joi, 7 septembrie 2017

Cum să plăteşti mai puţin la căldură?

Românii sunt cei mai cei când vine vorba de construcţii şi izolaţii. Fie şi cei mai puţin calificaţi în domeniul construcţiilor ştiu destul de bine cum ar trebui să fie o casă bună. Unei asemenea case i-ar trebui o izolaţie termică foarte bună, astfel încât pe timp de iarnă pereţii să reţină căldura, iar pe timp de vară să o ţină la distanţă. Dar ce se întâmplă cu tavanul? Nu foarte mulţi ştiu că şi pentru tavan există un tip de izolaţie care contribuie extrem de mult la izolarea termică a casei. Este vorba de vata bazalitica. Acest tip de vata minerala oferă locuinţei o izolare termică importantă pe timp de iarnă. Cu toţii ştim că aerul cald are densitatea scăzută, astfel că el va tinde întotdeauna să urce, aşadar este important ca iarna să avem tavanul izolat cu vata minerala de acest tip, pentru ca toată căldura să rămână în casă. Şi unde se găseşte vata bazalitica ieftina? Cei mai mulţi îşi cumpără din oraşe, însă profesioniştii îşi fac întotdeauna cumpărăturile de pe Macostore.


Macostore prezintă cele mai bune produse de izolaţie şi oferă clientului o mulţime de avantaje. Transportul este extrem de rapid, iar comenzile sunt onorate întotdeauna. Toate produsele afişate pe site-ul magazinului Macostore corespund normelor de calitate impuse de Uniunea Europeană. Vata bazalitica este folosită în mod special la case, oferind o mai bună protecţie împotriva pierderii căldurii pe timp de iarnă. Utilizând vata bazalitica pentru izolarea casei contribuim şi la scăderea considerabilă a facturii la gaze. Căldura rămâne în casă, deci centrala sau soba (după caz) vor fi utilizate din ce în ce mai puţin. Preţurile vatei bazalitice de pe Macostore sunt foarte mici, iar calitatea este garantată. Experienţa în domeniu face ca acest magazin să fie unul dintre cele mai cunoscute şi mai apreciate magazine din ţară. Când vine vorba de izolaţie termică, majoritatea românilor se gândesc la Macostore.

Aşadar, dacă avantajele sunt multe, de ce să nu existe şi voinţă? Sunteţi la un pas de a vă termina casa de vis? Atunci izolaţi-vă termic casa, pentru o mai bună reţinere a căldurii în momentele reci. Iar ca lucrurile să fie şi mai bine, clienţii pot contacta oricând personalul magazinului pentru întrebări referitoare la produsele vândute. Mai multe despre vata bazalitica aici. Apropo, pentru cei care vor să ştie, această vată poate fi folosită şi pentru pereţi, dar şi pentru podele. Nu-i aşa că-i faină?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu