miercuri, 11 martie 2015

Love your Bershka - Kurtmann

Luna aceasta mi-am permis să mă răsfăţ puţin, şi cum altfel aş putea să o fac dacă nu prin achiziţionarea unor noi haine? Ei bine, de la începutul anului mi-am propus să fac o nouă vizită surorii mele la Iaşi, totodată să merg la Pallas şi să petrec vreo câteva ore bune în căutarea unor articole vestimentare. Înainte de a vă spune despre ce este vorba, vreau să vă spun cât de frumos este oraşul. 

Deşi nu este prima mea vizită în acest oraş, mă încântă la fel ca prima dată! Pot spune împăcat că am reuşit în sfârşit să întâlnesc un oraş civilizat, cu foarte mulţi tineri educaţi şi cu un bun simţ mult mai dezvoltat decât al celor din "provincie". Am apreciat foarte mult simplitatea, nonşalanţa şi modul în care se comportau cu toţii, de parcă nici nu ar fi din România acest oraş. În ceea ce priveşte oraşul în sine, are şi el părţile lui urâte, cum ar fi numărul mare de oameni ai străzii care se droghează şi mizeria de prin unele locuri, însă în schimb totul este minunat! Sunt foarte multe locuri de vizitat, iar partea cea mai bună este aceea că nu o să aveţi timp să vă plictisiţi. Acum, în sfârşit, înţeleg de ce este considerat Iaşiul oraş studenţesc, pe lângă faptul că este centru universitar. Dacă şi voi aveţi de gând să vizitaţi un oraş al ţării noastre în viitorul apropiat, vă sugerez să mergeţi la Iaşi, şi credeţi-mă că nu o să vă pară rău!

Aşadar, a venit vremea să vă prezint şi ce anume mi-am cumpărat. Vreau să încep prin prezentarea produselor pe care le-am luat de pe Kurtmann.ro, fiindcă îmi sunt foarte dragi şi nu le-aş putea lăsa sub nicio formă pe ultima sută de metri. Deşi iniţial dorisem să cumpăr 3 articole de pe Kurtmann, am întâmpinat câteva probleme în alegerea mărimii la o pereche de blugi, motiv pentru care am decis să comand o altă pereche, însă din nou o dădusem în bară, deci chiar nu mai avea rost să mai încerc şi a treia oară. Deci, în cele din urmă am rămas doar cu o bluza alba Bersha şi cu o camasa albastra Bersha. Amandoua arată minunat, însă cel mai mult îmi place bluza de la Bershka, pe care o port cât de des pot, cu orice se asortează mai bine! Şi pentru că am fost la Iaşi, am zis: "hei, de ce să nu fac şi câteva poze?".


Chiar înainte să îmi iau rămas bun din nou de la oraş, am făcut o mică plimbare la Pallas şi am urcat către palat, loc în care am profitat de vremea bună şi de căldura emanată de soare pentru a face aceste poze. M-am simţit minunat, mai ales că eram îmbrăcat în ceva care chiar mă făcea să mă simt în largul meu. Bluza este genială din toate punctele de vedere! De la preţ la material, până la aspect şi modul de întreţinere, aceasta a reuşit să mă uimească. Am cumpărat bluza la excepţionalul preţ de numai 54,90 RON. În ceea ce priveşte cămaşa, pe care din păcate nu am mai reuşit să o fotografiez decât împăturită (camera problems, sorry folks!), am reuşit să o cumpăr şi pe aceasta la 74,90 RON, preţ care mi se pare de-a dreptul minuscul pentru calitatea produsului. 



Odată întors acasă am avut grijă să îmi aranjez toate lucrurile noi la loc, printre care se numără adidaşii din piele, adidaşii albi de la Zara, blugii de la Pull & Bear, dar şi cămaşa Bershka albastră despre care vă vorbeam. Îmi pare rău că nu apuc să vă arăt cum îmi stă pe mine, dar vă las pe voi să vă imaginaţi din imaginea de studio a produsului! Şi ştiţi ceva? Se potriveşte de minune cu conformaţia organismului meu! În ceea ce priveşte materialele din care sunt confecţionate cele două articole vestimentare, ambele sunt concepute din bumbac în proporţie de 100%. Nu îmi fac griji că pot transpira din cauza grosimii materialului, nici nu mă îngrijorez de vreo posibilă iritaţie sau deteriorare rapidă.

Şi pentru că nu vreau să las vreo ceva în urmă, vreau să fac, aşa, o mică apreciere pentru tot sprijinul acordat de echipa Kurtmann în vederea realizării acestei comenzi. Mulţumesc din nou, Kurtmann, pentru o comandă reuşită şi frumoasă!

3 comentarii: