duminică, 29 martie 2015

Homeopatia şi medicina naturistă

Vă povesteam în articole mai vechi despre faptul că lumea ar trebui să apeleze din ce în ce mai des la medicina naturista. Ei bine, astăzi mi s-a confirmat faptul că farmaciile şi tratamentele lor sunt inutile. Am cunoscut un caz destul de trist în care persoana cu care comunicam suferea de o boală cruntă. Era vorba de cancer. Îmi părea foarte rău de cel în cauză, însă pe atunci nu ştiam că s-ar putea schimba ceva în ceea ce privea boala. După aproape un an, aflu că, prin homeopatie, acea persoană a reuşit să învingă boala în proporţi de 99%. Deşi nu era o formă de cancer gravă, nu trebuia tratată superficial, pentru că, în cele din urmă, cancerul este cea mai urâtă şi mai neiertătoare boală din lume. 

Ca să înţelegeţi ce este homeopatia, aceasta este o metodă alternativă de tratare a simptomelor pacienţilor. De-a lungul timpului au fost exprimate mai multe opinii pro şi contra homeopatiei, însă foarte multe persoane care au avut inspiraţia să apeleze la o asemenea metodă au avut parte de rezultate extraordinare. Doctor homeopat Irina Firuti explică foarte bine pe pagina ei personală cum ajută homeopatia un bolnav de cancer, motiv pentru care cred că este foarte important pentru cei suferinzi să citească aceste articole cu mare băgare de seamă. Irina Firuti mi-a dat şansa de a învăţa lucruri noi despre medicină, motiv pentru care voi gândi de două ori în momentul în care, Doamne fereşte, mă voi îmbolnăvi de ceva grav.

Eu oricum sunt un duşman al medicinei convenţionale, deci dacă aş şti că mă aflu în situaţia de a-mi număra şansele la viaţă, aş lua în considerare o altă tactică decât cele deja cunoscute. Nu aş vrea să trăiesc sub îndrumarea doctorilor într-o asemenea situaţie, pentru că a trăi încă un an, din care se mai scad câteva luni datorită tratamentelor nocive, nu reprezintă o foarte mare bucurie pentru mine. În orice caz, cine sunt eu să îmi spun părerea în acest caz? Vă las pe voi să trageţi linie acolo unde credeţi că poate fi trasată o linie şi vă recomand totodată să accesaţi pagina web a doctorului homeopat Irina Firuti pentru mai multe informaţii despre această metodă alternativă care capătă noi şanse în rândul bolnavilor de boli contagioase sau aproape incurabile. Ameliorarea efectelor unor boli este foarte importantă, dar tratarea lor cu pastile şi raze nu ajută prea mult. Voi aţi trăi o viaţă ca pacient în propriul cămin, fără păr, fără vlagă, încercănat şi lipsit de orice putere?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu