luni, 2 septembrie 2013

HTC Dual SIM Desire V



HTC sau High Tech Computer se numără printre titanii lumii moderne. Venind tocmai din Taiwan, cei de la HTC au reuşit să se remarce pe piaţa tehnologică fabricând unele din cele mai unice şi mai inovatoare smartphone-uri din lume. De la HTC Wildfire S la HTC One S, modelele au reuşit întotdeauna să uimească cumpărătorii. Cu toate acestea, cei de la HTC nu s-au oprit şi au creat modelul HTC Dual SIM T328w Desire V care şi-a lăsat amprenta foarte repede în lumea cibernetică.

Din punct de vedere al designului, HTC DualSIM T328w Desire V are o înfăţişare foarte atractivă. Acesta are un display LCD de tip Capacitive touchscreen, 16M colors şi o rezoluţie de 480 x 800 pixeli cu diagonala de 4 inch. Telefonul se potriveşte perfect atât în palmă cât şi în buzunar având dimensiunea de 118.5 x 62.3 x 9.3 mm cântărind totodată 114g. Faţă de rivalul său Samsung Galaxy Duos, acesta este foarte subţire şi are un aspect mult mai frumos. Un mic defect al acestui design este acela că butonul oprire/pornire se află chiar în centrul părţii superioare a telefonului ceea ce crează un discomfort utilizatorului.

Aşteptările cumpărătorilor au fost pe măsură, însă tot efortul depus de cei de la HTC au făcut a aşteptarea să merite întrecând astfel orice standarde. Trecând la specificaţiile telefonului, acestea sunt cu siguranţă mai mult decât satisfăcătoare. Procesorul rulează la viteza de 1000Mhz. Desigur, aţi fi tentaţi să spuneţi că nu este un procesor tocmai bun pentru un asemenea smartphone, însă nu trebuie să uităm că este un telefon mobil şi nu un computer de birou, iar aplicaţiile rulează destul de bine pentru 1Ghz. 

Procesorul (CPU)
Viteza de rulare a procesorului single-core Cortex-A5 este de 1Ghz.

Placa video (GPU)
Adreno 200

Bateria
Baterie standard, Li-Ion 1650 mAh. În funcţie de activităţi, bateria poate dura:
  • Apeluri telefonice: 8 ore şi 20 de minute
  • Web browsing: 5 ore şi 44 de minute
  • Vizionarea videoclipurilor: 6 ore şi 26 de minute

Alte specificaţii
  • Sistemul de operare a telefonului este Android 4.0 cu HTC Sense 4 şi este de asemenea un telefon dual sim.
  • Camera foto de 5MP cu bliţ se auto focusează şi oferă posibilitatea de a înregistra videoclipuri deşi nu în HD.
  • Memoria internă a telefonului este de 4Gb, însă aceasta poate fi mărită cu un card de memorie microSD până la 32gb.
  • USB 2.0 incorporat
  • Bluetooth v3.0 cu A2DP
  • Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi hotspot
  • Stereo FM radio cu RDS
  • GPS instalat
  • Java via Java MIDP emulator
  • Reţea 3G

În concluzie, deşi acest telefon are nişte specificaţii de talie mijlocie, utilizarea lui se poate transforma foarte uşor într-o aventură. Iată în acelaşi timp că ofertele magazinului ipadgsm.ro sunt foarte satisfăcătoare ceea ce mă conduce la ideea că s-ar putea să îmi cumpăr şi eu un smartphone în curând. De asemenea, am fost atras de alte câteva produse a căror recenzii urmează să le fac în curând. Cele două produse care mi-au atras atenţia sunt smartphone-ul Lenovo S750 şi Samsung Galaxy Note 2.

11 comentarii:

  1. Wow, chiar pare un telefon fain!Am auzit nu mai cuvinte de lauda de la telefoanele HTC si prietenul meu are de gand sa isi achizitioneze unul luna viitoare.Eu nu ma prea pricep la "citit" specificatiile astfel ca un review detaliat chiar prinde bine.Asteptam cu interes urmatorul articol :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am avut si eu un HTC, model mai vechi, si am fost super incantata de el. Vad ca si cel prezentat de tine promite mult :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar m-au tentat telefoanele HTC si chiar e folositor articolul :)

    RăspundețiȘtergere
  4. sincer pt mine toate telef sunt la fel .. nu stiu sa fac diferenta intre ele :)) eu ma uit dupa cum arata si abia apoi imi spune sotul daca e si bun sau nu :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Toti din jurul meu au HTC, ma bate gandul sa renunt si eu la Samsungul meu pentru un HTC (mai ales dupa acest articol).

    RăspundețiȘtergere
  6. Pare un telefon bun. Prieteni de-ai mei au HTC. Eu inca ma "lupt" cu Samsungul meu :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mda... cam în aceiaşi situaţie mă aflu şi eu, din păcate.

      Ștergere
  7. Eu am Galaxy, dar am multe cunostinte cu HTC, si din cate am auzit pare un telefon ok, succes!

    Am si eu nevoie de niste clickuri pe linkuri: http://diana.doubleweb.ro/sheinside/
    Merci!

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi plac HTC-urile ca design, insa nu mi-as da Galaxy-ul pentru nimic in lume. :)

    RăspundețiȘtergere