duminică, 11 iunie 2017

Un moment de răsfăţ

Când a fost ultima dată când aţi savurat o pizza cu gust? Adică, o pizza din aceea "sănătoasă", cu de toate pe ea. Probabil că nu vă mai aduceţi aminte, pentru că de o astfel de pizza aveţi parte foarte rar.Adevărul este că o pizza bună se găseşte foarte greu, în special în zonele mai puţin populate, în special în zonele rurale. Pe de altă parte, bucureştenii se bucură foarte des de o pizza cu gust şi tradiţie la Pizzicato. Una dintre pizzele favorite ale bucureştenilor este pizza diavola. Este o pizza buna in Bucuresti care atrage foarte mulţi clienţi zi de zi şi provoacă papilele gustative la o experienţă minunată şi condimentată. 


Un moment de răsfăţ împreună cu familia sau cu prietenii poate să însemne enorm de mult. Un astfel de moment poate avea loc doar servind o pizza autentică pregătită după o reteta originală. Gustul este cel care contează cel mai mult, aşadar este important ca pizza să fie pregătită cu grijă şi mult devotament de către maeştrii brutari. Cea mai mică greşeală, iar pizza poate fi compromisă. Un astfel de eveniment neplăcut nu poate avea loc la Pizzicato, aşadar, dacă sunteţi în căutarea unei mâncări rapide şi gustoase, mai ales pentru cei din Bucureşti, pizzeria Pizzicato vă invită să îi gustaţi cele mai bune sortimente de pizza pe care le are.

Preţurile sunt foarte mici, iar gustul este unul extraordinar. Majoritatea bucureştenilor când se gândesc la pizza, se gândesc automat la Pizzicato, deoarece este una dintre puţinele pizzerii ale capitalei care fac pizza cu gust autentic italienesc, aşa cum ar trebui să fie orice pizza. Pe lângă gustul fin şi desăvârşit, pizzeria este recunoscută şi pentru promoţiile sale, precum oferta verii la care, dacă este cumpărată o pizza de 30cm, la preţul de 25 lei, în comandă vor fi adăugate, gratuit, o îngheţată Snickers şi o doză de Coca Cola. Aşadar, ce mai aşteptaţi? Nu vă mai chinuiţi gusturile şi treceţi la următorul nivel! Savuraţi cea mai bună pizza din Bucureşti, doar la Pizzicato! Doar ce este mai bun pentru clienţi şi pentru cei care au dorit ceva mai mult de la pizza lor.

P.S. Cei mai mulţi clienţi recomandă pizza diavola... cine ştie, poate gustul diabolic de iute vă poate da peste cap papilele gustative...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu