duminică, 7 iunie 2015

Cea mai simplă metodă de a-ţi mulţumi părinţii

De câteva zile tot circulă pe reţelele de socializare, mai cu exactitate, în sfera românească, un videoclip care prezintă trăirile wrestler-ului profesionist Marc Mero. Pentru cei care încă nu ştiu despre ce este vorba, vă las mai jos clipul pentru a-l vedea.

Povestea teribilă de viaţă pe care a trăit-o acest om are o învăţătură foare puternică pe care cu toţii ar trebui să o purtăm cu noi pentru tot restul vieţii. În videoclip, Marc Mero povesteşte cum şi-a petrecut majoritatea timpului cu prieteni consumatori de alcool, droguri, teribilişti. Ce se evidenţiază în această relatare este faptul că Marc şi-a subapreciat mama, neascultându-i sfaturile şi strigătele disperate pentru a-l ajuta. Mama acestuia nu voia să ştie decât că fiul ei urma să se întoarcă în siguranţă acasă, astfel încât petrecea seri întregi aşteptându-l după miezul nopţii, îngrijorată.

Personal, povestea de viaţă a lui Marc Mero m-a impresionat şi m-a făcut să mă gândesc cât de mult îmi iubesc părinţii şi cât de des le spun că îi iubesc. Cu toate că nu trece zi în care să nu le arăt cât îi iubesc, tot trăiesc cu impresia că nu este îndeajuns de bun! Ceea ce mă impresionează la această poveste este faptul că a captat atenţia la nivel mondial a populaţiei. Este foarte plăcut să vezi cum, din când în când, lumea mai distribuie şi lucruri interesante pe reţelele de socializare, mai mult decât selfie-uri sau alte porcării. Ar fi vremea să recunoaştem meritele celor care ne-au crescut de mici şi să le mulţumim pentru persoanele care suntem, chiar dacă, la un moment dat, ne-au supărat, stânjenit sau pedepsit. Aşadar, pentru a face un părinte fericit, cel mai important este să îi iubim şi să îi ascultăm, pentru că aceasta este răsplata cea mai mare pe care o poate primi un părinte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu