joi, 29 decembrie 2016

Cine sunt cei mai mari dezvoltatori în domeniul IT?

Ce este Teamnet Romania? Probabil că nu aţi mai auzit de Teamnet, însă acesta reprezintă unul dintre cei mai mari integratori şi dezvoltatori de sisteme şi de consultanţă în domeniul IT. Scopul acestei companii este acela de a oferi cele mai originale şi mai eficiente soluţii în cloudsourcing, instruiri pentru angajaţii, astfel încât fiecare angajat are anual un buget pentru programe de training menite să le îmbunătăţească abilităţile de la un an la altul. Deoarece compania Teamnet International Group este cunoscută la nivel internaţional şi are o imagine excelentă în domeniul IT, nivelul de cunoştinţe şi de pregătire al angajaţilor trebuie să fie de asemenea, motiv pentru care numărul de angajaţi (800) reflectă profesionalismul şi greutatea de a ajunge să profeseze într-o asemenea sferă. 


Una dintre cele mai bune aplicaţii care se remarcă la nivel internaţional este cea pentru pentru monitorizarea activităţii seismice din România şi Bulgaria. Această aplicaţie oferă autorităţilor date referitoare la cutremure, astfel încât să ştie cum să acţioneze mai prompt şi mai eficient, cu mult înainte ca pământul să înceapă să se cutremure. Instituţiile sunt încurajate să apeleze la serviciile acestei companii extraordinare, întrucât oferă cele mai bune soluţii în domeniul IT. Teamnet Romania a căpătat încredere odată cu creşterea numărului de industrii în care acţionează, astfel încât au avut clienţi precum: Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, Aeroportul Internaţional Henri Coandă, ANAF, Romatsa şi mulţi alţii.


Cei mai mulţi nu vor înţelege necesitatea unor dezvoltatori de sisteme, însă aceştia sunt foarte importanţi în societatea secolului XII, motiv pentru care recomand cu încredere Teamnet International, atât pentru aplicaţiile pe care le au, cât şi pentru seriozitatea şi experienţa de peste 11 ani în domeniu. Teamnet International oferă de asemenea posibilităţi de angajare în diverse domenii. Experienţa oferită de Teamnet este excepţională, de aceea foarte mulţi îşi doresc o carieră în cadrul echipei de dezvoltatori. Cine ştie? Poate eşti următorul inginer de care Teamnet are nevoie. Aplică şi tu şi află dacă te potriveşti pentru una dintre locurile vacante de muncă oferite de această companie. Teamnet aduce în România inovaţie, performanţă şi excelenţă în domeniul IT. Întotdeauna nevoile clienţilor au fost pe primul plan!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu