vineri, 13 decembrie 2013

Rezoluţii

Nici nu ştiu când a trecut timpul atât de repede! Parcă mai ieri deschideam pentru prima oară blogul la îndemnul surorii mele, însă nu îmi puneam prea mari speranţe în acest proiect nou. De ce? Pentru că nimic interesant nu se arăta la orizont, însă mă bucur mult că a insistat pentru că  astfel am ajuns departe.
În acest weekend am avut parte de o descoperire interesantă şi de un telefon care mi-a schimbat modul de a gândi, cât şi cateva dintre deciziile pe care le aveam de luat înainte de sfarşitul anului. Cred că până acum nu am fost prea inspirat, dar nici foarte motivat până când acel apel, cum vă ziceam, mi-a adus în faţă o nouă perspectivă şi o altă realitate, dar şi decizia de a mă schimba. Am de gând să invetesc mai mult în blog de acum înainte, pentru că deşi nu mi s-ar fi părut, şi nici prin cap nu mi-ar fi trecut, blogul a devenit o parte importantă din mine. Mă gândesc serios la temele pe care le voi aborda în viitor şi sper că voi putea să fiu mereu la înălţimea aşteptărilor voastre, cât şi la ale mele. Tot ce vă mai pot spune este că nu voi mai aştepta să mi se întample lucruri bune, ci voi porni eu în căutarea acestora, dar şi a succesului!
Vă urez încă de pe acum sărbători fericite şi un călduros la mulţi ani tuturor celor care îmi citiţi blogul! Pe viitor voi încerca să vă răsplătesc mai mult prin diverse concursuri şi activităţi care sper să vă placă!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu