joi, 1 iunie 2017

Cum alegi o garderoba potrivita pentru o mamica?

Femeile care au devenit proaspete mamici marturisesc ca cea mai mare problema cu care se intalnesc imediat dupa nastere este cea a garderobei. Hainele de dinainte de perioada de graviditate nu le vin sub nicio forma, iar kilogramele acumulate in perioada aceasta nu au disparut ca printr-o magie. Singura solutie este sa-si achizitioneze imbracaminte si incaltaminte potrivite masurilor reale, sa le aleaga pe cele de calitate, in culori vesele, cu imprimeuri placute. 


Garderoba moderna si confortabila este absolut necesara pentru ca o mamica trebuie sa se simta din nou femeie, sa fie la moda, dar in acelasi timp sa poata alerga de colo-colo pe urmele micutului sau sa impinga caruciorul ore in sir prin parc, intr-o zi calduroasa de vara. Multe dintre reprezentantele sexului frumos se intreaba in aceasta perioada din viata lor daca vor reveni la masurile de dinainte de a ramane gravide. Cu o atitudine potrivita, acest lucru se va intampla cu siguranta. 

5 sfaturi pentru a fi practica si eleganta
Eleganta a ramas unul dintre criteriile pe care femeile le au in vedere cand isi cumpara haine. Ea este de fapt o combinatie intre atitudine, stil, imbracaminte si personalitate. Modul in care se imbraca o mamica reflecta parerea pe care o are despre ea insasi, dar si respectul fata de cei din jur. Din acest motiv, o femeie trebuie sa investeasca ceva banuti in tinute vestimentare de calitate, care pot fi purtate in diverse situatii, nu doar la plimbarea in aer liber cu bebe. 


Pentru a fi comod imbracata, dar eleganta, fara a face prea multe compromisuri, in garderoba unei mamici trebuie sa existe urmatoarele produse: 

1. Sandalele cu platforma nu trebuie sa lipseasca din sifonierul niciunei doamne pentru ca ele ofera eleganta si rafinamentul outfitului. Astfel de incaltari sunt si acele sandale ieftine pe ModLet.ro, un magazin care reuseste sa se muleze perfect pe gusturile oricarei reprezentante a sexului frumos), dar raman comode, practice unei zile petrecute in aer liber alaturi de alte mamici cu micuti; 

2. O pereche de pantaloni sau de jeansi este suficient de comoda pentru a face fata plimbarilor si activitatilor impreuna cu prichideii. Combinata cu o bluza spectaculoasa sau cu un tricou extravagant poate duce la realizarea unei tinute vestimentare ce va atrage cu siguranta privirile admirative ale celor din jur. Se potriveste foarte bine cu o pereche de sandale comode, cum sunt cele de aici https://www.modlet.ro/41-sandale-cu-talpa-joasa, unde gasiti diverse modele, pentru toate gusturile. 

3. Accesoriile sunt importante, ele reusind sa aduca o pata de culoare si improspateaza intreaga tinuta. De efect, pline de acel stil feminin inconfundabil, reusesc sa imprime eleganta ireprosabila. Esarfe colorate si vesele, cercei sau coliere fabuloase, palariute chic sau gentute frumoase sunt doar cateva dintre accesoriile care nu pot lipsi niciunei proaspete mamici; 


4. O geaca potrivita zilelor mai reci poate fi adaugata pentru a completa outfitul, cele mai potrivite modele raman in continuare confectionate din piele, material care ofera un look indraznet, usor sexy; 

5. Produsele de machiaj nu trebuie uitate de nicio femeie, chiar daca este mamica. Desigur nu e nevoie sa se exagereze cu ele, putin ruj si un strop de rimel insa au rolul de a sterge urmele de oboseala de pe chipurile palide, dar si sa adauge putina personalitate femeii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu