luni, 26 ianuarie 2015

Videochat adult contra videochat Glamour

Care este diferenţa dintre videochat-ul adult şi a fi model videochat Glamour? Cu siguranţă aţi auzit de cele două categorii ale videochat-ului. Vorbesc despre videochat-ul adult şi videochat-ul nonadult. Pentru a deveni un model de videochat adult trebuie să îndeplineşti anumite standarde, printre care se numără şi faptul că trebuie să ai 18 ani şi trebuie să fii dispusă să îţi arăţi corpul în majoritatea timpului sesiunii de videochat. Nu este un job tocmai onorabil, nu-i aşa? Ei bine, eu nu sunt chiar atât de radical şi nu ajung chiar atât de departe spunând că este un job pentru cei fără respect de sine. Din acest job se câştigă foarte frumos, iar partea cea mai frumoasă este aceea că este un job legal. Nu se încalcă absolut niciun drept al omului, nicio lege din constituţie şi poţi ieşi cu un venit frumos după doar câteva ore de muncă. În orice caz, există totuşi nişte detalii care deranjează.


Foarte multe modele care au aplicat la una dintre aceste categorii sunt supărate de câţiva factori care pun în umbră locul de muncă. Dacă aplici pentru a deveni model la un studio de videochat nonadult, cu siguranţă vei întâlni câteva diferenţe faţă de cel adult. În primul rând nu vei fi nevoită să fii îmbrăcată provocator şi nici nu va trebui să faci un show pentru bărbatul care apelează la serviciul propus de studio. În schimb, venitul este unul mult mai mic decât la videochat-ul adult. Pe de altă parte, la videochat-ul adult trebuie să te fii provocatoare şi să faci un spectacol celui ce te plăteşte, iar acest lucru poate suna puţin stânjenitor, întrucât nu toate modelele sunt făcute pentru această categorie. Cu toate acestea, studio20 videochat vă pune la dispoziţie o metodă mult mai plăcută.

Dacă sunteţi dispuse să lucraţi în cele mai bune condiţii oferite de un studio videochat, atunci Studio20 este cel pentru care trebuie să optaţi. Acest studio vă oferă posibilitatea de a combina cele două categorii şi de a realiza ceva mult mai frumos. Veniturile sunt la fel de mari, job-ul este mai plăcut decât în orice alt studio de videochat, iar cele două categorii ale videochat-ului pot fi alternate cu uşurinţă, situaţie în care vă puteţi face propriul stil de videochat. Diferenţa dintre videochat-ul adult şi modelul Glamour? Este de la cer la pământ, dar merită!

2 comentarii:

  1. Foarte interesant acest post mai ales ca vorbeste despre un subiect mai putin cunoscut in zona noastra si anume videochat-ul. Acesta este un subiect inca mai putin conoscut pentru multe persoane din aceasta tara, dar asta nu poate insemna ca activitatea de videochat nu este una in limitele legalitatii, ba din contra totul este completat de legile existente in tara noastra. Este foarte bine ca din acest site putem afla mai multe informatii despre acest subiect, deoarece numai in aceste conditii tinerele studente vor avea ocazia sa afle situatia reala despre videochat. Totul este legal, si datorita acestui post putem afla si alte informatii importante despre videochat. Mai asteptam posturi la fel de informative si cu siguranta voi mai veni pe acest portal deoarece detaliile de aici sunt foarte bine gandite, ceea ce ma face sa devin un vizitator al acestui tip de blog Servus!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da ai dreptate, si poza dina cest articol mi se pare foarte misto, si consider ca aceasta activitate de videochat, nu ar mai trebui sa fie privita atat de critic de unii, si spun asta deoarece fiecare din noi este liber sa faca ce vrea atata timp cat nu face rau nimanui, nu? In plus e si legal sa faci videochat in tara noastra, si daca poti lucra intr-un studio videochat legal, atunci chiar nu vad care e problema. Bineinteles fiecare padure cu uscaturile ei, asadar in acest domeniu trebuie cautate acele studio-uri ce functioneaza legal, ma gandesc.

    RăspundețiȘtergere