duminică, 28 mai 2017

Spectacolul zănaticilor

Unul dintre cele mai frumoase lucruri care poate exista este teatrul. Din acest motiv, astăzi vă voi vorbi despre un spectacol cu adevărat inedit la care trebuie neapărat să participaţi. 

În principiu, majoritatea nu mai acordă atât de multă atenţie şi timp pentru a se îngriji şi de latura umană care ţine de creativitate şi satisfacerea spiritului critic, însă acest lucru este pe cale să se schimbe. Indiferent de câţi dintre dumneavoastră ştiţi deja despre acest lucru, însă începând cu 30 mai, la Bucureşti are loc deschiderea Festivalul Internațional de Statui Vivante, la Casa Filipescu - Cesianu. Acest spectacol se adresează tuturor celor care vor să se bucure de numere unice în teatru şi artă în aer liber. Aţi citit bine, Festivalul "Noaptea Statuilor Vivante" va avea loc în aer liber, aşadar dacă sunteţi în trecere sau nu aveţi ce face în acea zi, sunteţi invitaţi să vă alăturaţi celorlalte sute (poate chiar mii) de bucureşteni care vor participa pe durata întregului festival şi se vor bucura de "Statuile Vivante".


Numerele sunt de-a dreptul uimitoare, aducând în România un nou stil de teatru, şi anume teatrul de stradă. Participând la un asemenea teatru, actorii care înfăţişează statuile vor sta nemişcaţi perioade îndelungate de timp, spre a fi admiraţi şi de spre a crea confuzie printre spectatori. Capacităţile artistice ale actorilor ajung la apogeu prin intermediul teatrului stradal, oferind astfel garanţia unui spectacol deosebit, fără erori. În principiu, oamenii care asistă la numerele stradale sunt uimiţi de abilităţile impresionante ale actorilor de a rezista în diferite condiţii la dorinţa de a se deplasa din locul iniţial. Oricum ar fi, dumneavoastră trebuie să ştiţi până atunci că festivalul se desfăşoară în perioada 30 mai - 5 iunie, o premieră pentru România, astfel încât oferind 7 zile de distracţie şi frumuseţe artistică.

Programul spectacolului este următorul:
30 mai – Deschiderea Festivalului (Noaptea Statuilor Vivante), Casa Filipescu – Cesianu, ora 20.00
31 mai – 1 iunie – Parcul Humulești (cartierul Ferentari)
2 – 3 iunie – Parcul Crângași (cartierul Crângași)
4 – 5 iunie – Parcul Herăstrău, intrarea din Șoseaua Nordului („Locul de la Roata mare”)
Festivalul "Noaptea Statuilor Vivante" este un spectacol al zănaticilor care s-au dăruit trup şi suflet pentru personajele pe care le întruchipează, adresat dumneavoastră, altor zănatici care trăiesc prin intermediul statuilor. Zâmbetele sunt garantate cu ajutorul costumelor haioase şi frumoase cu care actorii vor apărea în feţele dumneavoastră. Şi să nu uitaţi! Intrarea la festival este liberă, iar cea mai importantă regulă pe care colectivul de actori ai festivalului o impune tuturor participanţilor este să vă distraţi! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu