luni, 5 august 2013

Review: Parfum BLACK SUEDE

Salutare tuturor, de vreo două zile nu am mai postat nimic, aşa că vreau să mă revanşez cu un mic review. Da, poate că blogul nu este unul de make-up sau cosmetice, dar o să mai fac din când în când câteva postări despre parfumuri, creme, etc.

În sfârşit, după câteva zile de aşteptare a venit şi curierul cu cele două parfumuri comandate. Nu ştiu sincer cum se pronunţă numele, acesta fiind BLACK SUEDE... Black Sued..? Sau Black Suede? În fine, este un mic amănunt amuzant, dar cei care se înţeleg la fel de bine cu franceza ca şi mine, vor şti la ce mă refer.
Am desfăcut nerăbdător una din cutii pentru a studia înfăţişarea recipientului, care apropo arată super, şi să testez mirosul. Mirosul este unul destul de înecăcios primele câteva secunde, ştiinţă pe care eu nu o cunosc prea bine, dar nu-i bai! După câteva minute însă, mirosul începe treptat să se transforme într-unul dulce. Este un parfum care îmi inspiră o vestimentaţie cât mai casual. Desigur, nu cred că parfumul este neaparat bărbătesc, mai degrabă unisex, asta însă, nu pentru toate femeile. O imagine cu aspectul cutiei şi a recipientului o găsiţi mai jos.

 Mulţumiri lui R. George pentru editarea şi prelucrarea imaginii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu