miercuri, 8 iunie 2016

Povestea noastră continuă cu două bilete

Ce înseamnă muzica? Pentru unii muzica este doar o altă modalitate de a scăpa de problemele cotidiene, pentru alţii pur şi simplu reprezintă o serie de sunete armonios îmbinate, iar pentru alţii muzica este un stil de viaţă. Eu mă număr printre cei care trăiesc la maximum şi transformă muzica într-un stil de viaţă.
Fiecare activitate pe care o depun zilnic o fac în aşa măsură încât să fie memorabilă. Trebuie să ies în oraş? Mă îmbrac, îmi pun căştile în urechi şi pornesc la drum! Trebuie să fac curat prin casă? Îmi iau o cârpă, aspiratorul şi soluţia de şters praful, dar nu uit să pornesc muzica în boxe!
Vedeţi voi, pentru mine muzica este mai mult decât o serie de note şi sunete. Muzica pe mine mă face să trăiesc şi să mă simt mereu tânăr. Dacă ar fi să treacă o zi fără să simt fiorii unei melodii noi sau nostalgia ascultării unui cântec vechi, atunci acea zi ar fi una pierdută.

Simte momentul
2016 este anul meu. Spun acest lucru pentru că anul acesta sunt cele mai tari concerte în ţară şi aş vrea foarte mult să ajung la unul. Dar de ce să mă limitez doar la un concert şi să nu merg la un festival? Muzică bună, multă lume, distracţie şi voie bună! Mi-am propus să strâng nişte bani pentru mine şi iubita mea, deoarece vreau să petrecem vara asta undeva departe de casă, fie şi pentru câteva zile.
Cu toate acestea s-ar putea să nu reuşesc să strâng banii necesari pentru bilete pentru că mă simt atât de norocos încât s-ar putea să le câştig! Tot ce trebuie să fac este să cumpăr un sortiment de la Activia de băut şi să trimit un SMS la 1772 sau intru pe Activia.ro şi introduc datele personale şi numărul de bon, iar astfel mă înscriu în cursa pentru două bilete la cele mai tari concerte ale anului. De asemenea îmi pot dubla şansele făcând o melodie proprie şi postând-o pe profilul de Facebook al iubitei mele! Cât de fain şi palpitant poate suna treaba asta?!

Lasă muzica să îţi treacă prin vene
Deşi nu aş vrea ca şansele mele să fie mai mici, ofer un pont şi celor interesaţi spunând că puteţi câştiga şi voi bilete pentru concertele anului consumând produse Activia şi intrând pe http://www.activia.ro.
Am fost întrebat la ce concert aş vrea să merg şi cu cine. Răspunsurile sunt mai mult decât clare! În principiu aş merge la Untold Festival (evident), dar şi Summer Well îmi place cum sună. Desigur că o să am timp să mă gândesc în clipa în care o să câştig biletele cam la ce festival vreau să merg, dar până atunci trebuie să răspund la întrebarea "cu cine?". Ei bine, am spus deja şi mai sus că vreau să câştig aceste bilete pentru iubita mea.
Coincidenţa face că pe 04 august împlinim 6 luni de când ne-am cunoscut şi chiar aş vrea să sărbătorim acea zi cu muzică şi distracţie. În vieţile amândurora muzica are un rol foarte important şi ne dorim foarte mult o astfel de experienţă. Muzica este ceea ce ne-a unit!

Trăieşte clipa!
Vara aceasta vreau să profit din plin de fiecare zi. Timpul este limitat, iar cum de la toamnă ar trebui să plec la facultate şi las în urmă viaţa de liceu, o viaţă lipsită de griji şi probleme, vreau să simt că am trăit clipa. Anul acesta vreau să rămân cu o amintire de neuitat împreună cu iubita mea, iar acest lucru ar fi posibil dacă ni s-ar împlini amândurora dorinţa de a merge la un festival de muzică. Prin sânge avem note muzicale, iar inima pompează senzaţii tari. Creierul ne dictează să ne distrăm, iar mâinile se mişcă concomitent cu muzica.
Nu este timp pierdut! Spiritul tânăr cere distracţie, iar acest lucru este posibil doar cu Activia. Dacă şi tu vrei să mergi anul acesta la un concert sau festival de muzică te aştept cu un comentariu şi să spui unde, de ce vrei să mergi şi pe cine ai lua cu tine! Dacă tot e voie bună şi distracţie eu zic să fie pentru toată lumea, nu?

Un share la articol/postarea de pe Facebook ar fi de folos!

15 comentarii:

  1. Thank you! I really appreciate your comment! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca un om care nu asculta muzica, este un om trist! Uneori, muzica ne ajuta sa ne regasim, sa fim diferiti, sa prindem curaj si sa fim mai liberi! Si eu imi doresc sa ajung anul acesta la Untold Festival! Poate ne gasim pe acolo :) Succes!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi pare bine să aflu că mai există oameni care apreciază muzica la un asemenea nivel. Şi aşa este! Un om care nu ascultă muzică este un om trist!

      Ștergere
  3. Îmi place la nebunie ideea unui concurs care are drept premii bilete la un festival de muzică la alegere. Eu ador muzica în mod normal, aşadar de ce nu? Poate o să încerc şi eu treaba cu Activia! *happy face*
    P.S. Mult succes! Sper să câştigaţi biletele! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Şi eu sper să câştigăm biletele. Mulţumesc! :D
      Adevărul este că este un concurs foarte interesant. De ce spun asta? Pentru că pe lângă bilete câştigi şi o alimentaţie sănătoasă cu produsele de la Activia. Eu ador produsele lor şi ingredientele folosite

      Ștergere
    2. si eu as vrea sa merg la untold anul asta, dar nu stiu daca o sa reusesc. sper totusi sa reusiti voi! apropo, imi place foarte mult modul in care scrii

      Ștergere
    3. Untold Festival mi se pare super tare, atât ca idee, dar şi ca muzică. În mod normal nu mă dau atât de mult în vânt după muzica dance, dar ţinând cont de faptul că vin foarte mulţi DJ renumiţi (printre care se află şi DJ care îmi plac mie), nu am cum să spun că nu îmi place Untold! :D

      Ștergere
  4. Şi eu sunt un mare fan al muzicii şi chiar aş vrea să merg la un festival de muzică. Cine ştie? Dacă o să câştigaţi biletele poate o să ne întâlnim pe acolo 😃

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur să aflu asta! Cine ştie? Să dea Dumnezeu să fie exact aşa cum spui! Chiar sper să ne găsim pe acolo :))

      Ștergere
  5. Eu as merge cu unul dintre prietenii mei la Untold sau la Electric Castle, fiindca se apropie foarte mult de gusturile mele muzicale. Foarte interesant concurs organizeaza cei de la Activia. La mai multe!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Şi mie îmi place ideea concursului de la Activia. Mi-ar plăcea să ştiu că se fac mai multe concursuri din acestea şi nu neapărat pentru bilete la concerte :p

      Ștergere
  6. As merge la Untold pentru ca vreau sa revad Clujul. Cu cine o fi. Nu conteaza cu cine, conteaza sa fiu eu acolo.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru mine ar fi prima dată când vizitez Clujul şi chiar aş vrea să mai văd şi alte părţi ale ţării decât Moldova! :D

      Ștergere
  7. cred ca as merge la untold pt ca nu am fost niciodata acolo, dar as vrea si mi-ar placea sa imi iau vreo cativa prieteni cu mine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Una dintre cele mai bune alegeri! Nu că mi-ar plăcea Untold în mod special, dar e un festival unde dacă mergi cu prietenii ai şanse să te distrezi cel mai bine. :)

      Ștergere