luni, 6 martie 2017

Genti de cosmetice ieftine, dar bune

Dragi fete si femei, astazi ma adresez voua, pentru ca trebuie sa recunoastem, este luna voastra. Ce ne-am face fara femeile din viata noastra? Fie ca este vorba de mama, sora, iubita sau sotie, ne faceti viata mai frumoasa si adaugati acel strop de stralucire de care are nevoie fiecare om. De aceea, noi, barbatii, vrem sa va simtiti frumoase in fiecare zi si pentru asta va cumparam truse make-up care sa va scoata din starile acelea triste dimineata. Da, noi preferam o femeie cat mai putin machiata, insa nu putem sa trecem peste ceea ce doriti voi asa ca va cumparam cele mai frumoase truse make-up. Nu sunt profesionist in ale machiajului, evident, si nu prea stiu in ce consta o geanta make-up, asa ca de fiecare data cand vreau sa fac o “surpriza” unei femei din viata mea, prefer sa le intreb inainte, pentru a nu face un gest gresit. Nu pot sa spun ca imi permit sa dau o avere pe o geanta cosmetice, asa ca ma interesez foarte bine inainte de a face un pas. Dar nu cred ca as da prea multi bani pe o geanta cosmetice de pe Buymag.ro.


Pentru genti cosmetice ieftine sfatuiesc baietii, barbatii si chiar doamnele si domnisoarele care vor sa isi fac un cadou sa apeleze la Buymag.ro. Sigur, si voi, ca si mine, v-ati gandit ca este vorba de continut, de ruj, fard si alte chestii de genul. Da, in mare parte este, insa o femeie are nevoie si de o geanta cosmetic pe Buymag.ro in care sa depoziteze aceste lucruri. Preturile variaza, astfel incat puteti da doar 35 de lei sau chiar 150 de lei pentru o geanta mai sofisticata cu care se poate mandri la toate prietenele sale. Stiti cum e, degeaba e utila daca nu e si mai frumoasa decat a Maricicai de la 2. Nu vreau sa fiu misogin, mai ales luna aceasta, asa ca va spun ca nu exista moment mai bun ca acesta sa ii spuneti cat o apreciati.


Acestea fiind spuse, nu cred ca veti gasi in alta parte geanta cosmetice la un pret mai bun decat la buymag, asa ca va spun sa va grabiti sa o faceti fericita de ziua ei. Desi aceste preturi nu ar trebui sa reprezinte un criteriu prea important, suntem nevoiti sa ne uitam la pret inainte de a cumpara ceva, desi vrem sa facem acest lucru din inima. Eu cu siguranta voi allege una dintre aceste genti cosmetic ieftine pentru sora mea si mai tarziu pentru iubita mea, asa ca va voi anunta cand le voi primi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu