duminică, 19 aprilie 2015

Cât costă să te simţi bine în weekend?

Dacă titlul acestui articol vă cam dă bătăi de cap şi vreţi neaparat să ştiţi ceea ce ştiu eu, ei bine nu vă faceţi griji! Nu există o reţetă prestabilită sau vreun secret care să vă ajute să vă simţiţi mai bine în weekend decât oricine altcineva. Totul lucrează la nivel psihologic! Spre exemplu, mi-am dat seama că weekend-ul poate deveni mai frumos atunci când îţi doreşti cu adevărat acest lucru. Eu weekend-ul acesta mi-am făcut liber să citesc un roman, dar şi să savurez câteva momente de amuzament alături de familia mea. Întrucât vremea de afară nu mi-a prea permis să fac multe, m-am uitat şi la un film care mi-a schimbat dispoziţia foarte mult, în bine. Aşadar, cât costă ca să ne simţim bine în weekend? 

După cum bine ştim, românii au obiceiul ca în fiecare weekend, în special duminica, să organizeze o masă cu familia. Aceste momente sunt cele mai valoroase în amintirea părinţilor şi a copiilor, care odată crescuţi îşi vor aduce aminte cu plăcere de zilele când stăteau la masă şi mâncau bucăţi alese, dar mai ales se simţeau bine în compania celor mai dragi persoane. Că noi românii suntem un neam care haleşte foarte multă carne, asta nu este o problemă, fiindcă frigiderele şi congelatoarele ne sunt pline de carne, fie că este cumpărată sau de la un animal crescut în propria gospodărie, astfel încât nu se pune problema banilor în această situaţie. Până acum nu costă nimic să ne simţim bine în weekend!

În condiţiile în care suntem singuri, nici atunci nu este prea greu să ne simţim bine. Aşa cum am amintit anterior, cărţile sunt un prilej foarte bun de a ne relaxa şi de a pierde vremea. Un film bun este de asemenea foarte bun, cu toate că weekend-urile sunt mai bune pentru plimbări, pentru ascultat muzică în aer liber sau pentru a vizita nişte rude. Cel mai important, consider eu, pentru ca un weekend să fie perfect trebuie să mergem, neaparat, măcar o oră la slujba de duminică de la biserică! Fac asta în fiecare duminică şi simt că este elementul care îmi dă putere să duc la bun sfârşit un weekend excelent. Deci, cât costă un weekend minunat? Niciun ban!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu