marți, 9 septembrie 2014

Toamna asta sunt câştigător

Toamna aceasta mi-am propus să particip din nou cu blogul la o competiţie. Ştiind că anul trecut la SuperBlog nu am făcut nimic, Orkestra fiind de asemenea un eşec... la fel şi Blog Friday, organizat pe platforma mea preferată de concursuri pentru bloggeri, Blogawards. După o foarte lungă perioadă în care nu am mai participat la niciun concurs sau competiţie pentru bloggeri, mi-am spus: "hai că toamna asta o să câştig multe!". Ce credeţi? Aşa să fie oare?

Mi-am propus ca toamna aceasta să particip tot pe Blogawards la competiţia "Toamna Bloggerilor 2014". Analizând regulamentul şi observând cam cât de uşor se poate câştiga la această competiţie, am decis că o să fac tot posibilul să mă înscriu la toate campaniile. Îndeplinesc toate cerinţele sponsorilor, iar cerinţele sunt super uşoare. Mi se pare un fleac, lucru neîntâlnit de mine pe celelalte platforme. Superblog s-a dovedit a fi o greşeală de proporţii uriaşe. Nu vreau să influenţez părerea nimănui, însă am ajuns la concluzia că mi-am pierdut timpul degeaba şi că aş fi putut să particip la alte concursuri în acea perioadă. În aceeaşi oală se situează şi cei de la Orkestra, din nefericire. Regulamentele foarte stricte şi criteriile de jurizare super stupide au făcut ca aceste două competiţii să devină un joc de noroc.


Anul acesta mă voi revanşa faţă de mine însumi participând la Toamna Bloggerilor, dar de această dată voi depune un efort mult mai mare pentru a face tot posibilul să câştig cât mai multe premii. Deja am pus ochii pe câteva campanii la care vreau să fiu câştigător. Ştiţi ce mi-a plăcut întotdeauna la Blogawards? Este o platformă foarte echilibrată, unde nu contează notorietatea blogului, nici autorul acestuia, întrucât relaţiile dintre blogger şi juriu sunt nule în momentul acordării notelor. Până în prezent mă pot mândri cu 2 premii câştigate pe Blogawards. Am rămas şocat de seriozitatea şi interesul dat faţă de membrii acestei platforme. Şi mai şocat am fost când am câştigat primul meu premiu prin intermediul blogului. Primul meu premiu? O tabletă! Să vă mai spun cât de serioase şi reale sunt campaniile acestea? Nu cred că ar mai avea rost!

Urez mult succes competitorilor, spor la scris şi foarte multă răbdare. Totodată doresc să îi mulţumesc lui Marius Ovidiu Călugăru pentru toată activitatea depusă în Blogosferă şi pentru faptul că a reuşit să clădească o comunitate atât de frumoasă în jurul acestei platforme!

6 comentarii:

  1. Multa bafta, eu cred ca raman la Orkestra si cred ca la Blogawards si SuperBlog voi scrie doar la campaniile care ma tenteaza. Si eu la SuperBlog am castigat in 16 campanii, parca, doar un eBook si am fost putin trista, dar am pus totul pe seama lipsei de experienta. Eu la Blogawards am scris pt primavara si am fost dezamagita cand am vazut note de 6,7 la articole chair foarte muncite...

    Sunt curioasa ce alte campanii si concursuri ne asteapta toammna aceasta! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oho, şi un eBook este bun! Mai bine decât nimic, adică... totuşi! În orice caz, eu aştept să te înscrii şi tu! Poate o să fim adversari, muahaha! :))

      Ștergere
  2. Wow. Chiar nu stiam ca se organizeaza asa ceva pe blog. Suna foarte bine!
    Mult succes in continuare si la cat mai multe premii.
    Ma bucur ca ti-am descoperit blogul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îţi mulţumesc frumos! Şi eu sper să câştig multe premii! :))

      Ștergere
  3. am zis ca incerc si eu la toamna bloggerilor...orkestra m-a dezamagit din punctul de vedere al regulii cu vizitele...la superblog chiar vreau sa particip, sa vad cum e

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mult succes! Să ne faci postări frumoase, multe şi pline de creativitate! Vreau să aflu că şi tu o să câştigi multe premii! :)

      Ștergere