miercuri, 28 mai 2014

Cum am reuşit să scot până în prezent 2.000 de lei?

Cred că titlul este destul de sugestiv pentru unii. Ştiu că în trecut am făcut o postare care avea drept scop promovarea unei companii care ajută în dezvoltarea, dar vă dezvălui faptul că am, practic, două locuri de "muncă". Mă simt mândru de eforturile depuse zilnic de către mine, pentru a mă întreţine singur. Însă aceste acţiuni nu sunt posibile fără bani!

Totul a început în luna decembrie a anului trecut. Trebuie să recunosc, este o luptă destul de crâncenă cu timpul. Nu este chiar atât de uşor să fii un scriitor bun, iar dacă mai duci şi lipsă de timp, asta poate reprezenta o problemă. Înainte de toate, de ce timpul? Bloggerii ştiu foarte bine că pentru a câştiga bani buni pe internet trebuie să ai un anumit rang între paginile web. Cum se obţine acest rang? Este destul de complicat, să vă spun sincer. Iniţial nici eu nu credeam că o să apuc vreodată să cresc într-atât de mult încât să fac bani, dar iată că astăzi sunt exact ce mi-aş fi putut dori vreodată.

În urma analizezi făcută de cei de la Google, luna decembrie s-a dovedit a fi una dintre cele mai productive luni ale anului 2013. Nu m-aş fi aşteptat niciodată să reuşesc să primesc două ranguri. Fiind nou în acest domeniu, mă gândeam că o să primesc un singur rang, dar se pare că Dumnezeu a ţinut cu mine exact atunci când am avut nevoia mai mare. Cea mai mare problemă a anului 2013 a fost aceea că analiza făcută de Google a durat câteva luni bune până când să ajung să mă bucur de tot ce am cumpărat cu banii făcuţi din online, de aceea vă spun că este o luptă cu timpul.


Amuzant totuşi faptul că în doar două luni am scos fabuloasa sumă de 800 lei, aproape mai mult decât a reuşit să facă sora mea în mai bine de şase sau şapte luni bune. În prezent portofoliul "lucrărilor" mele au ajuns să îmi aducă un salariu de aproximativ 2.000 de lei. Este vorba de şase luni în care am muncit pe brânci, uneori neavând timp să mai fac nimic, nici măcar pentru mine ca om, dar a trebuit să sacrific foarte multe. Răbdarea şi timpul, poate chiar şi starea de spirit, sunt cele care m-au cam necăjit în decursul acestor perioade. 

În cele din urmă, tot ce am avut nevoie pentru a reuşi să câştig suma de 2.000 lei, a fost un gram de voinţă, puţină încredere şi foarte multă răbdare. Să ştiţi că oricine poate să facă asta atâta timp cât sunt dispuşi să câştige bani cinstiţi pe o muncă de nimic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu