luni, 6 iulie 2015

Keep it cool

Nu mă pot plânge de viaţa mea pentru că am parte de zile frumoase şi fericire, însă există zile în care parcă tot ce aş dori ar fi să am un pat portabil pe care să îl iau peste tot cu mine, ca în clipa în care sunt istovit, să mă culc. De obicei am un program foarte încărcat, deoarece încă de dimineaţă trebuie să mă apuc de muncă. Fie că este vorba de ogradă, pentru că trebuie să dau de mâncare şi apă la animale, fie că este vorba de treburi prin oraş, munca este muncă şi este obositoare. 

Pentru că nu îmi permit să miros urât, îmi încep fiecare dimineaţă folosind un deodorant bun. De obicei am mai multe deodorante, însă un produs mai bun ca Rexona cu Motion Sense nu am mai găsit. Încă nu aţi auzit de acest deodorant? Păi să vă povestesc cum stă treaba! În urmă cu ceva timp mă gândeam ce anume mi s-ar potrivi, pentru că aveam nevoie obligatoriu de un deodorant care să mi se potrivească. Deodorantul Rexona mi s-a părut cel mai impresionant dintre toate. Nu sunt un lingău pentru că nu pot să decid care este brand-ul meu preferat de produse cosmetice, însă Rexona a făcut o treabă bună în ceea ce priveşte acest deodorant. Sunt un fan al sportului şi săptămânal, dacă nu zilnic, mă duc la sala de fitness din oraş. Îmi place foarte mult să fac mişcare şi să simt că transpir din cauza efortului, însă nu suport mirosul pe care îl capăt în urma transpiraţiei. Este genial cum după fiecare mişcare pe care o fac microcapsulele se sparg şi produc o senzaţie de prospeţime şi protecţie.

Adevărul este că orice ar fi, atunci când faci sport este imposibil să nu transpiri, nici cel mai bun deodorant din lume nu poate să facă acest lucru, însă Rexona Motion Sense îţi protejează pielea de transpiraţie, făcând astfel posibilă parcurgerea întregii zile, cu toate activităţile aferente, fără a exista teama faţă de mirosul urât. În ceea ce mă priveşte, alergatul face parte din mine. Cred că este singura activitate pe care o ador şi fără de care nu cred că aş avea atâta energie şi rezistenţă. Şi pentru că vreau să vă prezint cu adevărat cum arată o zi obişnuită din viaţa mea, daţi-mi voie să vă povestesc!

Dimineaţa este momentul meu preferat din zi. Mă trezesc, de cele mai multe, ori foarte odihnit şi pregătit pentru o nouă zi. Ador când mă trezesc datorită luminii soarelui care bate asupra mea. Dându-mă jos din pat, primul lucru pe care îl fac este să mă uit puţin pe geam. Îi mulţumesc des lui Dumnezeu că îmi dă zilnic şansa de a respira şi vedea lumina soarelui din nou. Undeva pe la prânz mă odihnesc citind pe internet bloguri şi ştiri din lume. Abia undeva mai spre după amiază mă echipez şi fac o vizită sălii de fitness. Până să ajung la sală îmi ia vreo 20 de minute, astfel încât sunt deja pregătit de orice confruntare cu aparatele. Cu încălzirea deja făcută, din cauza mersului pe jos, mă dau cu puţin deodorant pentru a mă păstra fresh şi încep să lucrez. Temporar sunt în vacanţă şi îmi permit, însă la toamnă îmi va fi mai greu. Restul activităţilor de peste zi nu sunt prea importante pentru că de obicei implică ieşitul în oraş, plimbări în aer liber sau chiar mersul în club. Şi ca să nu vă las cu nimic, pe lângă mica mea povestioară, vă las cu acest infografic!

13 comentarii:

  1. la sala, fara produse antiperspirante bune, poate fi cam neplacut, mai ales acum vara, pe canicula :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aşa este. Mie îmi place să merg mereu pregătit, nu de alta că la sală nu contează dacă miros a transpiraţie, dar îmi este mai mult de drumul spre casă! Mă întorc acasă cu transportul în comun şi este chiar penibil să miroşi urât într-o conservă pe patru roţi! :))

      Ștergere
  2. Şi mie îmi place foarte mult să fac sport. De când eram mică am făcut foarte multe din punctul ăsta de vedere. Acum, pentru că pe atunci nu mi se părea necesar, văd deodorantul ca fiind ceva foarte util şi necesar. Cred că o să caut şi eu să văd ce poate să facă acest deodorant de la Rexona.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îţi recomand cu încredere deodorantul. Este foarte bun pentru cei care fac sport. Motivele sunt menţionate în postare. :D

      Ștergere
  3. De fiecare data cand citesc astfel de articole imi dau seama cat de putina miscare fac in mod real. Mda, trebuie sa schimb ceva. Urgent.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am făcut demult această schimbare şi trebuie să recunosc, merită! Cu toate acestea, am avut nevoie de multe lucruri încă de la început, printre care se numără şi deodorantele care să nu îmi afecteze într-un mod negativ pielea. Rexona Motion Sense se numără, din fericire, printre singurele deodorante pe care îl folosesc la momentul actual şi chiar mă ajută să scap de transpiraţie şi de mirosul urât, pe termen lung.

      Ștergere
  4. Nu sunt tocmai genul sportiv, dar ma dau cu antiperspirant zilnic. Cred ca cel mai urat lucru care ti se poate intampla, este sa mirosi urat, si cunosc multe persoane care transpira excesiv desi nu fac miscare si uita de deo, asa ca oameni buni, fie ca transpirati sau nu, mirosi sau nu, faceti miscare sau nu, folositi un antiperspirat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deodorantul este cu siguranţă unul dintre cele mai importante produse de îngrijire personală!

      Ștergere
  5. Si eu folosesc deodorante de la rexona si sunt multumita de ele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt de o calitate extraordinară, iar preţurile sunt foarte mici, comparativ cu preţurile altor deodorante. :) Per total, Rexona face unele dintre cele mai bune deodorante.

      Ștergere
  6. Si eu obisnuiam sa fac sport o data si chiar este necesar sa ai un astfel de deodorant la indemana, dar ce vorbesc eu nu doar cei care fac sport au nevoie de el ci chiar toate persoanele, mai ales acum ca este foarte cald.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aşa este. Căldura şi transpiraţia nu sunt o combinaţie plăcută, de aceea ar trebui ca lumea să înţeleagă utilitatea unui asemenea deodorant, mai ales că au această tehnologie "Motion Sense".

      Ștergere
  7. Nu sunt tocmai genul sportiv, dar ma dau cu antiperspirant zilnic. Cred ca cel mai urat lucru care ti se poate intampla, este sa mirosi urat, si cunosc multe persoane care transpira excesiv desi nu fac miscare si uita de deo, asa ca oameni buni, fie ca transpirati sau nu, mirosi sau nu, faceti miscare sau nu, folositi un antiperspirat!
    www.tbdress.com

    RăspundețiȘtergere