vineri, 27 noiembrie 2015

Destinaţia de vis? Paris!

Cine vrea să se plimbe vacanţa asta? Cum care vacanţă? Vorbesc despre vacanţa de iarnă, desigur! Sună foarte fain să ai parte de un city break iarna asta, aşa-i? Acest lucru nu mai este chiar atât de imposibil de când există atâtea agenţii care oferă atât de multe promoţii pentru un city break minunat. Crăciunul acesta am plănuit să plec din ţară, să petrec sărbătorile la distanţă şi să trăiesc această perioadă pe un teritoriu străin. Ce ar fi dacă am vizita puţin Parisul? Chiar dacă au fost atentatele recent, poliţia a început să patruleze foarte mult, motiv pentru care m-aş simţi mult mai în siguranţă să mă plimb şi să vizitez noi locuri din capitala franceză.
La Paris poţi vedea o droaie de lucruri interesante! Preferatul meu este Luvrul, muzeu pe care intenţionez să îl vizitez cât de curând. Parisul este unul dintre cele mai frumoase oraşe ale lumii, şi chiar dacă a fost mânjit de foarte multe ori ca fiind o mahala datorită cerşetorilor, acesta îşi păstrează reputaţia de oraş al iubirii. Un city break la Paris ar fi tot ce aţi avea nevoie pentru a vă relaxa şi de a vă îndepărta de problemele cotidiene iarna aceasta. Cât costă un city break la Paris? Foarte ieftin! Pentru bilete avion Bucuresti Paris puteţi să accesaţi Scotianul.ro, o agenţie care vă poate asigura biletul de avion către unul dintre cele mai îndrăgite oraşe europene.
De ce să alegeţi un city break în defavoarea unei perioade mai lungi de şedere într-un oraş precum Parisul? Din propria experienţă vă spun că două sau trei zile sunt de ajuns pentru a vizita unele dintre cele mai frumoase locuri ale acestui oraş. De asemenea, după finalizarea celor două-trei zile vei fi mulţumit de aventura ta, însă nu şi sătul, motiv pentru care vei dori să revii în viitor în oraşul luminilor. În orice caz, dacă şi dumneavoastră sunteţi dornici să trăiţi o experienţă de neuitat, vă invit să aruncaţi o privire la ofertele numeroase de city break-uri, dar şi la biletele către Paris, deoarece au preţuri extraordinare, iar Paris este un oraş care merită în totalitate să fie vizitat în perioada următoare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu