miercuri, 29 octombrie 2014

Cadourile perfecte se aleg din timp

Să fiu oare nostalgic şi să îmi aduc aminte de zilele pe când eram un ţânc de doar câţiva anişori? Momentele când mama mă ajuta să mă leg la şireturi, iar eu abia dacă ştiam să pronunţ câteva silabe... Doamne, ce vremuri frumoase! Îmi aduc aminte de toate acestea ca şi cum s-ar fi întâmplat ieri. Nu am avut foarte multe jucarii si jocuri cand eram mic, însă m-am mulţumit întotdeauna cu ce am avut. Cu toate acestea, mă gândesc la cât de mult m-aş fi putut distra dacă aş fi avut jumătate din lucrurile pe care le au copiii de astăzi.

Foarte mulţi tineri părinţi apelează la produsele magazinului Erfi.ro, care şi-a deschis şi un showroom în Mall Plaza, datorită faptului că sunt disponibile o mulţime de lucruri care să faciliteze o copilărie cât mai fericită şi frumoasă. Am descoperit foarte multe jucării care, cu siguranţă, m-ar fi ajutat să îmi menţin copilăria mult mai activă, însă timpul nu poate fi dat înapoi. Întotdeauna mi-au plăcut machetele, fiindcă sunt foarte interactive şi provoacă un sentiment inegalabil atunci când fiecare piesă este pusă la locul ei. Dar nici jucăriile de lemn nu mi-au displăcut! Trebuie totuşi să recunosc, am avut o slăbiciune faţă de jucăriile de pluş. De fiecare dată când îmbrăţişam unul dintre puţinii mei ursuleţi de pluş, sufletul mi se umplea de căldură şi fericire.


Acest magazin intră automat în topul preferinţelor mele, iar motivele sunt foarte simple. De fiecare dată când îl accesez şi „cotrobăi” printre produse, ceva se declanşează în mintea mea şi încep să mă simt din nou copil. Varietatea produselor şi preţurile sunt două aspecte foarte importante pe care trebuie să le aibă în vedere un părinte atunci când doreşte cu adevărat să îşi răsfeţe copilul cu cele mai bune şi mai educative jucării. Deoarece shopping-ul virtual este la modă în zilele noastre, Erfi.ro este unul dintre puţinele magazine care promit calitate şi seriozitate. Şi pentru că pregătirile pentru Crăciun se fac din timp, recomand tuturor părinţilor acest magazin. Copiii nu vor fi dezamăgiţi de calitatea jucăriilor, iar părinţii vor scăpa cu uşurinţă de stresul provocat de alegerea cadourilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu