marți, 21 aprilie 2015

Propaganda americană care a distrus Orientul Mijlociu

De când a luat naştere ISIS (Statul Islamic al Irak-ului şi ash-Sham) am avut un interes deosebit de a urmări acţiunile grupului terorist. Iniţial, ca orice alt om cu principii sănătoase şi care poate să deosebească binele de rău, am detestat ideologia pe care o promovează cu înverşunare. Îmi vine greu să accept faptul că din cauza acţiunilor altor persoane, creştinii suferă pierderi masive în Orientul Mijlociu. Mulţumită lui Dumnezeu noi încă nu ne aflăm în pericolul de a ne proteja împotriva fundamentaliştilor islamici, însă nu se poate şti niciodată ce ne aşteaptă!
 
Motivul pentru care scriu acest articol este acela de a arăta lumii adevărul din spatele uriaşului zid mincinos care se numeşte MASS MEDIA. Dacă vă număraţi printre cei care aţi asistat la difuzarea ştirilor în care James Foley îşi trăia ultimele clipe din viaţă transmiţând un mesaj către poporul american, mai cu seamă preşedintelui Barack Obama, atunci înseamnă că aţi fost la fel de înfricoşaţi ca toţi ceilalţi. Vestea că o nouă grupare teroristă se propagă atât de rapid şi face victime pe bandă rulantă nu poate fi decât terifiantă. Cu toate acestea, dacă vă număraţi printre cei care cred că ştirea despre execuţia lui James Foley a fost adevărată, atunci sunteţi unul dintre cei câteva miliarde de oameni care au fost minţiţi.

La început, întreaga omenire a crezut că execuţia chiar este adevărată, întrucât am fost îndopaţi cu informaţii de natură xenofobă, menite să sporească modul în care înţelegem gravitatea faptelor ale acestor terorişti. Între timp au ieşit la iveală informaţii menite să combată moartea lui James Foley. În mai multe ţări ale lumii au fost difuzate la televizor nişte interviuri despre acest subiect, printre care există şi un interviu luat rudelor reporterului "decapitat". O teorie care dezminte moartea unei persoane în ziua de 19 august 2014 este modul în care a fost totul mediatizat. Tot jocul, de la modul în care a fost executat "James Foley", până la interviul rudelor sale, este o mare minciună a sioniştilor.

Începând cu înregistrarea video care îl înfăţişează pe James Foley alături de Jihadi John (poreclă dată călăului din ISIS), detaliile sunt jignitoare, chiar şi pentru terorişti! De la naşterea ISIS şi Al Qaeda, este foarte cunoscut faptul că de fiecare dată când aceştia comiteau o crimă, videoclipul nu suferea nicio tăiere. Din câte se poate observa în videoclipul de propagandă, scena în care reporterului îi este luată viaţa este ştearsă. Acest aspect nu este credibil, întrucât, dacă "teroriştii" chiar voiau să îşi dovedească supremaţia, cu siguranţă nu ar fi avut un motiv pentru care să cenzureze crima. Care ar fi fost cauza pentru care nu ar fi dorit să înspăimânte întreaga populaţie a planetei?


Videoclipul original nu poate fi găsit pe Youtube, fiindcă încalcă anumite reguli care ar duce la ştergerea acestuia, însă există videoclipuri cu discursul reporterului înainte de a fi omorât. Acesta se adresează preşedintelui american şi fratelui său. Totuşi, calmul cu care acesta reuşeşte să îşi termine de transmis mesajul este foarte bănuitor. Este foarte puţin probabil ca o persoană care urmează să fie executată să îşi păstreze calmul, ba chiar mai mult, să coopereze şi să facă totul perfect, astfel încât filmarea să iasă perfectă. Foarte mulţi analişti, amatori sau profesionişti, au descoperit faptul că sunt imposibile starea de dezinteres faţă de moarte şi uşurinţa cu care transmite mesajul, atâta timp cât nu se află într-un studio de filmări.

În filmarea originală se poate observa cum, dacă este dată cu încetinitorul, lama cuţitului cu care călăul decapitează reporterul, nici măcar nu atinge gâtul acestuia. Foarte multe alte defecte ale "execuţiei" au ieşit la iveală pe parcursul acestei investigaţii. De la discurs şi decapitare, până la scena în care reporterul şade culcat cu capul tăiat pe spatele său, foarte multe detalii denotă faptul că filmul nu este decât o minciună începută de cei care conduc lumea din umbră. În cele din urmă, foarte mulţi au ajuns la concluzia, după lungi cercetări şi analize, că trupul "fără viaţă" al reporterului este o femeie!
 

O altă dovadă care dezminte moartea lui James Foley este interviul luat fraţilor săi. Este o dovadă cât se poate de clară, fiindcă se poate observa foarte bine cum cei doi au fost antrenaţi pentru acel interviu. Doar actorii ar putea să joace atât de bine încât să nu reacţioneze la zgomotele şi defectele de montaj ale platoului. În videoclipul următor puteţi observa cum cei doi presupuşi fraţi nu reacţionează în clipa în care tabloul din spatele lor cade pe podea. Este o eroare care s-ar putea întâmpla din cauza vitezei cu care a fost totul aranjat în platou. Mai mult de atât, inexistenţa reacţiilor celor doi este suspicioasă, întrucât niciun om care nu a urmat cursuri de actorie sau care a fost antrenat în prealabil, spun niciun om nu ar fi speriaţi de zgomot, astfel încât să se întoarcă şi să vadă ce se întâmplă.


Aşadar, trăgând o linie de final, americanii au reuşit să aducă la iveală cele mai mârşave şi mai diabolice planuri pentru a căpăta din nou motive de a se extinde cât mai aproape de sursele lor principale de petrol. Cu siguranţă mulţi dintre cei care au văzut nu ştiau adevărul despre ceea ce s-a întâmplat cu adevărat în spatele cortinei, de aceea este foarte important ca lumea să cunoască realitatea. Şi ca articolul să se încheie în aceeaşi manieră precum am început, trebuie să se ştie faptul că tot americanii suplimentează cu arme şi echipamente militare pe terorişti, altfel nu ar fi reuşit să deţină armament militar în valoarea de câteva milioane de dolari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu