joi, 10 noiembrie 2016

Tehnici eficiente pentru dezvoltarea economică a unei întreprinderi

În România se poate! Am decis că este foarte important ca în viaţă să privesc întotdeauna partea plină a paharului şi consider că acest lucru mă ajută foarte mult. La fel au decis şi cei de la CentricBPM, una dintre cele mai recunoscute companii de consultanţă în business şi implementare IT. De ce spun că în România se poate? Ei bine, de când CentricBPM acţionează în România, foarte mulţi clienţi ai companiei au avut creşteri substanţiale ale bugetului şi cum în ţara aceasta nu toate merg aşa cum ar trebui, este interesant ca din când în când să observăm că printre o mulţime de firme, companii şi agenţii au o dezvoltare armonioasă şi chiar un impact major asupra pieţei. Peste 30 de clienţi se bucură în prezent de serviciile eficiente şi de specialitate oferite de CentricBPM. 

Economia arată semne pozitive de ceva timp, iar o astfel de firmă este recomandată tuturor celor care sunt dornici să îşi pornească o afacere. Care este primul gând atunci când cineva îşi înfiinţează o afacere? Să crească venitul din serviciile pe care le prestează şi să aibă toate mecanismele şi sistemele optimizate pentru vremurile actuale. Aflându-se într-o continuă creştere, echipa CentricBPM (management al proceselor de business) constă în circa 60 de angajaţi specializaţi în domenii importante din lumea economică şi cea a IT-ului. Această echipă oferă soluţiile cele mai bune la problemele de implementare informatică a proceselor şi integrare de aplicaţii. Până în acest moment, CentricBPM se bucură cu cifra sa de afaceri, care în anul 2016 s-a ridicat până la 2 milioane de euro, o sumă foarte greu de atins fără un plan bine pus la punct şi o tehnică impecabilă.


Majoritatea articolelor pe care le-am scris despre teme economice s-au axat pe sfaturi utile care ar putea consolida şi creşte numărul de vânzări al afacerii, însă acest articol este diferit, deoarece prin CentricBPM se oferă soluţii rapide şi eficiente la problemele pe care doar specialiştii ar trebui să le rezolve. Implicarea în administrarea sferei cibernetice ale unei afaceri este o treabă foarte serioasă care nu poate fi tratată cu indiferenţă sau uşurinţă. Este foarte important ca doar cei mai bine pregătiţi să aibă acces în domeniu şi să caute proiectele de care afacerile de tip enterprise au nevoie. De aceea, CentricBPM este compania cunoscută pentru faptul că abordează tehnici care sunt doar favoarea clientului. Se caută metode noi care să se muleze pe necesităţile clientului, astfel încât randamentul afacerii este foarte ridicat, iar rezultatele sunt pe măsura aşteptărilor.

Experienţa este foarte necesară în zilele noastre, iar acest lucru impune muncă şi dedicare în domeniul de activitate. Recomand tuturor celor care se află la început de drum să apeleze la servicii de consultanţă în business pentru a afla care sunt lipsurile în afacere şi ce anume ar trebui făcut pentru a umple acele goluri. Performanţa este garantată, iar rezultatele nu întârzie să apară. Sfatul meu este ca întreprinzătorii să caute să apeleze doar la specialişti şi să înceteze să mai parcurgă acest drum spre dezvoltarea afacerii singuri, deoarece este cel mai indicat şi cel mai bun lucru pe care îl pot face spre evoluţia propriei firme.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu