miercuri, 4 martie 2015

Tenişi nenorociţi

Nu pot să înţeleg chestia asta! Mă duc în oraş, iau la rând mai multe magazine şi vânzători de încălţăminte, în prealabil mai probez şi câteva perechi de tenişi, îi cumpăr, iar când ajung acasă am parte de surpriza vieţii mele. Aflu că tenişii sunt mai mici decât ar trebui! Deci chiar nu pot să înţeleg chestia asta. Cum se poate ca atunci când încalţi ceva şi vezi, dar mai presus de toate te simţi confortabil în ei, să afli peste doar câteva ore că îţi trebuia de fapt un număr mai mare? 
 
Din păcate astăzi am avut foarte mult de suferit din cauza acestor încălţări care, deşi foarte simpatice şi simple, pe atât de rele şi proaste. În orice caz, nu vreau să vă arăt ce răni şi ce băşică am făcut la piciorul stâng, dar asta nu poate decât să îmi asigure un loc de onoare pe podiumul răniţilor din cauza tenişilor!
 
Ca aspect ei arată foarte bine, iar materialul textil din care sunt confecţionate este chiar foarte rezistent. Pe lângă asta trebuie să menţionez faptul că preţurile standard pentru tenişi sunt de obicei între 20-30 RON, dar la aceste preţuri nu sunt incluşi plasturii şi pansamentele pentru eventualele răni.

Cam aşa m-am simţit astăzi, cât am fost prin oraş

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu