miercuri, 2 aprilie 2014

Feelin' like a hero

Trebuie să recunosc, competiţia Spring SuperBlog 2014 a fost una dintre cele mai istovitoare lucruri pe care a trebuit să le fac vreodată. Nu ştiu dacă este vorba de o proastă organizare a timpului sau dacă este pur şi simplu vina programului încărcat. În ambele cazuri timpul este de vină. Am fost foarte încântat la început când a trebuit să scriu primele câteva articole, însă odată ajuns pe la proba 8 am cam început să îmi pierd total interesul şi să încerc să fac în aşa fel încât să scap cât mai repede de scris, pentru că deja eram epuizat atât psihic, cât şi fizic din cauza altor activităţi, dar totodată să capăt un punctaj rezonabil pentru fiecare probă şi să mă reuşesc să mă număr printre finalişti.

În tot acest timp cred că unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, un partener de nădejde pe de altă parte, a fost RadioLynx cu muzica sa şi emisiunile interesante care m-au ajutat să mai scap de stresul din timpul competiţiei. Un amănunt care mi-a cam scăpat a fost excepţionalul nostru partener media, şi anume TVR2. Nu am prea mai avut timp în ultima perioadă să petrec câteva clipe în faţa TV-ului, darămite pe canalul TVR2. Aş fi dorit să văd dacă această competiţie este promovată şi în televiziune, deşi mă îndoiesc. Oricum, trebuie să vă spun că mă simt ca un erou acum că am terminat de scris pentru toate campaniile.

Totodată am reuşit prin intermediul acestei competiţii să fac cunoştinţă cu mulţi bloggeri şi să mă amuz pe seama unor conversaţii care au luat naştere, dar trebuie să menţionez faptul că am reuşit să găsesc un blogger partener care mi-a înseninat zilele în timpul competiţiei: www.romaniistiuromaneste.wordpress.com. În cele din urmă am reuşit să îmi creez o părere minunată faţă de participanţi, chiar dacă unii au fost mai agresivi sau poate puţin prea serioşi când venea vorba de note, de aceea cred că a fost una dintre cele mai palpitante competiţii în care am putut participa vreodată, chiar dacă timpul nu mi-a permis mereu să fiu în starea potrivită pentru a scrie.

Aici am reuşit să fiu personajul pe care am vrut să îl întruchipez încă de la început. Ştiţi şi voi, viaţa este ca un film. În acest film eu am reuşit să fiu unul din personajele pozitive, alături de ceilalţi super eroi, desigur. Între timp a apărut şi un personaj negativ, care acţiona din umbra anonimatului. Acesta lăsa comentarii răutăcioase bloggerilor cu note mai mari, poate, în speranţa de a-i face să reacţioneze în mod greşit, urmând ca mai apoi să fie sancţionaţi. Dar ştiţi şi voi că un film bun se termină cu triumful binelui întotdeauna. Aşa să fie?

Acest articol a fost scris în cadrul competiţiei Spring SuperBlog 2014.

Un comentariu: