vineri, 23 septembrie 2016

Transport rapid si sigur

De când am început să îmi fac pregătirile pentru facultate m-am tot gândit la modalităţi de a-mi asigura transportul în cele mai bune condiţii la noua mea locaţie. Mă gândesc la faptul că mi-ar trebui şi mie un microbuz precum cele de la Transfero. În oraşul în care locuiesc acum se află unul din sediile acestei firme de transport şi trebuie să spun că este singura autogară şi are un succes nemărginit. Părinţii mei au fost plecaţi în străinătate pentru o perioadă lungă, iar pentru a ajunge la Otopeni au fost nevoiţi să apeleze la serviciile Transfero.


Mi-a plăcut întotdeauna firma de transport, deoarece oferă servicii de inchiriere microbuze şi de inchiriere autocare. La mine în oraş se organizează foarte des excursii sau se pleacă în pelerinaje prin ţară, iar majoritatea celor care participă la aceste evenimente sunt mulţumiţi de experienţa călătoriei şi şoferii profesionişti pe care îi are firma. În ultima perioadă s-au făcut foarte multe pelerinaje la Mănăstirea Prislop, iar în oraş foarte multe persoane s-au arătat interesate de iniţiative, astfel încât s-au făcut toate demersurile necesare şi au pornit spre locul mult căutat. O inchiriere de microbuze nu este prea scumpă atunci când sunt mai mulţi participanţi la acea excursie, iar la Transfero, majoritatea clienţilor au găsit cele mai bune condiţii de transport şi cele mai accesibile preţuri.


Recomand cu toată încrederea această firmă de transport, fiind una dintre cele mai cunoscute din întreaga ţară. Am mai mers şi eu din când în când cu maşini de la Transfero şi am avut plăcerea să aflu că nu toţi şoferii din România sunt nepricepuţi. Beneficiile pe care vi le oferă Transfero odată ce apelaţi la ei? Aveţi posibilitatea de a vă rezerva locul pentru o călătorie, pe care o programaţi din timp, iar rutele pe care şoferul le are sunt întotdeauna cele mai rapide. Preţurile călătoriilor sunt foarte ieftine, iar maşinile sunt bune şi oferă un minimum de confort pe care orice mijloc de transport în comun ar trebui să îl aibă. Transfero organizează periodic excursii prin ţară şi pelerinaje, iar pentru cei care vor să organizeze personal trasee sau excursii există posibilitatea pentru inchiriere autocare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu