duminică, 24 mai 2015

Salvaţi copiii redirecţionând 2% din impozitul pe venit!

Salutare tuturor! De curând am găsit în Blogosferă un prieten de-al meu distribuind un articol despre motivele pentru care ar trebui să se redirecţioneze 2% din impozitul pe venit. Această temă mi-a atras puţin atenţia, întrucât este un subiect pe care îl abordasem în trecut la o ieşire în oraş cu nişte prieteni. În urmă cu vreo câţiva ani nu aş fi înţeles care sunt beneficiile unui asemenea act de altruism, însă acum înţeleg în totalitate necesitatea redirecţionării celor 2% din impozitul pe venit către Salvaţi Copiii România.

Nu aş fi crezut niciodată că România se află pe numărul unu în topul ţărilor europene care au cele mai mari rate ale mortalităţii infantile. Este o tragedie de zile mari, iar statul se pare că nu ia nicio măsură în această privinţă. Astfel am ajuns la concluzia că, dacă statul nu se implică, atunci fiecare persoană fizică ar trebui să facă tot posibilul să înceapă aceste demersuri uşoare de redirecţionare a celor 2% din impozitul pe venit către organizaţia amintită anterior. Paşii pe care trebuie să îi urmaţi pentru a putea redirecţiona cei 2% din impozitul de venit îi puteţi găsi accesând următorul link: http://www.salvaticopiii.ro/?id2=00040006.


Cât de important este ca această redirecţionare să fie făcută? Din punct de vedere moral, fiecare om ar trebui să facă acest lucru, întrucât vieţile copiilor sunt foarte importante, aceştia reprezentând viitorul ţării. Tot moral, aş spune, este şi să redirecţionăm această sumă din impozitul pe venit către maternităţi, întrucât banii care nu sunt redirecţionaţi ajung tot la stat, care nu face nimic altceva decât să umple buzunarele altor persoane. Nu vreau să fac politică, dar se ştie foarte bine unde ajung majoritatea banilor. Vieţile oamenilor de mâine depind de alegerile pe care le facem noi, oamenii de astăzi. Este o treabă de 2 lei care nu mănâncă prea mult timp, nici bani, iar dacă se găsesc scuze pentru a nu face un asemenea lucru altruist, atunci acelei persoane pur şi simplu nu îi pasă. Un simplu gest poate schimba viaţa unui copil!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu