sâmbătă, 6 iulie 2013

Ceva răcoritor?

M-am trezit şi nici măcar nu am apucat să mă dezmeticesc prea bine că am şi decis să dau o fugă prin oraş. Desigur, la mine o vacanţă de vară este puţin cam anostă privind faptul că temperaturile cresc simţitor pe zi ce trece, iar eu nu prea agreez căldura ceea ce duce automat la statul în casă. Deci de ce să nu profit de momentele prielnice unei plimbări?
O invitaţie la distracţie, seara undeva pe la umbra copacilor, asta îmi trebuie mai mult ca sigur! Voi cum vă răcoriţi vara? Eu am mai multe opţiuni. Stau în casă cu toate geamurile deschise şi citesc o carte, mă uit la un film, stau pe un scaun în curtea din spatele casei la umbra unui pom şi ascult muzică la telefon sau pur şi simplu mă plimb prin oraş savurând un suc sau o îngheţată.


Prea des văd la TV reclame care pur şi simplu mă scot din sărite. Perfecţiunea care ne este prezentată în media şi prin tabloide, cum x îşi petrece vara, iar y nu. M-am săturat de aceste clişee. Eu consider că o vacanţă plăcută nu ţi-o faci după cum îţi dictează alţi indivizi, ci o faci aşa cum îţi dictează sufletul.
O vacanţă minunată vă doresc şi vreau să pun din nou accent pe ideea de a vă face propria vacanţă, de a vă simţi bine aşa cum vreţi voi nu cum vor cei din jur.

Un comentariu: