marți, 27 septembrie 2016

"Ultima" zi

Vine un moment în viaţa tuturor când trebuie să ne luăm rămas de la cei dragi... pentru că, în cele din urmă, nimeni nu este nemuritor. Cu toţii ne trăim viaţa şi ne cărăm zilele pe umeri până când corpul şi sufletul decid că suntem deja prea bătrâni pentru a le mai căra, astfel încât lăsăm zilele pe care le-am cărat să se transforme în eternitate şi să ne poarte spre alte meleaguri. Cu toate acestea, pregătirile pentru o înmormântare sunt destul de costisitoare. Evident că aceia ce au adormit nu au nicio vină şi chiar nu şi-ar fi dorit să lase o asemenea povară în urma lor, însă adevărul este că în România costurile sunt colosale pentru a înmormânta un om. Tocmai din acest motiv foarte mulţi oameni apelează la servicii funerare precum cele de la ServiciifunerareLuca.ro, unde găsim modele si preturi de sicrie.


Aceste servicii funerare despre care vă vorbesc sunt foarte căutate în ţară datorită preţurilor ieftine pentru sicrie şi sprijinul pe care îl oferă oamenilor aflaţi la nevoie. Să găseşti un sicriu ieftin şi pe măsura persoanei decedate poate fi uneori foarte copleşitor, mai ales că persoanele care se ocupă de acest demers sunt de cele mai multe ori cei mai apropiaţi. Poate fi o misiune dificilă, dar ServiciifunerareLuca oferă cel mai bun sprijin şi cele mai bune soluţii în privinţa înmormântării persoanei decedate. De la sicrie din import, îmbălsămări, transporturi funerare şi până la aranjamente florale, această societate este cea mai bună soluţie pentru ultimele zile de pregătire.


În urma cercetărilor pe care le-am făcut am aflat că aceste servicii funerare sunt printre cele mai bine cotate din ţară şi oferă garanţia că totul se va realiza cu mult profesionalism. Multe persoane recomandă ServiciifunerareLuca.ro pentru seriozitatea de care au dat dovadă persoanele din spatele acestei societăţi. Preţurile sunt foarte accesibile şi se oferă rezolvări în cel mai scurt timp cu putinţă. Dacă vă sunt de folos, recomandaţi mai departe aceste servicii... poate şi alte persoane se află în neputinţă şi nu mai găsesc nicio cale de a-şi găsi liniştea până când nu se termină toată ceremonia.

duminică, 25 septembrie 2016

Experienta unui somn odihnitor si relaxant

Prieteni dragi, nu ştiu despre voi, dar mie îmi trebuie neapărat o saltea ortopedică. Vă jur că dureri de spate mai mari ca acelea provocate de o saltea pe arcuri nu vă puteţi imagina. Deoarece dorm pe o canapea extensibilă mai veche, împreună cu familia mea am căzut de acord că ar trebui să căutăm câteva saltele ortopedice pentru o posibilă achiziţie. În mod normal nu m-aş plânge de la vârsta mea de dureri de spate, însă ştiu că durerile care nu sunt băgate în seamă de la vârste încă fragere pot duce la complicaţii mai târziu. Da, probabil că mă transform într-un bătrân, însă cred că este foarte bine să trec la un nivel mai ridicat de confort şi de calitate a somnului. 


Pe Kalenda.ro am reuşit să găsesc saltele ortopedice ieftine şi de o calitate excepţională. Sunt cunoscut prin faptul că nu mă mulţumesc niciodată cu lucruri slabe din punct de vedere calitativ, iar pe Kalenda am primit fix ceea ce aveam nevoie cel mai mult. O grămadă de saltele ortopedice mă aşteaptă să le aflu preţurile şi să văd care se potriveşte aşteptărilor mele. Îmi ia foarte mult să decid care din toate aceste saltele ortopedice online este cea potrivită pentru mine, deoarece sunt o mai multe din care pot alege. Sunt foarte fericit să aflu că după atâta timp în care am dormit pe o canapea extensibilă cu o saltea deja mult prea rigidă pentru spatele meu există şi magazine precum Kalenda.ro, magazine cu saltele ortopedice online de cea mai bună calitate.


Întâmpinaţi probleme în timpul somnului? Vă doare foarte tare spatele din cauza saltelei patului dumneavoastră? Kalenda.ro este magazinul online de saltele ortopedice de care aveţi nevoie pentru a resimţi experienţa unui somn plăcut şi odihnitor Vă recomand cu toată încrederea acest magazin şi sper că veţi găsi ceea ce aveţi nevoie cel mai mult pentru un somn perfect. Eu am găsit salteauta ortopedică de care aveam cea mai mare nevoie şi cred că voi face o comandă foarte curând. Transportul este foarte rapid, iar clientul beneficiază de transport gratuit pentru comenzi mai mari de 2000 lei. Mai mult de atât, livrarea se face în oricare zi a săptămânii, în afară de weekend. Somn odihnitor şi relaxant vă doresc!

Cea mai buna clinica stomatologica din tara?

V-aţi gândit vreodată să faceţi îmbunătăţiri stilului dumneavoastră de viaţă? Fie că este vorba de o nouă dietă, un nou stil vestimentar sau câteva ore în plus de relaxare, este foarte important să acordăm atenţia necesară propriei persoane, deoarece avem o singură viaţă şi totodată avem obligaţia morală să avem grijă de noi şi să încercăm să aplicăm doar cele mai bune tratamente corpului nostru. Eu spre exemplu am unele probleme cu dantura, motiv pentru care am decis să apelez la serviciile stomatologice din oraşul meu. Mulţumesc lui Dumnezeu că nu am nevoie de aparat dentar, însă există destule persoane care ar avea nevoie, iar astfel de lucruri pot fi foarte costisitoare. Această intervenţie stomatologică este cu mult peste bugetul oricărui concetăţean de-al meu, de aceea majoritatea decid să la un aparat dentar invizibil safir de la clinica Trident.


Clinica Trident este renumită pentru preţurile sale foarte mici şi pentru standardele ridicate pe care le are. Utilizând cele mai moderne şi mai performante instrumente, Trident este considerată una dintre cele mai bune clinici stomatologice din ţară. Oferă cele mai bune condiţii pacienţilor, iar preţurile sunt uimitor de mici. Consider că este foarte important ca fiecare dintre noi să acordăm o atenţie sporită danturii noastre, iar acest lucru este posibil doar vizitând periodic o clinica stomatologica profesionistă, precum clinica Trident. Această clinică are, desigur, şi un site unde se pot găsi toate informaţiile legate preţuri, intervenţii şi afecţiuni. Mulţi pacienţi îşi pun aparate dentare de la clinica Trident, deoarece sunt montate rapid şi cu dureri minime. Este un adevăr pe care nu îl putem ocoli. Montarea unui aparat dentar este dureroasă, însă doctorii de la această clinică fac tot posibilul să ofere cele mai bune tratamente pacientului şi să îi asigure confortul necesar în timpul intervenţiei.


Dacă şi dumneavoastră sunteţi în căutarea unui aparat dentar, atunci vă recomand cu încredere ClinicaTrident.ro, o clinica stomatologica de "milioane". Aparate dentare ieftine, numeroase intervenţii, doctori profesionişti... ce v-aţi mai putea dori de la clinica dumneavoastră preferată? Vă recomand să accesaţi pagina web ClinicaTrident.ro şi să vă interesaţi de intervenţiile pe care le fac medicii şi totodată vă sugerez să consultaţi preţurile şi să vă convingeţi de cât de mici pot fi.

sâmbătă, 24 septembrie 2016

Incaltaminte ieftina de dama

Întotdeauna mi-a plăcut să scriu despre haine, iar de cele mai multe ori am avut de scris despre haine şi incaltaminte de dama. Nu este un blog de fashion sau cosmetice, însă ori de câte ori am ocazia mai scriu şi câte ceva din lumea modei. Deoarece de mic am avut o manie pentru haine şi încălţăminte, astăzi vă voi scrie puţin despre câteva articole vestimentare care mi-au atras atenţia în mod deosebit. Şi ce mod mai bun de a face acest lucru dacă nu prin a vă scrie câteva paragrafe însoţite de imagini cu produsele pe care le-am ales? 


Astăzi vă scriu despre magazinul Fetecustil.ro, un magazin online pentru femei care s-a făcut remarcat încă de la început cu produsele sale foarte frumoase şi ieftine. La o cercetare mai amănunţită am aflat faptul că produsele sunt confecţionate din materiale rezistente şi au un aspect plăcut. Majoritatea produselor sunt foarte interesante, iar clienţii magazinului au fost întotdeauna mulţumiţi de calitatea perechilor de incaltaminte de dama. Ştiu că de cele mai multe ori este o provocare pentru toate femeile să găsească incaltaminte femei la preţuri accesibile şi să fie totodată foarte frumoase şi să reziste, tocmai de aceea eu aduc acest magazin în vederea tuturor posibililor clienţi. Fetecustil.ro oferă o gamă largă de incaltaminte de dama la preţuri super accesibile. Transportul produselor se face foarte rapid, fiind unul dintre motivele pentru care magazinul este apreciat de foarte multe persoane.


Recomand cu toată căldura acest magazin pentru incaltaminte dama, site de unde puteţi achiziţiona cele mai noi şi cele mai elegante perechi de incaltaminte femei pe care le-aţi putea vedea prin magazinele româneşti din mediul virtual. Beneficiile pe care clientul le are sunt destule, printre care regăsim şi faptul că sunt adăugate periodic produse noi în ofertă, iar majoritatea perechilor de încălţăminte suferă modificări la preţuri, astfel încât intră automat în categoria ofertelor speciale. Dacă şi dumneavoastră v-au plăcut produsele alese de mine de pe site-ul magazinului Fetecustil.ro, vă invit să intraţi şi să vă alegeţi perechile preferate. Un magazin pentru femei frumoase şi inteligente, unde raportul calitate-preţ este pus deasupra oricărui alt aspect. Ce mai aşteptaţi? La cumpărături cu voi, fete cu stil!

vineri, 23 septembrie 2016

Transport rapid si sigur

De când am început să îmi fac pregătirile pentru facultate m-am tot gândit la modalităţi de a-mi asigura transportul în cele mai bune condiţii la noua mea locaţie. Mă gândesc la faptul că mi-ar trebui şi mie un microbuz precum cele de la Transfero. În oraşul în care locuiesc acum se află unul din sediile acestei firme de transport şi trebuie să spun că este singura autogară şi are un succes nemărginit. Părinţii mei au fost plecaţi în străinătate pentru o perioadă lungă, iar pentru a ajunge la Otopeni au fost nevoiţi să apeleze la serviciile Transfero.


Mi-a plăcut întotdeauna firma de transport, deoarece oferă servicii de inchiriere microbuze şi de inchiriere autocare. La mine în oraş se organizează foarte des excursii sau se pleacă în pelerinaje prin ţară, iar majoritatea celor care participă la aceste evenimente sunt mulţumiţi de experienţa călătoriei şi şoferii profesionişti pe care îi are firma. În ultima perioadă s-au făcut foarte multe pelerinaje la Mănăstirea Prislop, iar în oraş foarte multe persoane s-au arătat interesate de iniţiative, astfel încât s-au făcut toate demersurile necesare şi au pornit spre locul mult căutat. O inchiriere de microbuze nu este prea scumpă atunci când sunt mai mulţi participanţi la acea excursie, iar la Transfero, majoritatea clienţilor au găsit cele mai bune condiţii de transport şi cele mai accesibile preţuri.


Recomand cu toată încrederea această firmă de transport, fiind una dintre cele mai cunoscute din întreaga ţară. Am mai mers şi eu din când în când cu maşini de la Transfero şi am avut plăcerea să aflu că nu toţi şoferii din România sunt nepricepuţi. Beneficiile pe care vi le oferă Transfero odată ce apelaţi la ei? Aveţi posibilitatea de a vă rezerva locul pentru o călătorie, pe care o programaţi din timp, iar rutele pe care şoferul le are sunt întotdeauna cele mai rapide. Preţurile călătoriilor sunt foarte ieftine, iar maşinile sunt bune şi oferă un minimum de confort pe care orice mijloc de transport în comun ar trebui să îl aibă. Transfero organizează periodic excursii prin ţară şi pelerinaje, iar pentru cei care vor să organizeze personal trasee sau excursii există posibilitatea pentru inchiriere autocare.

joi, 22 septembrie 2016

Particip la Superblog 2016

Salutare tuturor! De astăzi îmi anunţ participarea la cea mai nouă ediţie a competiţiei naţionale pentru bloggeri: Superblog 2016. Mi-a plăcut foarte mult conceptul acestei competiţii încă de când a luat naştere, iar din acest motiv mi-am propus să particip şi eu în acest an. Cine ştie? Poate o să câştig şi eu vreo câteva premii, ţinând cont de faptul că am mai câştigat premii consistente în trecut. Mă simt foarte norocos şi cred că am tot ce îmi trebuie pentru a participa la o competiţie de o asemenea amploare. Mi-ar plăcea foarte mult să mă aflu printre primii în clasamentul final sau chiar primul din clasament... adică, de ce nu? Cu toate acestea sper că timpul va fi blând cu mine şi că va fi în beneficiul meu, deoarece în curând încep studiile şi nu ştiu cât de mult voi mai putea să fiu activ pe blog. Pe această cale aş dori să urez tuturor participanţilor la Superblog 2016 mult succes şi o competiţie corectă.

miercuri, 21 septembrie 2016

Unde gasim cel mai bun traducator romana turca?

V-aţi întâlnit vreodată cu situaţia în care să fi avut nevoie de traduceri în cel mai scurt timp cu putinţă, dar nu aţi putut găsi niciodată un traducător profesionist care să corespundă cerinţelor dumneavoastră? Iată, astăzi sunt o mulţime de astfel de persoane, traducători unul şi unul, însă foarte puţini promit profesionalism şi seriozitate. Deoarece traducerile sunt la mare căutare, în special pentru cei care lucrează în domenii de interes, precum domeniul juridic, este foarte important să ştim la cine să apelăm pentru servicii traduceri. Spre exemplu, de curând am întâlnit o situaţie asemănătoare în care un foarte bun prieten avea nevoie de un traducator din romana in turca, însă nu găsea nicăieri pe cineva pregătit în această arie a traducerilor pentru a finaliza proiectul urgent pe care îl începuse împreună cu un partener de afaceri. 


Cum lumea virtuală găzduieşte milioane de informaţii care să vină în ajutorul utilizatorului, am făcut o căutare pentru un traducator romana turca, deoarece traducator din romana se găseşte foarte greu astăzi, însă după ce am consultat mai multe păreri şi pagini web, am ajuns la concluzia că Academia de Traduceri este probabil una dintre cele mai bune modalităţi prin care cineva poate să apeleze la servicii traduceri de calitate şi rapide. Prietenul meu este reprezentantul firmei la care lucrează, iar meseria lui implică comunicarea şi implicare în relaţiile cu clienţii şi partenerii de afaceri internaţionali. După ce i-am povestit despre servicii traduceri - Academia de Traduceri, el a decis că meseria pe care o are nu îi permite să piardă timpul cu orice traducator din romana, motiv pentru care consideră că este foarte important să apeleze doar la cei mai buni. Şi-a găsit un foarte bun traducator in limba turca şi a început să lucreze mult mai eficient de când este client al Academiei de Traduceri.


Pentru cei care încă îşi caută un foarte bun traducator romana turca, vă recomandăm cu încredere serviciile Academiei de Traduceri. La o cercetare mai amănunţită am aflat că eficienţa traducerilor este foarte ridicată, iar clienţii pe care i-au avut sunt foarte mulţumiţi, pe lista de clienţi aflându-se nume cu un puternic impact din lumea financiară, farmaceutică, advertising-ului etc. Echipa este formată din traducători specializaţi care este caracterizată prin seriozitatea de care dau dovadă, calitatea traducerilor şi garanţia primirii banilor înapoi în cazul în care traducerile nu sunt mulţumitoare. Academia de Traduceri oferă servicii de traducere din/în orice limbă, dar şi legalizări, apostile, interpretariat şi curierat. Toate aceste servicii la cele mai mici preţuri posibile.

joi, 15 septembrie 2016

La cine apelăm când se strică sistemul informatic al companiei?

De curând am realizat că o companie nu se bazează doar pe munca fizică. Desigur, cât de netot am putut fi! Este foarte important să conştientizăm că există anumite operaţiuni care depăşesc cu mult natura umană, de aceea majoritatea întreprinderilor se bazează pe ajutorul computerelor. Nu este o noutate, foarte mulţi îşi eficientizează astăzi afacerile prin intermediul computerelor şi pentru că nu vor să se expună riscurilor apelează periodic la serviciile de Audit IT. Este super important ca o companie să aibă totul foarte bine pus la punct, deoarece orice eroare poate provoca un dezastru pe mai multe planuri. La nivel economic, o eroare în sistemul informatic poate cauza o scădere dramatică a bugetului pentru salarii. Desigur, exemplele pot continua, însă aceasta este cea mai concretă şi mai des întâlnită problemă pe care firmele o întâlnesc de-a lungul activităţii.
Serviciile de auditare IT sunt foarte bune pentru o companie în curs de dezvoltare, deoarece la început se poate ca foarte multe erori să apară, iar dacă acestea nu sunt corectate la timpul potrivit, viitorul afacerii devine automat foarte şubred. De ce să ne chinuim cu o problemă când avem o firmă precum FixmyPC care oferă servicii de audit IT la cele mai avantajoase preţuri? Când îţi deschizi o afacere eşti conştient de faptul că trebuie să investeşti nişte bani în ea pentru a evita orice eventuală problemă care există sau care este pe cale de a lua naştere. Dacă eu aş deschide o afacere aş investi foarte mult în sistemul informatic, deoarece computerele pot prelua o mare parte din activităţile pe care oamenii le fac, astfel încât nu aş mai fi obligat să găsesc oameni pentru poziţia de contabili.
Serviciile de audit IT oferite de FixmyPC sunt foarte eficiente şi la preţuri extraordinar de avantajoase. Această companie se remarcă prin excelenţa de care a dat dovadă de-a lungul timpului. Cea mai bună parte la un serviciu de audit IT de la FixmyPC este faptul că fiecare operaţiune este personalizată în funcţie de nevoile şi caracteristicile firmei pe care o conduceţi. Astfel, FixmyPC este una dintre cele mai bune companii care oferă auditare IT prin faptul că se mulează pe necesităţile clienţilor.

miercuri, 14 septembrie 2016

Cum îţi găseşti telefonul potrivit?

Salutare tuturor. Astăzi intenţionez să vă scriu despre emisiunea pe care o urmăresc întotdeauna pentru a afla ultimele noutăţi din lumea gadget-urilor. Nu este o noutate, sunt un mare fan al gadget-urilor şi sunt interesat de fiecare model nou pe care firmele de telefonie le scot pe piaţă an de an. Anul acesta au fost cei de la Samsung cu noul Galaxy S7 şi cei de la Apple cu iPhone 7. Cine ştie ce va fi la anul? Orice telefon s-ar lansa, eu voi vrea întotdeauna să îi aflu specificaţiile şi să înţeleg mai bine modul în care acesta funcţionează. Deoarece nu sunt genul de băiat care se interesează de maşini sau sporturi, mi-am ales ca simplu hobby o activitate care necesită foarte puţin timp, dar implică o cunoaştere destul de avansată a domeniului tehnologic. Aşadar, m-am retras în universul meu şi am dat frâu liber recenziilor de gadget-uri, pe care le urmăresc întotdeauna cu aceeaşi plăcere, doar pe Testarea.ro.


Pe Marius îl cunosc de când m-am apucat de blogging, mai exact din anul 2013. Cum autorul Blogatu.ro este cunoscut drept unul dintre cei mai mari bloggeri şi mai influente persoane din blogosfera românească, acesta a dat startul la diverse programe pentru bloggeri, precum BlogAwards, iar pentru cei pasionaţi de tehnologie, tot Marius a pus bazele unei comunităţi numită Testarea.ro. Promovez cu mândrie emisiunea pe care acesta o găzduieşte periodic şi consider că este una dintre cele mai bune modalităţi de a afla cele mai noi detalii pe care fiecare dintre noi ar trebui să le ştim în legătură cu ultimele gadget-uri. Nu am putut să nu observ că Marius Călugăru are o predispoziţie spre telefoanele autohtone, deoarece am găsit foarte multe recenzii de telefoane marca Allview, atât pe Testarea.ro, cât şi pe Blogatu.ro. Şi pentru că tot am început să vă vorbesc despre telefoane autohtone, haideţi să vă spun pe ce telefon de la Allview am pus ochii.

M-am săturat de telefoanele uriaşe şi groase, tocmai de aceea încerc să îmi găsesc un nou telefon, precum Allview X2 Soul Mini. Acest telefon este pe cât se poate de frumos şi de ieftin. Deşi nu m-ar deranja nici un Allview X3 Soul Pro, am o plăcere nevinovată când vine vorba de X2 Soul Mini, pe care nu o pot stăpâni datorită specificaţiilor pe care impresionante pe care acest telefon le are. Sunt un mare fan al produselor româneşti, iar telefonul acesta dovedeşte cu uşurinţă faptul că este cu siguranţă mai bun decât multe alte telefoane de-ale companiilor rivale. Deşi puţin off-topic ideea, un aspect foarte important pe care trebuie să îl punctez în acest articol este faptul că în România se poate! Avem cu ce să ne mândrim chiar şi în industria telefoanelor mobile şi nu trăim cu frică atunci când folosim un telefon marca Allview, deoarece ştim că nu ne vom face niciodată de râs cu un asemenea simbol al ţării. 


Primul aspect de care mă voi lega în ceea ce priveşte telefonul Allview X2 Soul Mini este designul. Ce facem prima dată când mergem să ne cumpărăm ceva? Ne uităm să vedem dacă arată pe placul nostru, normal! Iată, mie acest telefon mi-a captat atenţia în mod deosebit. Nu este o noutate când spun că îmi plac foarte mult telefoanele subţiri şi cu un aspect pătrăţos. Cei de la Allview au dat lovitura în momentul lansării acestui telefon, deoarece prin designul său super slim şi elegant, X2 Soul Mini este unul dintre cele mai bine cotate telefoane pe piaţă, după aproape doi ani de la lansare. Grosimea telefonului este de aproximativ 5mm, lucru care nu poate decât să încânte utilizatorul. M-am săturat de telefoanele mari şi groase pe care nu le pot ţine în palmă. Telefonul este proiectat astfel încât să încapă cu uşurinţă în mâna posesorului şi să poată fi utilizat pe întreaga suprafaţă a display-ului fără a fi necesară întinderea degetelor cu mult peste cât ar trebui. Iar partea cea mai bună este că telefonul cântăreşte doar 97 grame.

Mi-am luat libertatea să fac un tabel pentru cele mai importante specificaţii ale telefonului. Mai jos găsiţi tabelul ce conţine specificaţiile legate de aspect şi generalităţi

Specificatii Allview X2 Soul Mini
Testarea.ro
Blogawards.ro
General
Lansare - Octombrie 2014
Limba - Romana, Engleza, Germana,
Spaniola, Maghiara, Franceza,
Olandeza, Rusa, Italiana etc.
Retea - 2G:900/1800/1900 MHz
3G: UMTS 900/2100 MHz
Single SIM - Da
Microsim - Da
Dimensiuni
139.8*67.4* 5.15mm Greutate - 97g

Din alt punct de vedere, X2 Soul Mini este unul dintre cele mai performante telefoane mobile inteligente pe care l-am putut găsi vreodată, pentru categoria din care face parte. Consider că preţul pe care îl are telefonul îl plasează în categoria telefoanelor de tip mid-level. Am avut onoarea de a testa acest telefon în trecut, deoarece unul din prietenii mei l-a deţinut, iar experienţa pe care am avut-o "butonându-l" a fost nemaipomenită. Performanţa acestui telefon se remarcă la nivelul întregii componente fizice, având un display de 4.8" de tip HD cu o rezoluţie de 1280x720 px. În ceea ce priveşte procesorul avem un Cortex-A7 tactat la 1,7GHz cu un număr de 8 nuclee. Din nefericire există şi un punct slab la X2 Soul Mini, iar acesta este memoria RAM. Memoria RAM a telefonului este de 1GB, o valoare care nu provoacă prea multă fericire. Nu mă încântă ideea de a avea un telefon cu RAM de 1GB, însă viteza de rulare a oricărei aplicaţii şi capacitatea sporită de a deschide în cel mai scurt timp jocurile mă face să cred că nu este chiar atât de rău.


Numărul de GB pentru memoria de stocare a devenit un element comun la majoritatea telefoanelor, X2 Soul Mini având 16GB, fix cât ar avea nevoie orice utilizator de telefoane mobile pentru a stoca multe poze şi muzică sau clipuri video. De asemenea, cei 16GB sunt numai buni pentru a instala o multitudine de aplicaţii utile pe care să le foloseşti zi de zi. Portul de 3.5mm este de nelipsit (spre deosebire de alte telefoane noi), iar sunetul este de o calitate excepţională, redat atât prin căşti cât şi prin difuzor. Pe vremea când am testat acest telefon, am remarcat faptul că sunetul este foarte bun, în orice condiţii. În ceea ce priveşte camerele, camera principală filmează în format Full HD 1080p, la o rată de 30 cadre pe secundă, dispunând de 8 megapixeli şi autofocus, în timp ce camera frontală are doar 5 megapixeli. Şi nu în ultimul rând, bateria telefonului este mai mult decât potrivită, întrucât cei 2050 mAh oferă o autonomie de până la 205 ore în modul stand by. 

Mai jos găsiţi tabelul ce conţine specificaţiile legate de componentele hardware şi camere
Specificatii Allview X2 Soul Mini
Testarea.ro
Blogatu.ro
Blogawards.ro
Procesor şi GPU
Sistem de operare
Memorie flash si RAM
Procesor - Cortex-A7 1,7GHz Octacore
GPU - MALI-450MP
Android™ 4.4.2, KitKat®
Memorie RAM - 1GB
Memorie flash - 16GB
Camere
Formate video  Full HD 1080p Rezolutie camera principala
8MP AF
Rezolutie camera frontala
5 MP

Sunt foarte mulţumit de calitatea acestui telefon, deoarece întruneşte toate specificaţiile pe care orice telefon mobil de ultimă generaţie le întâlneşte. Aspectul este plăcut, iar dimensiunile sunt potrivite pentru orice utilizator. Preţul de 799 RON este de asemenea foarte bun, astfel încât se mulează foarte uşor în bugetul multor persoane. Tocmai aţi urmărit un review al telefonului Allview X2 Soul Mini, pe care vi-l recomand cu foarte mare drag. De asemenea, vă sugerez să treceţi puţin şi pe la "Blogatu" şi să aruncaţi o privirea supra recenziilor pe care le face pe Testarea.ro. Urmărind emisiunea găzduită de Marius veţi reuşi să vă găsiţi telefonul potrivit personalităţii dumneavoastră. Vă garantez că nu veţi fi dezamăgiţi de calitatea materialelor video pe care acesta le produce.

sâmbătă, 10 septembrie 2016

Piese auto ieftine de la Dezmembraripenet.ro

Bine v-am regăsit, dragi prieteni! Astăzi vă voi scrie despre un site dedicat şoferilor din această ţară care îşi preţuiesc maşina şi vor să o menţină într-o stare cât se poate de bună. În general nu mă uitam după site-uri care au legătură cu autoturismele, însă de când am carnet de şofer îmi place foarte mult să mă interesez, să mă implic şi să aflu cât de multe informaţii noi pot din domeniul auto. De ce să mint? Nu m-am descurcat prea bine la partea de mecanică nici în timpul şcolii de şoferi, nici după ea, însă un lucru este cert! Când vine vorba de modificări auto sunt probabil unul dintre zecile de mii de oameni care au decis să schimbe atelierul auto pe bursele de piese auto online. După lungi căutări pe internet am reuşit să găsesc unul dintre cele mai bune site-uri de piese auto din România. Vreau să vă spun că experienţa oferită de această bursă online de piese auto a fost excelentă şi m-a convins că pot să fac schimbările necesare la maşină cu un buget foarte mic, având acces la cele mai bune oferte.
Site-ul despre care vă vorbesc este Dezmembraripenet.ro, una dintre cele mai vechi şi mai bune burse online din domeniu. Întotdeauna am căutat să apelez la magazine şi reţele de comercianţi foarte bine puse la punct şi cu o influenţă mare asupra pieţei din România. Astfel am reuşit să descopăr Dezmembraripenet, fix bursa de care aveam nevoie! Ce mi-a plăcut cel mai mult la această bursă online de piese auto este faptul că preţurile sunt super avantajoase, iar ofertele sunt foarte multe. Cum nu prea cunosc atât de bine maşina, nu încă, mi-am luat libertatea de a cotrobăi prin toate produsele afişate pe site şi să aflu care dintre oferte mi se potriveşte cel mai bine. Varietatea produselor şi numărul foarte mare de clienţi m-a convins: Dezmembraripenet este bursa mea de piese auto online preferată!
Deoarece sunt genul de bărbat căruia îi place să aibă spaţiu în maşină, m-am gândit că un Fiat Doblo este ceea ce am nevoie pentru a mă deplasa prin oraşe. Pe lângă faptul că sunt un familist, poate cândva această maşină îmi va oferi tot confortul necesar transportării familiei mele până la destinaţie. Bine, bine, dar întrebarea mea cea mai mare a fost totuşi: ce se întâmplă când maşina se strică? Ei bine m-am gândit foarte mult la acest lucru şi nu mi-am făcut deloc griji în privinţa unei posibile deteriorări sau modificări/reparări, deoarece am tot ce îmi trebuie pe Dezmembraripenet. Pentru piese Fiat Doblo am accesat pagina dedicată pentru această maşină, astfel încât am reuşit să găsesc doar cele mai bune oferte pe care bursa online de piese auto le are de oferit.
Am aflat că unele maşini de la Fiat sunt puţin "stricăcioase", însă de când navighez pe site am observat că pentru un Fiat Doblo am tot ce îmi trebuie într-un singur loc. Cele mai multe componente pentru Fiat Doblo sunt cele din categoria electrice şi sunt în număr de 42, alternatoarele fiind numai ele 28. Îmi place foarte mult această maşină şi aş vrea să o păstrez într-o condiţie excelentă de funcţionare. Făcând abstracţie de modelul maşinii dorite, ce pot să vă mai spun este faptul că Dezmembraripenet oferă utilizatorului posibilitatea de a face o cerere ofertă piesă la care va primi un răspuns în cel mai scurt timp cu putinţă. Majoritatea parcurilor de dezmembrări auto publică oferte pe acest site, motiv pentru care veţi găsi întotdeauna ce aveţi nevoie, iar clientul are libertatea de a decide care este oferta cea mai bună.
Mi-a plăcut foarte mult să navighez pe acest site şi am descoperit totodată că în România există sisteme foarte bune de a cumpăra piese auto în mediul virtual, beneficiul cel mai mare fiind acela că ofertele sunt nenumărate, iar preţurile variază de la un vânzător la altul. Un alt lucru foarte important pe care l-am învăţat astăzi este acela că Dezmembraripenet uneşte cei mai mulţi şoferi din ţară când vine vorba de componente auto.

duminică, 4 septembrie 2016

Shoespie fashion wedge heels 2016

Hello, guys! I hope that you are all alright. Today I am going to write about wedge high heels as I haven't done that in a while so I thought it would be a great idea to do. I love fashion and it is one of my favorite things to think about whenever I am bored or having a bad day. The thing is that I've received a newsletter from Shoespie including wedge heels shoes and I must admit, they look amazing. Usually I don't have a keen eye for heels, but these shoes made my day. Instead of talking a lot about them I thought I should choose some shoes from Shoespie and show them to you as you are my biggest critics and you should tell me what you think about the products.
http://www.shoespie.com/product/11412258.html
http://www.shoespie.com/product/11582725.html
Sometimes I might be wrong when it comes to women fashion, but because I work a lot with clothes and write many reviews about them, I actually developed some sort of common sense about how to dress, even about what women should wear. Thinking about all those parties and late night proms, from what I know women prefer to wear something light and comfy. Shoespie is what they need whenever they want a new pair of shoes. I found these beautiful high heels wedges with big discounts and I took my time to read some informations about them, enough to see that they are made with fine and resisting materials.
http://www.shoespie.com/product/10842601.html
http://www.shoespie.com/product/10529648.html
Here are the products I have chosen and I hope that you will like them as much as I do. Also I must invite you to search through all the shoes this online store owns. Shoespie has many discounts and promotions and it is also one of the best shoe store from around the world that can be found online.