vineri, 16 august 2013

Momente mondene amuzante

Este prima postare de acest fel, dar sper să vă placă.

O să începem cu familia regală a Marii Britanii. În orice familie trebuie să existe şi o oaie neagră, aşa-i? Prinţul Harry a dovedit asta în diferite ipostaze, ceea ce mă duce cu gândul la un tânăr oarecare, în nici un caz la un prinţ în toată firea, dar hei, este în floarea vârstei şi ca orice om, trebuie să îşi mai satisfacă şi el nevoile, nu?

Într-adevăr, nu se cuvine ca o asemenea personalitate să comită un asemenea gest. Adică, unde este regalitatea şi toată eleganţa?! Ah, mai contează? A fost doar un act de tandreţe. Hahaha!

Cine poate să uite de epica, memorabila şi penibila căzătură a lui Emil Boc în direct? Eu unul, chiar dacă nu prea dau atenţie politicienilor, pot să recunosc faptul că această scenă m-a marcat pe viaţă. Nu, pentru cei care credeţi că într-un mod rău, ei bine, nu m-a traumatizat, dar mă face să râd de fiecare dată când revăd filmarea. Serios acum, pe cine nu ar amuza?

 

Un alt moment memorabil este la concertul din 2012 susţinut de inegalabila Lady Gaga, acolo unde a făcut într-un fel sau altul inimaginabilul.

 Vai, Gaga! Dar ce cauţi sub pian? Ţi-ai pierdut cumva un cercel? Sigur, nu am nimic cu aceasta, însă momentul este foarte amuzant. Privind poza, observăm cu cât devotament îşi transformă spectacolul într-un stand... stand "down" comedy! Hahaha! Lăsând glumele, este de apreciat că, deşi a căzut pe jos într-o ipostază destul de jenantă, spre deosebire de alte vedete, este remarcabil faptul că a cântat chiar şi atunci când era întinsă pe podea şi s-a ridicat ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Keep going Gaga!

Incontestabil, în topul preferinţelor mele se află Ozzy Osbourne care a urmat momentul artistic pas cu pas la unul din concertele sale... însă totul a luat o întorsătură groaznică. Despre ce vorbesc? Poate unii cunoaşteţi momentul când Ozzy trebuia să muşte un liliac de cauciuc în timpul unei prestaţii, însă, liliacul şi-a făcut apariţia mult mai devreme decât ar fi trebuit..!

 

Sper că va plăcut această postare! Vă invit totodată să vă abonaţi la blog, să daţi like la pagina de Facebook şi să vă lăsaţi impresiile asupra articolelor postate. Enjoy the reading!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu