miercuri, 27 septembrie 2017

Cum calmezi copilul pentru un tratament anti-păduchi?


V-aţi gândit vreodată că prinţesele din desenele animate şi basme sunt şi ele expuse la probleme de sănătate? La fel ca noi, oamenii din lumea reală, personajele acestor poveşti sunt de asemenea puse faţă în faţă cu problemele de zi cu zi. Se spală şi ele la fel ca noi pe mâini înainte de a lua masa, iar la ceva timp fac baie şi îşi spală şi părul minunat. Nu ar fi totuşi cam trist pentru copii să afle că eroii lor preferaţi sunt păduchioşi? Ce ar fi ca într-o zi să intre mama lor în cameră şi să le spună:
- Nu, nu, jucăria aia nu mai este pentru tine... are păduchi în desenul/povestea din care vine... vrei să iei şi tu?!
- Dar mamă, e preferata mea!

Un scenariu destul de groaznic pentru un copil mic, care la acea vârstă caută distracţii simple, linişte şi să se relaxeze. Dar şi mai groaznic este pentru părinţii care trebuie să caute tratamente pentru odraslele lor care au fost infestaţi cu păduchi. Ei ştiu cel mai bine ce înseamnă să treci prin ororile copilăriei, iar printre ele se numără şi infestarea cu păduchi de cap. Tratamentele de la acea vreme sunt foarte greu de administrat astăzi, însă asta este spre fericirea copiilor. Aceştia se bucură de un tratament modern care se ocupă imediat de păduchii de cap şi ouăle acestora. Niciun intrus nu face faţă tratamentelor de la Paranix, o gamă de produse special dedicată acestei probleme. Cu Paranix niciun copil nu este lăsat să plece din nou la joacă având păduchi de cap.


Referitor la tratamentele din zilele apuse, niciun copil nu s-ar bucura ca părinţii să îi administreze tratament cu gaz, spirt sau oţet. Aceste tratamente sunt depăşite şi contribuie la formarea unor stări de anxietate asupra copilului. Pe de altă parte, spray-ul sau şamponul de la Paranix oferă cele mai bune soluţii împotriva păduchilor. Sunt foarte uşor de administrat şi conferă atât părinţilor, cât şi copiilor un sentiment de siguranţă. Dar totuşi, cum poţi să calmezi un copil pentru a-l pregăti pentru un tratament anti-păduchi?


1. Spune-i o poveste
Încearcă să fii creativ! Poţi să îi spui o poveste şi să te legi de personajele sale favorite. Îi poţi spune cum şi personajul favorit a suferit cândva de o infestaţie cu păduchi de cap şi cum a fost nevoit să se trateze. Poveştile întotdeauna ajută la stimularea nivelului de dopamină la copii, astfel încât odraslele vor fi receptivi şi vor înţelege că deşi situaţia este neplăcută, tratamentul aplicat este spre binele lor.

2. Cântă-i o melodie
Un alt mod simplu, dar eficient, de a calma copilul înainte de a-i aplica vreun tratament este să îi cânţi. Deşi mulţi părinţi să sfiesc să se facă de râs în faţa copiilor deoarece nu au cele mai bune abilităţi de cântăreţ, să ştiţi că o melodie liniştită îi poate calma pe micuţi.

3. Fă-i baie împreună cu jucăriile sale preferate
Printre cele mai apreciate metode de a administra tratamentul Paranix pe bază de şampon este aceea de a-i face baie împreună cu jucăriile sale preferate. Nu este musai să îi puneţi jucăriile în apă, deoarece s-ar putea ca după aceea să nu mai funcţioneze corespunzător, însă puteţi oricând să daţi în "mintea copiilor" şi să le puneţi una după alta în apropierea căzii sau a duşului.

Nu vă sfiiţi să vizitaţi medicul de familie înainte de a aplica vreun tratament copilului, însă dacă aveţi nevoie de un tratament anti-păduchi care să dea rezultate încă de la prima utilizare, apelaţi cu toată încrederea la gama Paranix (află mai multe detalii la: http://www.paranix.ro/). Niciun păduche nu este suficient de puternic încât să reziste furiei gamei Paranix. Tu eşti pregătit pentru o astfel de confruntare? Pentru că ei sunt pregătiţi cu o armată întreagă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu