vineri, 30 ianuarie 2015

În luna decembrie, Aoro a fost Moş Crăciun. Păreri despre produsele primite

A trecut ceva timp de când nu am mai făcut articole despre ce mi-am mai luat de la Aoro. În luna decembrie am strâns bănuţii făcuţi pe internet şi  am dat comandă pentru un super colet. A venit exact la timp pentru a readuce la viaţă colţişorul meu de cameră în care îmi ţin toate produsele de îngrijire personală. Acest articol este dedicat în întregime ideii generale pe care mi-am făcut-o asupra coletului pe care l-am primit. Întrucât în decembrie cam rămăsesem fără deodorante, acestea au venit exact la ţanc pentru a mă ajuta să trec peste transpiraţie în momentele cheie ale lunii. Un sfat foarte bun, pe care l-am şi ascultat pe de altă parte, a fost acela de a cumpăra un parfum Lomani, pentru bărbaţi. Deşi preţul este unul foarte mic, credeţi-mă pe cuvânt când vă spun că mirosul este de milioane! Sora mea m-a sfătuit să iau acest parfum şi cu siguranţă am făcut decizia corectă. Din toată gama de produse pe care am comandat-o, acesta este produsul meu preferat. Desigur, nici restul produselor nu sunt de lepădat, însă apa de toaletă Lomani Pour Homme m-a surprins într-un mod plăcut. De-a dreptul încântat să port aroma acestui parfum care a reuşit să atragă atenţia tuturor celor din jurul meu, fiind necesare doar două pulverizări. Invidia este garantată!


Pentru că nu puteam să renunţ la primul meu parfum special, am făcut comandă şi de un Cuba Grey. Am fost vrăjit de la primul meu parfum Cuba, şi anume Cuba Red. Acesta este probabil cel mai interesant parfum pe care l-am putut primi dela Aoro.ro, însă cu siguranţă nu şi cel mai bun, fiindcă sunt atâtea alte colonii care mă așteaptă să le încerc. După ce m-am obişnuit cu mirosul parfumului Cuba Red, am crezut că ar trebui să cumpăr o altă aromă, deşi familia şi prietenii spuneau că parfumul este genial. Cu toate acestea, nu am prea ţinut cont de părerile lor, întrucât mă obişnuisem prea mult cu el pentru a mai simţi acel ceva de care mă îndrăgostisem iniţial. După un timp, Cuba Red devenise doar un alt produs din produsele mele de îngrijire personală. În schimb, Cuba Grey nu mi-a făcut această farsă. Acum, după o lună în care îl folosesc foarte frecvent, pot să spun că încă îi pot recunoaşte aroma de tabac şi toate "condimentele". Ceea ce m-a făcut să aleg acest parfum este în primul şi în primul rând aroma de tabac. Nu am mai auzit niciodată de un asemenea parfum, de aceea mi-am spus că ar trebui să îi dau o şansă. Din nou, nu am crezut niciodată că tabacul poate să aibă şi un miros frumos.


În final, pe lângă parfumuri, care nu sunt numai două, pachetul a venit şi cu trei anti-perspirante, două cutii de cremă pentru piele (universală), două şampoane pentru bărbaţi și un aftershave. Mă voi opri însă asupra cremelor. Iniţial am dorit să comand un singur recipient de la o cremă Nivea din aceea cu învelişul albastru, însă atunci când am realizat că nu mai era nimic pe stoc, era mult prea târziu ca să mai pot comanda. Aşadar, din nou sora mea a intervenit şi mi-a propus să cumpăr două recipiente cu cremă pentru bebeluşi. Am crezut că îşi bate joc de mine, însă adevărul a fost altul. Această cremă pentru bebeluşi era la fel de bună ca aceea pentru adulţi. Aceeaşi brand, un preţ mai avantajos. Efectul cremei se resimte pe o perioadă îndelungată de timp, iar mirosul este unul foarte plăcut. Îţi lasă mâinile catifelate şi ţi le protejează împotriva frigului (cel puţin în cazul meu). Pe lângă toate aceste proprietăţi crema mai are şi rol hidratant. Pielea de pe mâinile mele nu a fost niciodată mai plăcută și fină la atingere.


Vă invit să rămâneţi alături de mine, deoarece voi reîncepe această serie a articolelor cu şi despre Aoro.ro!

Un comentariu: