joi, 11 ianuarie 2018

SFATURI pentru PARINTI: De ce este important SCAUNUL AUTO?

Siguranta si dezvoltarea armonioasa a copilului este unul dintre aspectele pe care pun cel mai mare pret parintii. Printre masurile pe care acestia le pot lua, pentru a avea grija de cel mic, se numara si achizitionarea unui scaun auto. Desi foarte multi neglijeaza importanta pe care acesta o are, este esential ca fiecare parinte sa constientizeze ca este un lucru absolut necesar. Descopera, in continuare, de ce trebuie sa il ai si tu. 

Iata de ce este important scaunul auto pentru copii: 


1. Siguranta copilului! Calatoriile in familie sunt intotdeauna placute si te fac sa uiti de griji. Totusi, cand calatoresti cu cei mici, trebuie sa iei masuri de precautie! In primul rand, este esential sa conduci cu prudenta si sa eviti pe cat se poate drumurile aglomerate, pentru a nu lua parte la accidentele din trafic. In al doilea rand, un scaun auto pentru cei mici poate sa te scuteasca de foarte multe probleme. Printr-un click aici poti verifica o gama variata de astfel de produse de la Babyneeds, pentru protectia copilului tau. Tot pe Babyneeds.ro gasesti si alte produse profesionale pentru cel mic, ca sa fii un parinte model! Ai grija ca acesta sa nu pateasca nimic si, in plus, respecti prevederile legale in legatura cu transportul copiilor cu masina, fara sa primesti amenzi usturatoare. 


2. Pozitia corecta! De foarte multe ori, parintii nu tin cont de faptul ca pozitia in care stau cei mici este esentiala pentru o dezvoltare corecta. Incepand de la patutul in care doarme, caruciorul cu care il plimbi, pana la scaunul de masina, trebuie sa te asiguri ca felul in care sta copilul tau nu are un impact negativ asupra coloanei sale. Mai mult, un scaun auto ii va oferi posibilitatea sa se simta confortabil in timpul clatoriei si, oricat ar fi de mic, sa se bucure, impreuna cu voi, de aceasta. 

3. Mai putine griji! Fie ca pleci in vacanta, fie ca ai doar o calatorie lunga de facut cu masina personala, este important sa uiti de griji si sa iti indrepti atentia asupra condusului. Totusi, daca va mai trebui sa ai grija si de cel mic, nu vei reusi sa te concentrezi suficient de bine. Un scaun auto este investitia ideala, ce iti va permite sa ii oferi copilului tau o plimbare sigura. Mai mult, te va ajuta sa uiti de griji, pentru ca stii ca acesta este in siguranta si nimic rau nu i se poate intampla. 

Fa alegerile potrivite si ofera-i cele mai bune lucruri copilului tau! Iti va multumi mai tarziu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu