vineri, 21 octombrie 2016

Recenzie: şampon de păr Anian tratament cu extract de ceapă

După ceva timp de la utilizarea şamponului cu extract de ceapă, iubita mea este foarte mulţumită de calitatea acestui produs. În ultima recenzie despre gelul de duş pentru bărbaţi, de la Anian, cred că v-am spus că urmează să scriu şi o recenzie pentru un sampon tratament cu extract de ceapa de la Triodeluxe.ro. Mi-a plăcut foarte mult acest brand şi am fost încântat să aflu că au acest produs în stoc. Deşi foarte mulţi am fi tentaţi să credem că şamponul despre care urmează să scriu miroase a ceapă, trebuie să vă spun că şi eu, dar şi iubita mea am fost înşelaţi de aparenţe. Probabil cei mai mulţi ne-am gândit la acest lucru în clipa în care am văzut că este un şampon cu extract de ceapă. Interesant este că mirosul acestui şampon nu seamănă deloc cu acela al cepei, ba din contră, aroma pe care o are este de-a dreptul genială.

Desigur că nu am folosit şamponul, însă iubita mea a făcut-o. Eu însă am avut onoarea de a-l mirosi prima dată. Nu mică mi-a fost mirarea când am simţit un miros foarte plăcut şi dulce. Este probabil cel mai impresionant miros pe care l-am simţit la un şampon până acum. Triodeluxe.ro este un magazin de cosmetice din România care oferă o gamă variată de produse noi şi de calitate la cele mai mici preţuri de pe piaţă. Am devenit un urmăritor frecvent al magazinului în urmă cu o lună după ce am observat că produsele afişate pe site sunt foarte bune, iar raportul calitate-preţ este extraordinar. Produsele pentru bărbaţi sunt nenumărate, astfel încât atât femeile cât şi bărbaţii se pot bucura de experienţa unei sesiuni online de shopping.


Nu am nimic de criticat la adresa acestui magazin, cu atât mai puţin despre produs. Revenind la şampon, iubita mea este extrem de mulţumită de el. Deoarece este tratament cu extract de ceapă, şamponul oferă tot ce are nevoie părului şi scalpului pentru a se regenera. Firele sunt mai sănătoase şi au un aspect frumos, iar scalpul nu mai suferă. Un lucru cu care se mândreşte cel mai mult după utilizarea şamponului cu extract de ceapă este faptul că nu mai face mătreaţă. Deşi foarte multe alte produse promit că oferă o soluţie unică şi infailibilă împotriva mătreţii, de cele mai multe ori ne înşelăm cumpărând acele produse crezând că totul va fi chiar aşa cum scrie pe etichetă.

Eu şi iubita mea recomandăm cu încredere magazinul Triodeluxe şi credem cu tărie în faptul că încă mai există produse de calitate pe piaţa din România. Experienţa oferită de Triodeluxe este nemaipomenită, iar sesiunea de cumpărături de pe site-ul magazinului este încântătoare. Pentru a plasa o comandă nu trebuie să faci prea multe. Tot ce ai nevoie este un cont, câteva click-uri şi gata, comanda este în curs de procesare. Transportul se face extrem de rapid şi eficient, iar produsele ajung în condiţii bune la destinaţie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu