datorită amestecului de ingrediente naturale. Preţul acestuia este de 13 lei şi rezistă timp de 3 ani pe raft. Tubul nu are un capac, însă nu reprezintă un dezavantaj, întrucât v-am reamintit anterior că are o siguranţă ce trebuie schimbată pentru a acţiona spray-ul. Butonul pentru acţionarea spray-ului este foarte uşor de utilizat, deoarece nu trebuie să apăsat prea tare. Indicat este să fie utilizat la o distanţă de 15cm de braţ, dar nu înainte de un duş, iar pielea trebuie să fie uscată. Este perfect pentru vară, are un preţ rezonabil şi nu provoacă iritaţii asupra pielii. Ţinând cont de faptul că începând cu anul acesta vreau să fac, în paralel cu şcoala, sală, consider că acest deodorant le are pe toate. Îmi amintesc cum toate celelalte deodorante au dat greş atunci când am avut mai mare nevoie de ele.


Însă, de când folosesc Garnier Men Mineral Invisible spray anti-perspirant, nu am avut niciodată probleme. Am putut pleca întotdeauna de acasă, fiind sigur că nu am parte de vreo surpriză. Mirosul de prospeţime şi persistenţa completează numele deodorantului Garnier Men Mineral Invisible. L-am testat în zilele calde, dar şi în zilele reci, iar aici aş vrea totuşi să subliniez un mic defect. În zilele reci, acţiunea deodorantului asupra pielii devine puţin inconfortabilă, datorită efectului răcoritor, deşi în ambele situaţii pot recunoaşte că nu m-am confruntat cu transpiraţia sau cu mirosul urât. Am folosit acest deodorant chiar şi atunci când alergam, iar efectul asupra pielii a fost acelaşi. Simţeam cum pielea mea respiră şi miroase frumos. Părerea mea personală despre acest deodorant este una foarte bună. Cu riscul de a mă repeta, preţul rezonabil îl transformă într-un must have al sezonului cald, mai ales pentru raftul cu produse de îngrijire personală al fiecărui bărbat. Nu am fost dezamăgit niciodată de gama Garnier, întrucât este un brand cu renume mondial. Nu cred că există om pe această planetă care să nu fi auzit măcar o dată în viaţă de un produs marca Garnier. Istoria acestui brand începe în anul 1904, când numele iniţial al companiei era „Laboratoires Garnier”. Este un brand ce aparţine de L’Oreal, producător de produse pentru îngrijirea părului şi a pielii. Iniţial am fost puţin cam sceptic faţă de anti-perspirant, întrucât niciunul nu a ajuns vreodată să îmi întreacă orice aşteptare. M-am înşelat! Un aspect pe care eu nu îl prea suport este acela că pe spatele deodorantului scrisul este foarte mic, şi chiar dacă am o vedere foarte bună, îmi vine foarte greu să citesc tot ceea ce se află acolo. Să zic, acesta ar fi al doilea punct negativ pe care îl atribui deodorantului, însă nu încurcă cu nimic mirosul sau acţiunea asupra pielii. Per total vreau să îi acord o notă, iar eu mă gândeam că ar putea primi cu uşurinţă un 9/10. Nu este perfect, însă nu-i nimic. Sunt mulţumit de alegerea pe care am făcut-o atunci când am ales acest deodorant şi cred că o să-l mai cumpăr.

Un comentariu:

  1. Am vazut pe Aoro ca au si varianta de dama la 11 lei iar articolul tau m-a facut curioasa sa il testez desi eram fan deodorantelor roll-on.

    RăspundețiȘtergere