duminică, 29 decembrie 2013

Tastează, leagă nişte propoziţii, câştigă!

Anul acesta a fost unul din cei mai buni ani pentru mine. În urma analizei făcute de Google pentru pagerank, accesările şi vizualizările blogului au crescut foarte mult. Pe lângă toate acestea, veniturile au fost mai mult decât mulţumitoare! Având în vedere că am primit pagerank 2 pe la sfârşitul lunii noiembrie, în condiţiile în care aveam pagerank 0, mi se pare o reuşită!
Trebuie să recunosc, nu am făcut un venit prin GoogleAds sau mai ştiu eu ce programe de afiliere, ci direct prin intermediul platformei European Advertising Network. Vă spun sincer că, iniţial, nu aş fi crezut că pot să scriu articole, să distribui pe Facebook câteva linkuri şi să fac bani online. Iată totuşi că m-am înşelat! Pentru cei care încă au dubii în legătură cu această platformă, vă garantez că este cea mai mare greşeală pe care o puteţi face, având dubii, desigur!


Foarte multe bloguri sunt înscrise pe această platformă şi sunt foarte vizitate din cauza conţinutului. Dacă sunteţi blogger şi căutaţi să vă faceţi blogul cât mai cunoscut, credeţi-mă, această platformă ajută foarte mult pentru optimizarea SEO a blogului. Îmi pare rău totuşi că am şters mesajul prin care mi se confirma faptul că am făcut cererea de retragere a banilor. Cât? Ei bine, o sumă destul de mare pentru un tânăr ca mine; o sumă care să îmi permită să îmi cumpăr haine singur, să ies totodată în oraş cu prietenii şi chiar să fac un cadou unei persoane dragi mie... şi ghiciţi ce! Încă mai am bani de cheltuială!
Revenind la subiectul iniţial, vă garantez că odată înregistraţi pe această platformă o să primiţi ajutor şi suport pentru orice problemă întâlnită, asta în cel mai scurt timp cu putinţă! Vă recomand cu încredere înscrierea, astfel o să reuşiţi să strângeţi un venit substanţial într-un timp relativ scurt, beneficiind totodată de sprijin tehnic din partea staff-ului.

3 comentarii:

  1. Ma bucur ca ai avut un an asa de reusit!Mult succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai Ionute, iti urez un An Nou Fericit alaturi de cei dragi, multa sanatate si cat mai multe post-uri pe blog :)

    RăspundețiȘtergere