luni, 15 iulie 2013

Nu te lăsa pe mâna începătorilor



Ajuns la vârsta de 18 ani, ca orice tânăr în putere şi plin de viaţă îţi doreşti mai mult ca sigur să deţii un carnet de conducere, dar cum poţi face asta fără prea multe bătăi de cap? Astăzi vă prezint site-ul Permis de Conducere sau www.pdc.ro unde puteţi face chestionare pentru categoriile A, B, C, D şi E online cu un grad de dificultate redus astfel încât să înţelegeţi foarte uşor.

Cei de la www.pdc.ro scriu:
“Cursul de legislatie rutiera este usor de parcurs si se adreseaza atat celor care dau prima data examenul cat si celor care din lipsa materialelor potrivite nu au promovat sala la prima incercare.”




„Bine, dar nu mă pot baza doar pe internet” aţi spune, însă vă garantez că învăţatul convenţional nu este întotdeauna mai bun. Ce dacă ieşim puţin din tipar? Este o modalitate mult mai simplă de a înţelege legislaţia rutieră, devenind totodată foarte interactiv, pe lângă asta, cine nu şi-ar dori să ia examenul din prima?
Mai mulţi utilizatori ai paginii au fost foarte mulţumiţi de rezultatele obţinute în urma examenului.

Tatiana-Gabriela Voicu scrie:
Multumesc din suflet ... datorita site-ului vostru am luat sala cu 25 de puncte!!!



Chestionarele sunt foarte atractive deoarece dispun elevului mai multe variante de răspuns, cu exemple în imagini şi chiar opţiuni de ştergere a răspunsului sau de a răspunde mai târziu la întrebarea respectivă.
De ce să plătiţi o groază de bani unor instructori pentru a vă învăţa mai puţin decât ar putea să vă înveţe ghidul de pe site-ul acesta? Un foarte bun exemplu îl reprezintă cursul de legislaţie de la categoria B, unde preţul este foarte avantajos.
Totul devine o joacă atunci când înveţi cu www.pdc.ro, iar rezultatele nu întârzie să apară.

Un comentariu:

  1. Este un site de nota 10. Si eu m-am inscris la scoala de soferi, dar m-am pregatit si inainte. am facut de pe acest site multe chestionare si am mai cumparat si o carte cu chestionare, iar acum fac 25 sau 26 fara sa fi invatat legislatia.

    RăspundețiȘtergere