joi, 16 aprilie 2015

Care este primăvara ta preferată?


http://bit.ly/blogspring2015

Ideea este simplă! Care este primăvara ta? Chiar dacă ai 45 de ani sau 15, de-a lungul vieţii fiecare dintre noi apucăm să trăim o primăvară care să ne rămână întipărită în minte pentru totdeauna. Spre exemplu, primăvara mea preferată este cea de anul acesta! De când am început să scriu pe blog am început să particip la foarte multe concursuri, iar primăvara aceasta este plină de surprize! De ce îmi place primăvara lui 2015? Îmi place pentru că:

- Am multe şanse să câştig la blogSpring!
- Cu un simplu articol intru în cursă cu toţi ceilalţi bloggeri participanţi spre câştigarea unui Allview P6 Energy!
- Campaniile sunt super atractive şi au un nivel de dificultate scăzut, astfel încât toţi bloggerii care participă, adică şi eu, au şanse să câştige!
- Vreau neaparat să câştig acest telefon de la Allview pentru că de câţiva ani buni eu sunt singurul membru al familiei care am rămas în urmă cu telefonul, având un telefon cu tastatură qwerty, ceea ce nu mă prea încântă! De mult timp îmi doresc un telefon cu touchscreen, baterie care să ţină mai mult şi să pot să folosesc aplicaţii care să îmi faciliteze experienţa cu telefonul.

Iar motivele pot continua! Acum însă vreau să vă spun şi vouă de ce ar trebui să participaţi la această competiţie. De când mă ştiu, Blog Awards este una dintre cele mai bune platforme destinate concursurilor pentru bloggeri. Spun acest lucru pentru că mă găsesc în numărul celor care au câştigat în trecut premii pe Blog Awards. BlogSpring este o şansă extraordinară de a câştiga premii multe şi scumpe, dar mai presus de toate, de a cunoaşte alţi bloggeri inspiraţi şi buni!
Bine, bine! Dacă tot am adus în discuţie faptul că putem câştiga acest telefon de la Allview, să vă spun câteva lucruri despre el! Telefonul Allview P6 Energy este în valoare de 849,00 RON, ceea ce îl face unul dintre cele mai bune telefoane din categoria acestui buget. Memoria RAM şi memoria flash îl pun direct în luptă cu alte telefoane cunoscute, având 1GB RAM şi 8GB memorie flash, extensibilă până la 32GB prin intermediul unui card MicroSDHC. Cel mai important la acest telefon, aş spune eu, este bateria de 5000mAh care este menită să ofere o experienţă lungă şi minunată! Procesorul are 4 nuclee cu o frecvenţă de 1,3GHz. Aspectul care îi încântă pe foarte mulţi devoratori de tehnologie îl reprezintă diagonala de 5" şi display-ul HD IPS LCD 1280x720 px. Şi nu în ultimul rând, camerele! Aceste două camere sunt foarte bune pentru selfie-uri sau pentru a capta momente impresionante. Camera principală are 8mp, având multe funcţii impresionante, iar camera secundară are 2mp, fiind perfectă pentru conferinţe video şi selfie-uri!

Ce mai aşteptaţi? Participaţi şi luaţi-le premiile! Şi, desigur, nu uitaţi să răspundeţi la întrebarea: care este primăvara ta preferată?

14 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Dor, nu te băga. Asta e primăvara mea!

      De parcă te-aş putea împiedica... :)

      Ștergere
  2. In fiecare an imi spun in gand ca "aceasta este primavara mea preferata". De cum da firul ierbii si vad prima raza de soare simt ca ma incarc de energie, simt nevoia de a face cat mai multe si de a ma bucura de fiecare clipa a vietii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De abia aştept să văd cum este cablul ăla cu care te încarci cu energie! :)

      Ștergere
    2. Hi, hi, cred ca e cablul de internet, ca de acolo aflu cand vine primavara. :)))))

      Ștergere
  3. cu siguranță nu voi lipsi. Bafta tuturor !

    RăspundețiȘtergere
  4. Primavara anului 2000 deoarece este primavara in care s-a nascut fiul meu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Referitor la BLOG SPRING este o campanie foarte frumoasa iar castigul este pe masura .

    RăspundețiȘtergere
  6. Fiecare primavara e preferata mea, atata vreme cat ma pot bucura de ea! Cat despre concurs, bafta!

    RăspundețiȘtergere
  7. Primavara mea preferata e cea din 2012, pentru ca a fost prima primavara alaturi de baietelul meu Dragos. M-am inscris si eu in competitie. Multa bafta!

    RăspundețiȘtergere
  8. primavara mea preferata e cea pe care o astept si vine :D ! In ceea ce priveste premiile , mi-am luat gandul de la asemenea realizari !

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu particip de vreun an de zile la campaniile Blogawards, si pot spune ca am devenit fidela acestei competitii, pentru ca premiile se castiga pe bune.Mult succes in castigarea acestui premiu.

    RăspundețiȘtergere
  10. Sfatul meu este sa nu-ti umplii blogul cu articole pentru concursuri. Dar daca tot ai participat iti urez succes.

    RăspundețiȘtergere