duminică, 9 octombrie 2016

Transformăm visele în realitate

Mi-am dorit întotdeauna să călătoresc împreună cu iubita mea. Deşi suntem la început de drum, în viaţă nu există niciodată "prea devreme" sau "prea târziu". Consider că odată cu înaintarea în vârstă încep să apară dificultăţi care pun piedici acestor ieşiri care ar putea însemna foarte mult pentru noi, de aceea plănuiesc de pe acum o listă cu toate locurile pe care am vrea să le vizităm, astfel încât atunci când va veni vremea să decidem încotro să pornim, vom şti cu siguranţă care va fi destinaţia şi ce costuri implică întreaga călătorie. 

Noi suntem de fel nişte persoane care iubesc vremea caldă, motiv pentru care ne gândim să vizităm foarte mult ţările de lângă Marea Mediterană, precum Grecia, Italia sau Spania. Anul acesta am petrecut foarte mult timp călătorind prin împrejurimile oraşului, descoperind noi locaţii şi luând la pas orice potecă. Majoritatea ieşirilor în aer liber le-am mers cu bicicletele, astfel încât am descoperit o grămadă de locuri fantastice care ne vor rămâne pentru totdeauna în minte drept locurile în care iubirea noastră a înflorit şi mai mult. Am vrea să facem acelaşi lucru şi pe traseele rurale din Italia sau pe una din insulele Greciei. Desigur că şi Spania cu vederea sa minunată la mare oferă un potenţial ridicat, de aceea nu putem să o lăsăm de izbelişte.


Cum bugetul nu este tocmai în favoarea noastră, ne-am propus să achiziţionăm bilete de avion ieftine cu care să călătorim spre destinaţiile dorite, doar de la Ryanair, cea mai bună companie low-cost. Biletele de avion sunt în acest moment cea mai bună soluţie pentru o călătorie rapidă şi sigură. Compania Ryanair este probabil una dintre cele mai bune companii pentru bilete de avion cu o mulţime de beneficii, precum bagaje de mână gratuite, vacanţe ieftine, dar şi promoţii periodice. Când locuieşti într-o ţară în care nu prea reuşeşti să găseşti cele mai bune preţuri din lume, indiferent de lucrul pe care dorim să îl achiziţionăm, o companie de bilete pentru avion care oferă city break low cost este exact ceea ce ai nevoie pentru o vacanţă sau călătorie de neuitat.

Visele noastre prind contur atunci când facem ceea ce ne place, iar acest lucru este posibil doar prin cunoaştere. Cunoscând noi locuri aflăm ce am dorit să învăţăm cu adevărat de la acea experienţă, iar experienţa pe care vreau să o trăiesc împreună cu iubita mea este una de neegalat. Posibilitatea ca măcar una din călătoriile pe care ni le propunem să aibă loc este de 50%, iar acest lucru se datorează faptului că nu avem încă fondurile necesare pentru a achiziţiona biletele, dar cu puţină muncă şi perseverenţă cred că putem trece peste orice impediment.

Acest articol a fost redactat pentru competiţia de bloggeri Superblog 2016.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu