luni, 30 mai 2016

Cum să ai succes în viaţă precum Adrian Mazilu

Adrian Mazilu, om de afaceri

Sunt un om cu ambiţii mari şi vise, iar acest lucru m-a determinat de mic copil să mă aflu întotdeauna pe o linie constantă când vine vorba de reuşite. Este foarte important pentru mine ca succesul să capete noi valori de fiecare dată, astfel încât nu mă voi tatona niciodată de piedici, ci voi învăţa din greşelile trecute şi voi deveni mai bun. Deşi nu ştiu prea multe despre dânsul, Adrian Mazilu este un om care a ştiut de mic să îşi urmeze interesul. A fi conştient de faptul că în viaţă trebuie să răzbeşti şi să tragi de toate oportunităţile pentru a deveni cel mai bun în domeniul de activitate este un dar! Adrian Mazilu, om de afaceri şi vânzător, aşa cum îşi spune el, a observat această latură de afacerist din personalitatea sa şi a fructificat-o în favoarea lui. Tânărul vânzător este un model pentru societatea contemporană, deoarece reprezintă imaginea tânărului care nu se lasă pradă intereselor, ci se lasă urmat de acestea. Vă recomand să aruncaţi o privire pe pagina personală a omului de afaceri. Credeţi-mă pe cuvânt când vă spun că nu veţi regreta!

Vânzătorul din Adrian Mazilu

După cum spuneam, sunt un om cu ambiţii mari. În urma unor documentări mai amănunţite despre Adrian Mazilu, cel care a început drept vânzător într-o societate de investiţii financiare, am aflat că la baza succesului său stă tocmai ambiţia. Poate că deja vă enervează acest cuvânt, în schimb trebuie să înţelegem faptul că doar prin intermediul acestei proprietăţi umane putem dobândi scările cele mai înalte ale succesului. Omul de afaceri Adrian Mazilu a profitat la maximum de talentul său în vânzări şi a investit timp într-un domeniu care l-a atras foarte mult şi i-a asigurat un viitor strălucit. Perseverenţa şi dragul de a munci într-un domeniu pe care l-a văzut ca fiind un domeniu de viitor l-a împins să înveţe noi modalităţi de a înţelege necesităţile clientului şi de a realiza un mediu cât mai prietenos între el, omul de afaceri şi vânzător şi posibilul client.

Adrian Mazilu este un foarte bun vânzător pe piaţa de capital din România şi se numără printre cei mai buni din acest domeniu. Întrucât experienţa pe care a dobândit-o i-a permis să se extindă, acesta conduce în prezent o echipă de 100 de persoane care se ocupă tot cu tranzacţii în piaţa de capital. Este foarte important de reţinut că perseverenţa de care a dat dovadă de-a lungul timpului l-a propulsat pe Adrian Mazilu între unii dintre cei mai buni vânzători de servicii potenţialilor investitori. În principiu, piaţa de capital este o zonă foarte periculoasă, însă cu puţin ajutor din partea unui individ autorizat s-ar putea să fiţi mai mult decât un om mediocru. Ceea ce îl recomandă pe acest Adrian Mazilu este faptul că a studiat foarte mult timp domeniul vânzări. Ca om şi un foarte bun vânzător, Adrian Mazilu refuză să îşi ascundă secretele în arta vânzării, astfel încât el îşi învaţă ucenicii şi colegii de echipă toate lucrurile despre vânzare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu